Sleep well...

Nu ska jag hasa mig till sängs och försöka, får inte vända på dygnet för mycket, haha. Men ja, godnatt allihopa, sov gott!


Mina julklappar!


Skåne, here i come!

hejhej!
tänkte börja med att berätta att jag ska till Skåne efter nyår, fan vad gött! har inte bestämt dag eller så men ska ringa Alma någon dag och se när det går bra för oss båda. men jadu, idag ska jag bara kolla på tjejfilmer och ikväll åker jag till axel och sover där, myspys! saknar honom så mycket, thihi. och just det, imorgon ska jag åka till kungsmässan med caroline på mellandagsrean, yey! men ja. jag ska inte skriva mer nu för jag ska fortsätta kolla på film. men ni får ha det gött, puss!


24 december, yeaah!

tänkte bara önska alla en riktigt god och mysig jul, hoppas på mycket julklappar, thihi. jaja, puss och god jul igen!


en dag kvar tills julafton?!

har slagit in julklappar hela dagen medans mamma har bakat bröd, nu blir det lite lek men vovven, puss!


bara jag som hatar snö...?


julbak med mammsen! (käppakakor)


julpynt och klapphandlande...


godnatt!

kvällsmat innan jag ska sova... hihi.


förlåt...

hejhej!
förlåt för att jag inte uppdaterat bloggen så mycket, har haft ganska fullt upp. men jadu, idag var det lucia på skolan osv och efter skolan åkte jag hem till axel, sen hämtade mamma mig och nu är jag hemma och ligger i min gosiga säng för att snart försöka sova. men vi hörs troligtvis imorgon, puss och godnatt!


Myskväll och övernattning med Ebba, Amanda och Fanny!

Hejhej!
Det finns inte så mycket att säga förutom att jag just nu har det väldigt mysigt med Ebba, Fanny och Amanda! Här kommer lite bilder så skriver jag mer imorgon istället, puss!


Pepparkaksbak!


Fysik!

Hejhej!
Sitter här i klassrummet och har fysiklektion, vi kollar olika småfilmer, lugnt och skönt faktiskt! men ja, jag skriver mer senare, puss!


herregud, så trött!

nu är det dags för mig att sova, är verkligen jättetrött, vi får la se hur det går att sova när man hör regnet smattra hårt på fönstret i mitt rum. jaja, imorgon blir det pepparkaksbak med mamma och mormor så det kommer väl några bilder på det efteråt. men nu ska jag sova gott, puss!


Sov gott!

nejnu, jag ska ta och sova nu, det är ju skola imorgon och mamma ska väcka mig 06.00, suck och snark... men ahdu, jag hör av mig imorgon, puss och godnatt!


Trött...

Shaa!
Ligger här i sängen och bara är. Caroline cyklade precis hem så nu är jag helt ensam... Men ahdu, ska nog äta något snart, har blivit ganska hungrig. Men vi ses, puss!


Jag har det bara bra!

Hejhej!
Ligger just nu i min säng med mobilen och degar, det är riktigt gött med studiedag! Har faktiskt inte så mycket att skriva, men jag ska väl ta och sätta på en film snart. Men jag skriver mer senare, ha det gött sålänge!


Fika på Linnéas med Caroline!


kungsmässan!

hejhej!
nu ska jag snart gå till bussen som går till kungsbacka station och därifrån ska jag och caroline gå till kungsmässan, skriver mer när jag kommer hem, puss!


Hemkunskap!

dagens bak: pepparkaksrulltårta med lingongrädde!


funderar på att...

funderar på att börja med bloggandet lite smått igen, bra idé eller? haha. men ahdu, just nu orkar jag inte skriva så mycket för jag måste plugga! men jag skriver mer senare istället, puss!


RSS 2.0