- bloggar som jag läser.

LÄS, LÄS & LÄS!

www.lovakronlids.blogg.se
www.jawks.blogg.se
www.ebbabrink.devote.se
www.klarapersson.blogg.se
www.tildisfoto.blogg.se
www.annuut.blogg.se
www.isabelleidaa.blogg.se
www.matildaholmqvist.blogg.se
www.fokis.se

- liten bildbomb till er!


BILDBOMB KOMMER SNART...

har precis laddat över alla bilder från kameran till datorn så i senare inlägg
kommer nu få se massa bilder från mitt sportlov och helgen som vart, puss!

BLOGGPAUS, typ...

har vart så upptagen på sista tiden med massa pluggande osv så jag tänker ta en liten paus, fast jag skriver kanske något inlägg lite då och då. Men ja, det var allt jag skulle säga, puss!


FÖRLÅT MIG, OKEJ?!

Känner mig fruktansvärt dålig på att uppdatera, hehe. Har vart helt upptagen med att ha kul med mina vänner, och jag är egentligen ganska upptagen nu också för Caroline kom precis, men jag måste ju ändå höra av mig, hehe. Jadu, imorgon har jag sovmorgon så det är därför Caroline sover här, så vi åker buss till skolan tillsammans vi tio-tiden. Men jaja, jag hör av mig så snart jag orkar, puss!


Excuse moi...

Riktigt dålig uppdatering idag och igår, jag vet... Men jag har verkligen inte haft någon ork men jag kände mig tvungen att höra av mig nu, så att, aa. Men jadu, ikväll ska jag sova över med Nicke, Alexander, Charlie, Caroline och Fanny vilket kommer bli riktigt kul. Det blir tacokväll och melodifestivalen såklart, myspys! Men jaja, jag kommer nog inte orka höra av mig under kvällen om jag ska vara ärlig, jag kommer vara ganska upptagen och vill ju inte vara osocial mot Fanny, Caroline osv... Men vi hörs, puss!


Herregud...

Herregud som sagt... Jag tror jag somnar snart, jag är så sjukt trött och ont i magen har jag också. Ligger som vanligt i sängen och väntar på att mamma och Pär ska bli klara så att vi kan åka till skolan. Jadu, vad ska jag säga... Jodu, IDAG ÄR DET FREDAG, så jävla gött ändå! Kvällen spenderar jag med mamma och Per Martin, vi ska först äta kinamat och efteråt ska vi gå på bio, vi ska se "en gång i Phuket", många säger att den är jättebra och rolig så jag ser fram emot det! Men jadu, jag har inte så mycket mer att skriva just nu så jag hör av mig lite senare under dagen istället, ha det gött!


ååh.....

Hejhej...
Jag är verkligen jättetrött, uttråkad, deppig osv just nu, vet inte varför men jag är bara det. Har inte orkat skriva något inlägg idag så förlåt för det, men jag försöker verkligen bli bättre på det. Jag älskar ju verkligen att blogga och så men jag har det ganska jobbigt just nu och då orkar jag inte särskilt mycket. Och den tiden jag orkar, då måste jag plugga. Men jaja, jag hör av mig imorgon ifall jag orkar, vi hörs...


CHILLIN'

Hejhej!
Ligger just nu i sängen och funderar på om jag ska gå ner och äta lite, är ganska hungrig. Men ja, jag har inte så mycket att skriva om denna dagen, en helt vanlig skoldag och efter skolan var jag med Fanny och Kevin en stund. Men jag hör kanske av mig senare under kvällen om inte imorgon istället. Puss och kram!


MORNIN' BRO.

Hejhej!
Nu var det dags för skola igen, sitter här i min säng och väntar på att vi ska åka. Helt vanlig skoldag för mig idag, fast vid kvart över tolv har jag möte hos skolsyster/kuratorn, ööh. Har inte så mycket att säga just nu, så jag hör av mig mer under dagen istället. Ha det gött sålänge, puss!
Ps; förlåt för dålig uppdatering igår, var så upptagen i skolan och sen var jag med Maja och Julia.


Dags för mig att sova, godnatt!


Good Morning!

Hallå!
Ligger just nu i sängen och värmer mig själv, det är så kallt *sadface*. Åt frukost för kanske tio minuter sen, men det får ni ingen bild på idag, haha. Jadu, har inte så mycket att skriva just nu... Men jag hör la av mig senare under dagen så ni får ha en bra dag nu, puss!


sleepy...

Hejhej!
Har inte orkat blogga under dagen, har mått så jävla dåligt. Fick spendera nästan halva skoldagen hos kuratorn/skolsyster osv, så nu har dom bokat in på mig på onsdag och fredag så jag ska få prata om allt och så, suck... Men iallafall, efter den jobbiga skoldagen så åkte jag med Fanny hem men vi gick till mig efter kanske en halvtimme, lite senare kom Sebastian och vi hade jätteroligt, dom räddade verkligen min dag kan man säga, haha. Jadu, Imorgon ska jag träffa älsklingen Julia som jag har saknat så mycket, grymt! Men jaja, jag hör av mig imorgon bitti, sov gott!


feeling hot today, LOL


RUBRIK SAKNAS


TIME FOR SCHOOL!

Godmorgon!
Sitter här och äter min goda frukost, ska snart gå och borsta tänderna. Tänkte bara göra ett snabbt inlägg nu på morgonen som jag försöker göra varje dag! Men ja, jag har sovit så otroligt dåligt inatt, kanske tre/fyra timmar som jag fick sova. Jag var verkligen såhäääääääär pigg igår och kunde inte sova fastän jag försökte jättehårt. Jag är ju pigg nu och så men vi lunchtid så kommer jag nästan somna i skolan, jag kommer bli så trött under denna dagen, suck... Men jag ska inte skriva mer nu så jag hör av mig senare under dagen istället, puss!

När jag ändå är igång så får ni en bild på min goda frukost och en bild på dagens outfit, ha det!


- teenager posts


HET


oops...

Okej, det här var inte bra. Om sex timmar ska jag gå upp, och förbereda mig för första skoldagen efter ett underbart lov. Känns ju sådär, så jag borde verkligen sova nu, men jag är inte trött. Nej, nu MÅSTE jag faktiskt sova. Puss och hej, vi hörs imorgon!


Trött...

Hallå!
Sitter just nu i bilen, är hemma i Kungsbacka om ungefär en trekvart/timme tror jag. Men jadu, har inte så mycket att skriva men jag tänkte ju bara höra av mig så att ni vet att jag lever, haha. Men jag hör la av mig senare igen, puss!


Hemlängtan...?

Jodå, jag har la lite hemlängtan ändå, haha...
Men iallafall, förlåt för dålig uppdatering idag, har vart upptagen. Men jadu, imorgon åker vi hem till Kungsbacka igen så det blir till att gå upp tidigt och hinna packa ner alla saker utan att behöva stressa, haha. Men ja, jag orkar faktiskt inte skriva så mycket just nu för jag är väldigt trött men jag hör av mig imorgon istället, det lovar jag. Sov gott allihopa, vi hörs!


Myskväll imorgon - TUMMEN UPP

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska försöka sova. Har haft en mysig dag idag med Caroline, simhallen osv. Och imorgon kväll ska vi mysa framför tvn, DET ÄR JU MELODIFESTIVALEN! Haha, men ja, har inte så mycket att skriva så detta inlägget blev nog ganska tråkigt. Men jaja, godnatt allesammans, sov gott!


FUCK THIS SHIT

ååh, jag ger en stor "tummen ner" för skolan, bara för att lovet snart är slut...


Ber om ursäkt...

Förlåt för att jag har skrivit deppiga texter den senaste tiden, men detta är den sista texten, jag lovar! Har bara behövt skriva av mig så mycket, men detta är sen sista.

Jag minns första gången vi träffades, som om det var igår. Jag satt i skolan och väntade på dig, Julia var med mig. Jag var så nervös, hade aldrig vart så nervös förut faktiskt. Jag satt och skakade, jag fick ont i magen, jag fick ont i huvet, jag satt bara där och försökte andas lugnt. Julia sa till mig "thalena, jag har aldrig sett dig såhär nervös" och det var inte konstigt alls att hon sa så, för jag hade som sagt aldrig vart så nervös som jag var då. När Julia senare var tvungen att gå så fick jag sitta där själv en stund, men efter fem/tio minuter så ringde du och sa att du var klar, så mötte vi varandra. När vi kom hem till dig så var jag fortfarande nervös, men när vi hade vart hos dig i kanske en kvart/tjugo minuter så blev det bättre men jag var fortfarande såpass nervös att jag snackade om massa konstiga saker, bara för att ha något att prata. Herregud så nervös jag var, men det var ju då. Nu kan jag göra vad som helst med dig, jag kan prata om nästan vad som helst med dig, men chansen att få prata med dig igen är nog ganska liten, för jag vet inte om jag vågar prata med dig längre. Mitt självförtroende sjönk när allt tog slut mellan oss. Men jag saknar din röst, otroligt mycket. Jag kan till och med ringa till dig på dolt nummer, vänta tills du svarar och när jag har fått höra din röst så lägger jag på igen, ganska patetiskt, ellerhur? Men allt är bara krångligt nu, och väldigt jobbigt. Men jag står emot, eftersom att jag har underbara vänner som stöttar mig, stora pussar och kramar till er, ni är så jävla älskade.


Trött som satan, hej och hå!

(Mobbad rubrik, jag vet...)

Hejhej!
Sitter just nu i soffan med musik i öronen, ska snart åka iväg till simhallen med Caroline. Kommer nog bara ta det lugnt efter att vi har vart i simhallen, vi går la ut och tar lite kort kanske. Har inte kunnat ta så mycket kort under dessa dagarna, vi har gjort så mycket annat och inland har vi bara vart så lata att vi inte orkat. Men ja, jag hör la av mig senare under dagen, så ni får ha det gött sålänge, puss!


Info om morgondagen och lite annat, håhå.

Hallå!
Just nu ligger jag i soffan och ska snart sova... Och ja, jag sover i soffa, men den är som en säng typ, haha. Men iallafall, har haft en mysig dag med Caroline idag, vi vaknade vid elva/tolv tror jag och då åt vi frukost. Efter det kollade vi på filmen "Ciao Bella" och sen tog vi en promenad till Coop för att köpa godis, hihi. Men ja, imorgon ska vi åka till simhallen igen, vi åker la dit vid ett-tiden tror jag, eftersom att vi både ska basta och bada! Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer så jag hör av mig imorgon istället, puss och godnatt!

Btw, det är någon konstigt med "blogg.se-appen" i min mobil så den laggar ibland så därför får mina inlägg bli utan bilder, så in i helvetes störande va, ursäkta att jag svär men det är bara så jävla jobbigt!


Promenad...

Har precis vart ute på promenad med Caroline och nu ska vi mysa i soffan och kolla på film, puss!


Jag saknar dig - Nu öppnar jag mig.

Okej, det här är nog första gången jag verkligen öppnar mig när det gäller allt det här med pappa. Men iallafall... Förra fredagen (3/2) så åkte du in till sjukhuset igen, jag förstår hur du mår. Fastän jag aldrig har mått så dåligt på det sättet som du gör nu, så förstår jag ändå att du verkligen mår dåligt. Jag saknar verkligen den gamla tiden när vi var en familj, hela familjen firade jul tillsammans, vi firade alltid påsk tillsammans osv. Varje morgon när jag vaknade upp så tänkte jag "tänk att mins föräldrar håller ihop så bra", det var då. Nu är jag glad bara jag får prata med dig, pappa. Det är otroligt jobbigt att gå igenom allt det här, allt på samma gång. Men jag är faktiskt hellre jätteledsen ett kort tag än att vara lite ledsen ett väldigt långt tag. Finns inte så mycket att säga för jag vill inte säga allt för mycket. Men ja, jag saknar verkligen dig, pappsen. Och jag älskar dig, hoppas att allt ordnar sig snart.


Filmtime!

Ligger och kollar på filmen "fantastic four" med caroline, trött som fan, tar det bara lugnt liksom. Men ja, orkar faktiskt inte skriva så mycket mer nu men jag hör av mig senare ikväll om inte imorgon istället, får se vad jag orkar. Men vi hörs, puss!


turn around, you stole my heart.

Godmorgon!
Ligger just nu i soffan och kollar på film, vaknade precis. Men jadu, idag ska jag och Caroline på bio, vi ska se på "mästerkatten i stövlar", haha. Men ja, jag har inte så mycket att skriva nu faktiskt men jag hör la av mig senare under dagen. Hoppas ni får en bra dag, puss!


Hemma från simhallen...

Hejhej!
Nu är vi hemma från simhallen och har precis ätit middag. Pratar med Fanny i telefon, killproblem och skit... Men ja, nu ska jag och Caroline kolla på film så ni får ha det gött sålänge, puss!


Så himla långt kvar är det ju inte, haha...


Världens sämsta dag.

Just nu hatar jag alla hjärtans dag, jag hade kunnat dela denna dagen med dig, men nejdå. Trots att du fortfarande älskar mig och jag älskar dig, så kan tydligen orken bryta kärlek. Så jävla tråkigt är det, att jag inte har sig här hos mig. Men jag ska inte vara ledsen nu, för tack vare min bästa vän Caroline så har jag fått komma bort från allt ett tag, jag har det bra här mitt i någon stad som jag aldrig har vart i förut, men med min fina vän så mår jag bra här, även om jag saknar dom stunderna jag fick med han jag verkligen älskar. Men denna förfärliga dagen spenderar jag med min älskade vän som sagt, och hon gör den ändå underbar. Vänskapens relationer håller medans kärlekens relationer kan få en att bryta ihop, för den man verkligen älskar, den personen skulle man kunna göra vad som helst för, ärligt talat. Men nu ska jag äta en "alla hjärtans dag - frukost" med min älskade Caroline, ha det.


osocial...

Hejhej!
Sitter just nu i soffan och lyssnar på musik, kollade på "High School Musical 1" för en stund sen, haha... Men jadu, idag har jag och Caroline bara myst och tagit det lugnt, men imorgon ska nog se till att göra något kul och på onsdag ska vi gå på bio tror jag. Men ni får ha det gött så hör jag av mig senare under kvällen eller imorgon, puss!

Efterbliven bild, men men... PEACE OUT!


Framme!

Hejhej!
Nu är vi äntligen framme i Karlsborg, sitter i soffan och myser. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, vi får ta det som det kommer! Men jag hör av mig senare för jag har inte så mycket mer att skriva. Så vi hörs senare, puss!


Off to Karlsborg!

Hallå!
Vaknade för typ tio minuter sen och nu sitter jag på toa (haha...), vid tolvtiden kommer Carolines mormor och morfar för att hämta oss och då drar vi oss iväg mot Karlsborg. Men ja, nu ska jag nog äta lite frukost så jag hör av mig senare, puss!


Myser...

Sitter just nu i Carolines soffa och kollar på Wallander, spännande faktiskt... Men jadu, jag har inte så mycket att skriva. Men jaja, jag hör la av mig imorgon för detta blir nog det sista inlägget för ikväll. Så vi hörs imorgon, puss och godnatt!


Dinner!


KINAMAT + TAGGAR KARLSBORG!

Hejhej!
Sitter just nu på mitt rum med Caroline och väntar på att mamma ska komma hem med kinamaten, yummy! Imorgon åker jag och Caroline till Karlsborg, vi åker vid elva/tolv på morgonen så jag sover hos henne inatt vilket är lika bra. Men ja, nu ska vi gå ner och duka, så ni får ha det gött, puss!


Godmorgon...

Hallå!
Kan inte säga att jag vaknade för en stund sen direkt för att jag har somnat om, vaknat, somnat om, vaknat osv. Och eftersom att jag och Emil delade täcke så vaknade jag klockan tre på natten av att han hade tagit allt täcke, så jag fick ta det täcket som han egentligen skulle sova med, hähä. Men ja, det har vart en jättemysig gårdag/kväll/natt/morgon (haha) med Emil, Nicke, Julia och Simon, har haft skitroligt och har inte tänkt så mycket på ni vet vad. Men nu ska jag inte skriva mer så jag hör av mig senare, puss!

Söt bild osv...


Hos bästa vännen!

Hejhej!
Sitter just nu på Julias rum och chillar medans hon duschar. Efter att hon har duschat ska vi träffa Emil och Nicke, dom ska också sova hos mig inatt. Men ja, jag har inte så mycket mer att skriva nu men jag hör av mig senare under dagen så vi hörs då, puss!


On my way, bitch.

Haha, ful rubrik, men palla bry sig...
Iallafall, nu är jag påväg till busshållsplatsen, ska ta bussen ner till aranäs och gå till julis därifrån. Julia sover hos mig inatt, kände att jag behövde henne nu plus att vi inte har träffats på länge förutom i skolan då... Men ja, jag och Julia ska senare träffa Nicke och sen kanske vi ska träffa Emil, är inte helt säker än. Men jag hör av mig senare, puss!
Bilden ser ganska konstig ut, jag vet det, men mins ögon är ganska svullna och röda efter allt gråtande, oopsi...
PEACE OUT!


- music is love.


'babes in da hood'


- dagens outfit...


- tack för allt.

13 december 2011 - 10 februari 2012.

 

Ett förhållande som jag trodde skulle hålla längre än såhär, så kär som jag var, så kär som jag fortfarande är. Jag kan bara tacka för att jag har fått spendera en underbar tid med dig, och trots att tårarna bara rinner ner för mina kinder, så kan jag iallafall minnas att du faktiskt älskade mig, ett tag. Jag glömmer aldrig dom gångerna du sagt att du älskar mig, jag älskar dig fortfarande och det kommer jag göra länge, innerst inne. Tack för nästan två underbara månader, stort tack. Och även om smärtan som sitter i mitt bröst är väldigt stark och långvarig, så finns där ett léende som påminner om tiden jag fick med dig.

 


Förbereder inför Karlsborg, haha...


KARLSBORG!

Har glömt av att berätta att jag och caroline åker till Karlsborg på måndag och stannar där tills nästa söndag, ska bli riktigt mysigt! Är däremot inte så säker på om jag kommer ha någon teckning där så vi får la se hur mycket jag kommer kunna blogga... Men ja, det var allt jag hade och säga nu, puss!


Nyduscad, trött, depp - jippi...

Hejhej!
Har precis duschat som sagt och sitter just nu vid datorn och lyssnar på musik. Är verkligen jättetrött idag, vi var ju i ishallen på idrottslektionen och efter skolan var jag, Caroline, Olof och min kusin Joachim på kungsmässan. Jag och Caroline köpte lite kläder, jag köpte två par jeans och ett par överdragsbyxor och Caroline köpte ett par jeans, ett par trosor och en jeansskjorta. Intressant osv, håhå... Men jadu, jag är ganska ledsen just nu men har ingen aning om varför, så låten "My heart is refusing me" passar ju väldigt bra att lyssna på, hähä. Men nä, jag har inte så mycket mer att skriva just nu men jag hör la kanske sv mig senare ikväll/inatt eller imorgon, jag får se när jag orkar, haha... Men vi hörs, ha det gött!
Och detta inlägget avslutar jag med att lägga ut två bilder på jeansen jag köpte, dom blåa jeansen ser ganska fula ut på bilden men dom är mycket snyggare på!


Ishallen på idrotten idag...


RUBRIK SAKNAS

Lite natthumor bara.
GODNATT, igen...


BLOGGTORKA...

Förlåt för att jag bloggar så sällan, typ bara en gång om dagen ju... Har bara vart så oerhört trött osv, men ska faktiskt sova nu, godnatt och sov gott!


13 december 2011.

Nu har det snart gått två månader sen "du och jag" blev "vi", jag är så glad över att få vara din. När du och jag bara ligger där i din säng och myser, kollar på film eller vad som helst. Varje liten minut som jag har spenderat med dig har vart underbar, bara att få vara nära dig eller att få höra din röst, det gör mig så glad. När du kramar om mig, då är jag inget annat än lycklig. När du har stått bredvid mig och man inte kan undgå den riktigt stora längdskillnaden, haha. Jag mår så bra när jag får vara med dig, allt roligt du gör, alla gånger jag har skrattat åt dig när du gjort något knäppt, alla gångerna du har sagt att du älskar mig. Alla dom stunderna, det är stunder jag aldrig kommer glömma. Och jag kommer aldrig glömma dig, det spelar ingen roll ifall jag har blivit åttio år och dement, jag kommer minnas dig ändå. För du fann den där platsen i mitt hjärta, den där tomma platsen som väntade på att bli fylld. Du fyllde den platsen, och nu finns där ingen tom plats längre. Jag kan säga det tusen gånger om men jag kommer alltid mena det lika mycket, jag älskar dig.


Har inte orkat skriva...

Har inte orkat skriva något inlägg idag, har vart så trött och jag har också vart väldigt upptagen, men jag ska bättra mig! Men jadu, just nu ligger jag bara i sängen och myser mer mig själv, hade vart grymt mycket om axel var här, suck... Men aa, jag ska faktiskt inte skriva mer nu, tror faktiskt att jag ska sova en liten stund, hähä. Men vi hörs senare eller imorgon, puss!


It's fucking morning!

Gud vad ful rubrik, haha... Men skit samma.
Just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt medans jag väntar på att mamma och Pär ska bli klara så att vi kan åka till skolan. Idag är det helt vanlig tisdags skoldag som börjas med hemkunskap, yey! Men ja, efter skolan ska jag träffas Axel i kanske en timme eller något och efter det ska jag träffa Fanny och Alexander, gud vad jag saknar min lillskit till lillsyrra! Men nu kan jag inte skriva mer för det är dags att borsta tänderna och sen ska vi åka. Men jag hör nog av mig senare om jag kommer ihåg det, jag har så mycket i huvet just nu. Men vi hörs la kanske senare då, ha det gött!


Du som lös upp mina dagar, kom tillbaks.



- tack för en underbar helg min fina vän!


Uttråkad...

Hejhej!
Förlåt för att jag inte har bloggat något idag men jag vaknade klockan elva/halv tolv och så åkte jag och Patricia till kungsmässan för att köpa ett "silicon case" till mobilen och efter det har jag inte orkat skriva något, men nu gör jag det! Som sagt så har jag bara vart på kungsmässan idag och så kom jag hem för kanske en timme sen. Nu ligger jag i min säng och kollar på film, tar det bara lugnt. Men jadu, jag har inte så mycket att skriva om denna dagen, men imorgon är det skola och då får jag se till att vara pigg eftersom att jag har vart jättetrött hela förra veckan och hela denna helgen... Men jag hör nog av mig senare om inte imorgon, så ni får ha det så bra sålänge. Puss och kram!


Dagens facelook...


My house.

Det stora badrummet
Mitt rum
Mitt rum från annan vinkel
Mitt rum från ännu en annan vinkel, haha
Mammas och Per Martins "sovrum"
Pärs "sovrum"
Tims gamla rum
Vardagsrummet
Vardagsrummet från annan vinkel
Mammas kontor
Källaren
Per Martins rum
Per Martins rum från annan vinkel
Hallen
Matbordet
Köket
Köket från annan vinkel
Det lilla badrummet
Duschen
Vårat lilla berg, haha
Trädgården
Mer av trädgården
Utsikt från mitt rum
Annan utsikt från mitt rum

- Magnus Betnér, klockren snubbe.



ZZzzz.....

Herregud, jag är så trött, har vart det hela dagen... Orkar egentligen inte skriva något inlägg nu men jag gör det ändå för eran skull, håhå. Men jadu, idag var jag i skolan som vanligt, fick en hård boll i ansiktet på idrotten, den kändes verkligen alltså. Förutom det då så har skoldagen vart som vanligt. Klockan sju åkte jag och mamma på konsert i släps kyrka, den var la helt okej men jag ville egentligen inte åka dit för att jag bara ville stanna hemma och ta det lugnt men nejdå, det fick jag inte för mamma. Men jaja, nu ska jag faktiskt sova för jag är så oerhört sömnig... Men jag hör la av mig imorgon så vi hörs då, godnatt och sov gott!


On my way...

Godmorgon!
Nu sitter jag i bilen påväg till skolan... Herregud vad kallt det är, -15 ungefär. JAG VILL HA SOMMAR. Men jadu, jag har inte så mycket att skriva just nu men jag hör av mig senare, puss!


FÖRLÅT...

Hejhej!
Förlåt för att jag har gjort så lite och tråkiga blogginlägg den senaste tiden, men jag har ärligt talat haft väldigt mycket i huvet och jag har bara fått smita in med något litet inlägg ibland. Så jag ber verkligen om ursäkt för det, ska försöka bli bättre! Men iallafall, idag har jag vart i skolan, helt vanlig skoldag. Efter skolan åkte jag hem och kollade på lite tvprogram på datorn, men efter kanske en halvtimme ringde Fanny mig för att jag skulle möta henne på busshållplatsen så det fick jag göra då, enda sen dess har jag vart med henne hela dagen och vi har haft jättekul. Men nu ska jag faktiskt inte skriva mer, men jag hör av mig imorgon, puss!



helvetes kyla...

Godmorgon!
Herregud alltså, det är så kallt så jag tror jag dör...
Men iallafall, nu ligger jag här i min säng under täcket och hoppas på att sluta frysa, så fort mamma och Pär är klara så åker vi mot skolan. Kan nästan inte hålla uppe ögonen längre alltså... Men jag ska inte skriva mer nu för jag ska borsta tänderna. Men ni får ha det så bra, puss!


Saknaden är enorm.

I detta inlägget vill jag bara skriva en liten hälsning till morfar.
Morfar, jag saknar dig otroligt mycket, jag minns dagen när du lämnade oss, jag mådde så otroligt dåligt och jag bara grät och grät. Om ungefär två veckor har det gått tre månader, gud vad tiden går fort... Jag hoppas att du har det bra där uppe. Åh herregud, jag minns din begravning som om det var igår, jag har nog aldrig gråtit så mycket förut. Morfar, du var en underbar person, bara av att skriva detta så får jag en stor klump i halsen och tårarna rinner än idag. Jag kommer aldrig glömma dig eller alla våra underbara minnen. Jag älskar dig otroligt mycket och jag hoppas att du väntar på mig, för en dag lämnar jag också livet och kommer upp till dig.
Denna låten spelades på morfars begravning, och mina tårar rinner varje gång jag hör den.


Myser, typ...


Godmorgon!

Hallå hallå!
Sitter just nu i Fannys badrum och väntar på att hon ska bli klar med att sminka sig. Jag sov ju hos henne inatt, hjälpte henne med att plugga och då tyckte vi att det skulle vara mysigt att sova över, haha. Men ja, nu ska jag nog inte skriva så mycket mer för vi ska snart åka till skolan. Men jag hör av mig senare under dagen, så ha det gött sålänge, puss!


Ishallen...


RSS 2.0