Du är vattnet som släcker min eld...


Pigg och glad!

Hejhej!
Har precis ätit och nu sitter jag här i min säng med datorn i knäet. Jag mår faktiskt riktigt bra idag så jag har hjälpt mamma i trädgården för att tjäna lite pengar, haha. Men iallafall, imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag ringer väl kanske en vän eller något. Men ahdu, på torsdag ska iallafall Julia och Caroline sova hos mig och på fredag ska jag, Julia och Caroline vara med Fredrik och Olof osv. Men ja, nu ska jag faktiskt inte skriva mer för jag har inget mer intressant att skriva om. Men jag skriver mer imorgon eller kanske till och med senare ikväll ifall jag orkar. Men vi hörs ikväll/imorgon, puss.


Belöningen för att ha hjälpt mamma, hihi.

Helt jävla förstörd.

Shaa!
Sitter här och typ dör, mår verkligen skit just nu. Som tur är så har jag inte spytt någon mer gång idag men jag har verkligen sjukt ont i halsen och i huvudet, fml. Men ahdu, jag ska inte skriva så mycket mer nu för det orkar jag faktiskt inte, funderar på om jag ska sätta på en film som jag kan somna till... Men ja, vi hörs säkert imorgon, godnatt.



Sjuklingen är tillbaks, fml...

Hejhej!
Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket igår och idag men jag har blivit magsjuk och orkar typ ingenting just nu, spydde två gånger igår osv... Jag vaknade varje timme inatt vilket var riktigt jobbigt. Just nu mår jag skitdåligt, har ont i hela huvudet och i halsen också, jag kan inte heller gå i trappor för jag blir jätteyr då så när jag ska ner till köket eller någon annanstans på nedervåningen så måste jag hålla i mig i räcket och gå försiktigt för att inte ramla. Jag mår verkligen jättedåligt. Men ahdu, inatt sov Patricia hos mig fastän jag är sjuk och har spytt men hon åker hem lite senare under dagen såklart. Men ja, senare idag så kommer mamma, Pär och Per-Martin hem och då ska dom göra tacos eftersom att det var bestämt att vi skulle äta det idag, men där får ju jag ett problem med att äta tacos eftersom att jag säkert kommer spy igen då... Men jag kan ju alltid äta lite, hihi. Men ja, jag skriver mer senare under dagen ifall jag har någon ork kvar. Jaja, vi hörs, puss!



Bilder från gårdagen!


Ni ser ju att jag är trött...!


Cupcakes!

Shaa!
Har precis slutat sista lektionen och ska snart åka bussen hem med Caroline. Vi ska baka cupcakes och lite annat. Men jag hör av mig senare under dagen/kvällen. Btw, NU ÄR DET LOV! Men ja, vi hörs, puss.



Shaa!

Hejhej!
Jag orkar faktiskt skriva så mycket idag, är jättetrött. Men jag ska blogga så mycket jag orkar. Men ja, det var faktiskt allt jag skulle skriva, ha det.



Estoy en la casa!


Tagga buss, FAST NÄ...

Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i min gosiga säng för att sova. Imorgon måste jag ta bussen till skolan vilket inte är särskilt kul, usch! Men ja, jag hör av mig imorgon, godnatt och sov gott!


Det fick bli en bild på mig och söta syrran!

Your smile makes me melt...

Hejhej!
Jag skulle egentligen lagt upp ett videoinlägg nu men den blev helt konstig så jag valde att skriva istället. Iallafall, idag har jag vart i skolan som dom flesta tisdagarna, haha. Men efter skolan åkte jag med Fanny och hennes mamma till frisören där Fanny färgade håret mörkbrunt vilket blev jättesnyggt, blir smått avundsjuk, haha. Men ahdu, efter frisörsbesöket åkte vi till donken och köpte och sedan åkte vi hem till Fanny och så hjälpte jag henne med spanskaläxan men det gick inte så bra för hennes skoldator dog och hon hade ju läxan där i, smart... fast nä. Men ja, nu ska jag nog inte skriva mer här men jag skriver kanske ett sista inlägg innan jag går och lägger mig och så skriver jag såklart imorgon! Men vi hörs, puss!



Good night!

Då var det dags för mig att sova, orkar inte vara uppe mer nu, hähä. Men ahdu, jag hör av mig imorgon igen, jag kanske skriver ett inlägg på morgonen fast det beror på när jag kommer upp på morgonen, hihi. Men ja, vi hörs iallafall imorgon. Ha det bra sålänge och sov gott, puss!



Bilder från Fannys dansuppvisning i lördags.


HAHA, FAN VAD BRA.


Naaaw...

Åh herregud! Jag hittade en jättegammal video som jag gjorde för typ ett år sedan då jag berättar om vad jag använder för smink. Insåg precis hur ful jag var då, jag var ju helt kolsvart runt ögonen osv. Ja, ni kommer se hur jag såg ut, usch säger jag bara, haha... Men ja, här kommer den fina (*host*) videon, Njut... typ...



Videoinlägget som jag blev bedd att göra, fail...


Frågor och svar!

&
Shaa!
Här kommer alla frågor som skrevs på min frågestund och nu på samma gång kommer mina svar!
1.
Postad av: Clara.

Fråga:
Vilken är din favoritmaträtt?

Svar:
Hmm... Jag tycker om mycket mat men dom godaste maträtterna är nog tacos och thaimat!
2.
Postad av: Olivia.

Fråga: lt;/div>
Här kommer några frågor!

1. Vad heter din favoritfilm?
2. Har du något smeknamn, isåfall vad?
3. Vad älskar du mest att göra på fritiden?
4. Vad heter din/dina bästa vän/vänner?
5. Berätta hur din familj "ser ut"!

Svar:
1. Hur många lingon finns det i världen, helt klart!
2. Haha ja, thalleballe.
3. Hmm... Det måste nog vara att umgås med mina vänner och fota!
4. Mina allra bästa vänner heter Maja och Julia.
5. Min familj består av en mamma, en pappa, tre bröder, fyra katter och en hund.
3.
Postad av: En i klassen.

Fråga:
Hur många har du varit tsm med?
Vem var den snyggaste? :p

Svar:
Om jag bara ska räkna med mina seriösa förhållanden så har jag vart tillsammans med fyra stycken och den snyggaste av dom fyra är en kille som jag hade mitt näst senaste förhållande med, alltså Olof!
4.
Postad av: En främling!

Fråga:
Hur ser ditt skolschema ut? :D

Svar:
Oj, mitt skolschema... Ahdu, här kommer det! Btw, skriver inte in alla tider för det orkar jag inte...
Måndag: IUT/Mentorsträff, Matte, Slöjd, Lunch, SO, Svenska, Idrott.
Tisdag: Hemkunskap, Svenska, Kemi, Lunch, Engelska, IUT.
Onsdag: SO, Biologi, Musik, Lunch, Spanska, Teknik, IUT/Mentorsträff.
Torsdag: Spanska, Bild, SO, Lunch, Matte, Engelska.
Fredag: Svenska, Matte, Idrott, Lunch, Fysik, IUT.
5.
Postad av: Amanda.

Fråga:
- har du någon pojkvän?
- kan inte du videoblogga nån gång?:)
- har du nån gång funderat på att färga håret?
- vilka affärer föredrar du när du ska shoppa?
- kan inte du lägga ut bilder på kläder du riktigt älskar ifrån din garderob?:)

Svar:
- Nej.
- Jovisst, det kan jag väl!
- Ja, många gånger, men jag får inte för mamma, hähä...
- BIKBOK, Ginatricot, KappAhl, H&M, Zara och Lindex när det gäller underkläder, haha.
- Jovisst, här kommer bilder direkt!
6.
Postad av: Klara Kluck

Fråga:
1. favorit affär?
2. topp 10 vän lista
3. vilka är de snyggaste killarna i kungsbacka? 
4. favorit klädesplagg?

Svar:
1. BIKBOK, Ginatricot, KappAhl osv...
2. Hmm... Kan inte direkt sätta en top 10-lista på mina vänner men mina allra närmsta vänner är nog Maja, Julia, Fredrik, Emil, Caroline och Patricia.
3. Fredrik Antonsson, Emil Jigborg, John Kinia, Mathias Karlsson, Markus Edman, Charlie Åman och Tobias Jansson.
4. Samma som på förra frågan...
7.
Postad av: Bosse (Markus)

Fråga: Jadu, varför kallas du blondi tre? :p

Svar:
Haha jadu Markus, det borde la du veta eftersom att det var du som döpte mig till det?

Så, det var alla frågor och mina svar på det. Btw, nu är frågestunden över så det är ingen idé att skicka fler frågor!

Hemkunskapsprov, tummen ner...

Godmorgon!
Jag hinner inte skriva så jättemycket nu för jag ska snart åka till skolan. Men iallafall, idag ska jag ha hemkunskapsprov och det är första lektionen nu på morgonen, skjut mig. Jag har inte pluggat ett skit för jag fick reda på att vi hade prov typ i fredags, INTE OK. Men ahdu, efter skolan ska jag och Caroline gå till Kungsmässan en snabbis och sen åker vi hem. Men ja, jag kan inte skriva mer nu för mamma ropar som en galning att jag måste komma ner, hähä. Men jag hör av mig senare under dagen, puss!



Sleep well, school tomorrow...

Hejhej!
Kom hem från ICA för kanske en timme sedan och kom precis upp från köket, tog mig en matbit pga hungern. Men iallafall, just nu sitter jag och skriver här medans jag smsar med Fredrik och läser igenom fokis senaste inlägg, hennes blogg är så grymt bra, jag älskar hennes stil och allt! Men ahdu, det finns faktiskt inte så mycket att skriva om denna dagen förutom att jag var med Klara efter skolan idag som jag skrev i ett tidigare inlägg. Men ja, jag ska nog ta och krypa ner i min varma och goa säng nu för att försöka sova. Men vi hörs garanterat imorgon, godnatt och sov gott!



FRÅGESTUND!

Skriv din "fråga" i en kommentar så svarar jag på alla frågor i ett nytt inlägg, fråga på nu!

Hemma med Klaruuuuut!

Shaa!
Har precis vart ute en liten stund med Klara och tagit kort men det var så kallt så vi gick in igen. Men iallafall, nu sitter jag här och skriver medans Klara bombar min kamera med bilder, haha. Men ja, jag skriver mer senare, puss!



Tummen ner för svenskalektion...

Hallå!
Sitter här och snackar med Carolina och Caroline medans jag skriver på min deckare. Detta är min näst sista lektion men jag ska strunta i att gå till idrotten för jag ska ändå inte vara med. Så istället går jag och Carolina till Kungsmässan för Carolina ska byta ett par vantar där och vid fyratiden ska jag möta Klara på min skola och sen åker vi bussen hem till mig. Men ja, jag skriver mer senare under dagen, ha det!


Det fick bli en cool bild från när jag var liten, haha!

Sunday night!

Nu ska jag stänga av mobilen och försöka sova, klockan är liksom 23.30 och det är skola imorgon, tagga... Fast nä. Men ja, jag hör av mig imorgon, så godnatt, puss!

Haha, du är allt för go du Caroline!


I'm laughing all the way ♥


Nytt i garderoben!


Katten Gustaf!

Hejhej!
Vaknade för kanske en timme sedan och har precis kollat klart på filmen "Katten Gustaf", haha. Om en stund ska jag nog ta och platta håret (för det ser ut som en rishög just nu) och efter det ska jag nog bara chilla. Ahdu, igår var jag med Fanny, Alexander och Filip från typ 22.00 till typ 24.00, sedan åkte dom hem och jag satte på en film som jag somnade till, haha. Men ja, nu har jag inte så mycket mer att skriva men jag skriver mer senare under dagen som jag brukar. Ja, vi hörs, puss!

Det fick bli en småsöt bild på mig och och min klasskompis Carolina, haha.

Sov gott allihop!

Nu ska jag krypa ner i min mysiga säng och kolla på film en stund innan jag ska sova. Jag hör av mig imorgon igen, ha det bra och godnatt! Btw, kan tyvärr inte lägga upp någon bild till detta inlägget för jag skriver via mobilen. Men vi hörs, puss.

Taggar inför filmkväll!


Fullt upp...

Hejhej!

Kom precis hem från Fanny och nu sitter jag här och skriver. Förlåt för att jag har vart dålig på att uppdatera men jag har inte haft tillgång till internet så mycket men jag skriver så ofta jag kan! Men ahdu, ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och äta godis osv, haha. Men ja, jag har inte så mycket mer att skriva just nu men jag hör av mig senare under kvällen. Ha det bra sålänge, puss!



Fototävling!

Jag är med och tävlar i Lisas fototävling!

Good Morning!

Shaa!
Vaknade för ungefär tjugo minuter sedan och sitter nu och skriver här medans jag äter frukost. Skola idag, inget nytt direkt... Men ahdu, efter skolan ska jag bara åka hem och ta det lugnt, sova kanske, hähä. Men ja, jag har inte så mycket mer att skriva just nu men jag skriver mer senare under dagen så vi hörs då, Ha en grym Fredag allihop, puss!



Sov gott!

Nu ska jag krypa ner i min gosiga säng och sova så vi hörs imorgon, godnatt!



Såhär kan mina och Majas konversationer bli...


Mitt liv från min vinkel.

Ja okej, jag heter Thalena Forsander (som nog dom flesta redan vet) och jag fyllde fjorton den första Oktober. Jag växte upp i en stad som heter Kungsbacka (En halvtimme söder om Göteborg) och där bor jag fortfarande. Jag har en mamma, en pappa (självklart) och tre storebröder men jag bor bara med min mamma och min yngsta storebror som är 22 år och handikappad för mina föräldrar är skilda och mina två äldsta bröder som är 25 och 26 år har flyttat. Jag har gått igenom mycket enda sen jag började skolan, jag vet hur det är att vara mobbad, oaccepterad och retad eftersom jag var det från ettan till trean. Jag stod ut med skitsnack och mobbning i tre år men tog tillslut tag i det och blev accepterad. Nu går jag i åttan och har en jättebra klass, lite stökig ibland men man har alltid roligt! Ja ni, jag är en ganska liten tjej som oftast är glad men ibland är jag rätt sur och irriterad vilket beror på att jag har det ganska jobbigt just nu, men jag mår oftast bättre när jag umgås med mina vänner och inte tänker på det som tynger mig. Men ja, jag går på Varlaskolan och jag har gått där från sexan till åttan och jag kommer gå där i nian också såklart! Däremot så gick jag på Kollaskolan från nollan till femman. Men ja, alltså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu, har typ fått hjärnsläpp, haha... Men här fick ni iallafall lite fakta om mig och jag kommer nog skriva en bättre och mer intressant "berättelse". Men vi hörs, ha det!



förlåt, hähä...

Hejhej!
Jag är ledsen för att jag inte har skrivit något inlägg idag förens nu, hähä. Men jag har haft så mycket att göra och jag hade ju konfaträff idag så det blev lite körigt. Men iallafall, jag har haft en rolig och mysig dag, först var det skola och sen åkte jag och Caroline hem till mig och bakade kladdkaka, bilder kommer senare. När kladdkakan var klar gick jag och Caroline upp på mitt rum och filmade lite, riktigt sjuka filmer, haha. Men ahdu, jag har faktiskt inte så mycket att skriva... Men just det! Min kompis ville att jag skulle skriva ett inlägg om mig, mitt liv och hela min uppväxt så det ska jag göra lite senare ikväll när mitt rum är städat, just nu ligger ungefär hela min garderob i sängen osv... Men ja, jag gör ett sådant inlägg senare ikväll då. Men nu ska jag städa rummet så vi hörs senare, puss!



Excusez moi...

Hejhej!
Tänkte först säga förlåt för att jag har vart rätt så dåligt på att skriva dom senaste dagarna men jag har haft så mycket och jag har också vart så oerhört trött, haha. Men iallafall, sitter här och kollar igenom årets skolkatalog som kom i posten idag, grymt glad! Men ahdu, idag hade jag spanskaprov och jag hade inte tränat ett dugg men det gick jättebra ändå, haha. Men ja, jag har inte så mycket mer att skriva just nu men jag skriver mer senare under dagen/kvällen. Ha det gött, puss!



Min humor, njut bara, haha...


Sista lektionen!

Hejhej!
Sitter här i skolkorridoren och skriver medans jag skriver på min deckare och snackar med Caroline och Carolina. Denna lektionen slutar om ungefär en halvtimme och då ska jag dra mig iväg mot stationen där jag ska vänta på Johannes. Men ja, jag skriver mer när jag kommer hem ikväll, ha det!


Det fick bli en bild från när jag var liten för att jag saknar min pappa så mycket...

School!

Nu drar jag mig till skolan, ha det gött! Btw, nu får ni ingen bild, haha...

Godnatt...?

Detta blir nog faktiskt det sista inlägget för denna dagen/kvällen, jag orkar inte sitta vid datorn så mycket längre. Jag ska nog ta och lägga mig i sängen och kolla på film, vi får la se hur det blir. Men ja, vi hörs defenitivt imorgon, puss!



Duktig idiot...

Shaa!
Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sedan och nu sitter jag och äter bulle, haha. Men iallafall, idag var det inte min bästa dag, jag var väldigt sur, irriterad och på dåligt humör. På morgonen när jag skulle lägga min skoldator på bänken så hamnade den snett så den åkte ner i golvet... Jag tänkte ju däremot inte på att det hade kunnat hända något med den så jag lade bara upp den på bänken igen, men när jag startade datorn märkte jag att det var en stor spricka över hela datorskärmen, så grymt klantigt av mig alltså (suck)... Men ahdu, imorgon ska jag träffa Johannes i Kungsbacka och senare på kvällen hämtar mamma mig när hon ändå ska hämta Pär från hans fotbollsträning. Jovisst, jag kan ju ta bussen hem men där finns ju ett stort problem, av alla i familjen så har jag två busskort och Pär har ett och det är ju så självklart att inget av dom funkar, fml. Men det är bättre att mamma hämtar mig för då behöver jag inte gå från busshållsplatsen och upp för alla backar till mitt hus, haha, jag är så lat. Men ja, jag ska nog inte skriva så mycket mer nu för jag måste gå på toa, haha, lite onödig information där men ändå. Jaja, jag skriver mer senare under dagen/kvällen. Ha det bra sålänge, vi hörs!



JAG ÄR KÄR, rösten, utseende, ALLT!


Monday morning!

Godmorgon!
Jag har precis gjort iordning mig och nu tänkte jag gå ner och äta frukost, sedan kommer kanske Fanny för hon är inte säker på om hon vill åka med mig och mamma eller om hon vill åka med sin mamma, haha. Men ja, jag ska inte skriva mer nu men jag hör av mig senare under dagen. Ha det så bra sålänge, puss!



Godnatt!

Nu är det dags för mig att sova, men jag hör självklart av mig imorgon, ha det bra och sov gott!



Alla bilder från gårdagen ♥

Kan inte lägga upp precis alla nu för internet laggar, men jag lägger in resten imorgon ifall jag orkar.

Trött och utsliten efter en grym helg ♥

Hejhej!
Kom precis hem från Ebba som jag, Fanny och Amanda har vart hos idag. Igår hade jag en grym kväll och det var bara jag, Fanny och Annie som sov över hos Klara, inklusive Klara då, haha. Men ahdu, jag behöver nog inte skriva så mycket för det kommer massa bilder sedan som nog förklarar vad vi har gjort, haha. Men ja, jag skriver mer senare under kvällen. Ha det bra, puss!



Myspys!

Hejhej!
Sitter här i Klaras vardagsrum, fick tillgång till hennes dator så tänkte att jag kunde skriva ett snabbt inlägg. Men iallafall, det har vart en grymt mysig kväll och den är absolut inte slut än! Det blir bara jag och Fanny som sover hos Klara inatt och resten av tjejerna åker hem och kanske en timme. Men ja, jag ska inte skriva mer nu men vi hörs imorgon. Ha det gött och sov gott, puss!


det fick bli en söt bild på klara eftersom att det inte finns några bilder på mig på hennes dator, haha.

Saturday night!

Nu åker jag hemifrån så ni får ha en bra kväll allihopa! Men ja, vi hörs imorgon, puss!



En timme kvar...

Hallå!
Har precis kollat klart på "High School Musical 2" och sitter nu här framför datorn. Jovisst, det låter nog väldigt konstigt att jag kollade på just den filmen men jag har redan sett alla mina andra filmer för många gånger och jag sov ändå under halva filmen, haha. Men ahdu, det är ungefär en timme kvar till Caroline och hennes pappa hämtar mig så det är väl bäst för mig att jag packar klart min väska eftersom att jag ska sova hos Klara inatt. Jag måste ju platta håret ytterligare en gång sedan för jag plattade det för kanske två timmar sedan och sen så blev mitt hår lockigt igen bara för att jag hade legat med huvudet på kudden så det blev helt fucked up, hähä. Men ja, jag ska inte skriva mer nu men jag skriver troligtvis ett snabbt inlägg innan jag åker hemifrån. Och förresten, jag kommer troligtvis inte skriva ett inlägg imorgon på förmiddagen, det beror på om jag har tillgång till dator osv. Men vi hörs, puss!



Mooorning!

Shaa!
Kom precis ur duschen och sitter nu och snackar med Caroline på msn, mår lite bättre nu än vad jag gjorde igår fast jag har fortfarande ont i halsen. Men det ska däremot inte stoppa mig från att åka till Klara ikväll, haha. Men ahdu, jag känner mig grymt klantig just nu för när jag skulle ner och hämta något att äta i köket så ramlade jag i trappan och slog i foten när jag skulle upp till mitt rum igen, smidigt alltså... Fast nä. Men ja, jag ska inte skriva mer i detta inlägget nu men jag hör av mig senare under dagen istället. Ha det gött sålänge, puss!



Skjut mig...

Rubriken förklarar mitt humör väldigt bra just nu för jag mår verkligen skit. Jag har jätteont i halsen och det går inte att förklara med ord hur snuvig jag är, jag vet inte ens om jag kan åka till Klara imorgon, fml. Men ahdu, jag får la försöka ta och krya på mig ordentligt! Men ja, jag orkar inte skriva mer nu för jag ska lägga mig i sängen och vila till en lugn film. Men vi hörs imorgon, puss!


det fick bli en grymt ful bild på mig och syrran, haha!

Hahaha, dagens asgarv!


Shaa!

Hejhej!
Sitter här på mitt rum och skriver medans jag vräker i mig en mumsig chokladbit, haha. Jag ska snart gå till Fanny för att se på Idol med henne och Sofia eftersom att min tv har gått sönder, fml. Men ahdu, jag orkar faktiskt inte skriva så mycket för jag är så oerhört trött, hähä. Men jag skriver väl mer ikväll istället, vi får se om jag orkar. Men nu ska jag inte skriva mer, vi hörs!



Svenskalektion...

Hejhej!
Sitter här i skolan och skriver på min deckare som jag arbetar med i svenskan, har inte så mycket att skriva men tänkte bara skriva snabbt så att ni vet att jag lever, haha. Men ja, jag skriver mer senare under dagen, ha det!



I don't love the things you have, I love YOU.

Hallå!
Har precis ätit frukost och sitter nu vid datorn och skriver som ni troligtvis förstår, haha. Har jätteont i halsen idag så det blir nog att äta strepsils hela dagen, jippi... Usch nej. Eller jovisst, strepsils är gott, men man vill ju ändå inte ha ont i halsen, haha. Iallafall, första lektionen idag är SO, sedan matte och sen åker vi till ishallen, usch och blä. Efter ishallen är det lunch och därefter kommer fysik och sedan blir sista lektionen IUT, rätt skön dag om man bortser från skridskoåkningen, haha. Men ja, nu ska jag inte skriva mer i detta inlägget för jag måste åka till skolan snart. Men jag hör av mig senare under dagen, ha det!



Tagga morgondagen! *host*

Detta blir kvällens sista inlägg för nu ska jag sova, haha. Men ahdu, jag skriver självklart ett eller flera inlägg imorgon så vi hörs då! Men nu ska jag stänga ner datorn och lägga mig i min goa säng, godnatt!



Lite fakta om mig själv, tidsfördriv...

1. Vart bor du? Kungsbacka, en mellanstor stad söder om Göteborg.
2. Vilken skola går du på? Varlaskolan!
3. Är du smal eller tjock? Smal.
4. Är du snygg? Jag är la helt okej.
5. Är du nöjd med ditt utseende? Det duger.
6. Vad gillar du mest med dig själv? Att jag är ärlig och jag är mig själv.
7. Och vad vill du ändra på? Mitt självförtroende kanske.
8. Vad heter du (Förnamn, mellannamn, efternamn)? Ellen Thalena Rautelius Forsander.
9. Gillar du ditt namn? Ja.
10. Vad gör du på fritiden? Umgås med vänner, pluggar osv.



när jag går ner, när jag går ner, nanana...

Hallå!
(Rubrik tagen från en skön och bra låt; Newkid – Jag gråter bara i regnet)
Sitter här och skriver i mitt rum som jag brukar, haha. Jag är så grymt uttråkad så det finns inte ord för det... Och även om Fanny är här så är det fortfarande tråkigt för hon sitter bara i min säng med sin laptop, vi är så sociala, fast nä. Men ahdu, idag har jag vart i skolan och för kanske en timme sedan kom jag hem från konfan. Imorgon ska vi åka till ishallen på idrottslektionen vilket är grymt segt, jag hatar att åka skridskor med skolan, det är bara kul på fritiden, hähä. Men iallafall, förutom att åka till ishallen imorgon så blir det en helt vanligt skoldag. Just det, på lördag ska jag åka till stan med Caroline och köpa lite grejer för att på kvällen bli hämtade av hennes pappa som kör oss till Klara i gottskär som jag berättade i ett tidigare inlägg. Men nu ska jag nog inte skriva mer för jag har inte så mycket mer att berätta, hähä. Men jag hör troligtvis av mig senare ikväll, ha det gött!



Brottom...

Hejhej!
Hinner inte skriva mycket just nu för jag och Caroline måste möta mamma för att sedan åka till konfan, men jag skriver istället ett långt inlägg när jag kommer hem så ni får något att läsa, haha. Men ja, vi hörs, puss!



Español!

Sitter här med hemkunskapsläraren som vikarie och chillar på spanskalektionen, sitter och skriver i övningsboken och lyssnar på musik vilket är grymt gött. Men jag ska inte skriva så mycket mer nu men jag hör av mig när jag kommer hem från skolan. Ha det gött sålänge, puss!



Time for school!

Hejhej!
Jag hinner inte skriva så mycket nu för vi ska precis åka. Jag var lite seg idag, kom inte upp ur sängen förens en kvart efter att mamma hade väckt mig. Har precis ätit frukost och tagit mina äckliga tabletter, usch för tabletter... Men ja, jag måste åka nu så vi hörs senare under dagen istället, puss!



Nighty!

Nu ska jag faktiskt ta och stänga av datorn och gå till badrummet och borsta tänderna för att sedan lägga mig i min gosiga säng och kolla på en film. Jag skriver fler inlägg imorgon, ha det bra!



20 frågor om ditt kärleksliv!

1. Vem sov du med senast? Patricia.
2. Vem låg du senast i sängen med och höll om? Johannes.
3. Vem pussade du senast? Johannes.
4. Vem av motsatt kön strulade du senast med? Johannes.
5. Vem av samma kön strulade du senast med? Ingen.
6. Har du haf oskyddat sex? Nope.
7. Vem sög du senast av? Nobody.
8. Hur ofta strular du? Ahdu .
9. Hur många har du strulat med på en kväll? En?
10. Vem var den första personen du strulade med? Johannes.
11. Hur många har du varit tillsammans med? Några stycken.
12. Vem var du senast tillsammans med? Johannes.
13. Är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? Nej, tyvärr inte.
14. Hur länge har ni varit tillsammans? ...
15. Sötaste paret? Lova och John, helt klart.
16. Hur ser din drömpartner ut? En som accepterar mig för den jag är.
17. Hur ska din drömpartner vara? Sig själv.
18. Hur många gånger har du varit kär? Flera gånger.
19. Okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär? Tre gånger.
20. Vem var din första riktiga kärlek? Mikael.



HAHA, WTF?

Okej, lite konstigt...
Jag satt och kollade runt på min facebook och såg en sådan där "Gilla så får du se svaret" och jag tänkte "Visst, jag har ändå så tråkigt så varför inte läsa lite?"... Jag såg en länk där det stod "Fel som en kvinna gör vid samlag!" så jag tryckte på den för skojs skull och när jag hade läst några rader så tänkte jag bara "HAHA, VAD FAN, VA?"... Haha, jag printscreena så är kommer en bild, fattar ni något? Jag blev bara stum och fundersam, haha...


någon mer än jag som är oerhört uttråkad?

Hallå!
Sitter här på mitt rum som vanligt, haha... Har verkligen jättetråkigt just nu så jag tänkte att jag kunde skriva om vad jag ska göra denna veckan och helgen som kommer.

Torsdag: Ja, imorgon är det ju torsdag och som dom flesta vet så har jag konfaträff varje torsdag så det blir att åka direkt hem efter skolan med Caroline (som går i samma konfa som mig) och äta något, sen hämtar mamma oss och kör oss till Vallda församlingshem där alla i konfagruppen träffas varje vecka!

Fredag: Hmm... På fredag har jag inte bestämt något särskilt, jag träffar la kanske en kompis eller bara stannar hemma, vi får la se hur det blir!

Lördag: Ja, på lördag förmiddag blir jag nog bara hemma och tar det lugnt för vid 19.00-tiden hämtar min vän Caroline och hennes pappa mig för att sedan köra iväg mot Gottskär/Draget där Klara bor. Klara och Fanny ska alltså ha tjejkväll hemma hos Klara då så vi ska la mysa och ha det roligt, sen kommer jag la hem vid 23.00/24.00!

Söndag: På söndag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, jag tror nog att jag åker och träffar någon kompis då eller så stannar jag hemma och tar det lugnt, det beror på hur jag mår!

Ja, detta var lite om min vecka/helg! Om ni vill veta något särskilt så är det bara att skriva en kommentar så svarar jag så fort jag kan. Men nu ska jag faktiskt inte skriva mer men jag hör kanske av mig senare ikväll eller imorgon, det beror på. Jaja, vi hörs, puss!



Man kan inget annat än att gilla det här!


halli hallå, upp i det blå!

Haha, grymt konstig rubrik, jag vet...

Hejhej!
Har precis vart nere och ätit mat och nu har jag gjort klart Carolines design till hennes blogg! Känner mig faktiskt rätt så trött just nu men det hindrar mig inte från att gå ut. Tänkte gå ut och ta lite kort förstår ni, haha. Men ja, jag lägger väl ut lite bilder om en stund då. Ha det gött sålänge, puss!



Grovt saknade minnen ♥


Talking to the moon - Bruno Mars ♥


I know you're somewhere out there
Somewhere far away
I want you back
I want you back
My neighbors think I'm crazy
But they don't understand
You're all I have
You're all I have
At night when the stars
Light on my room
I sit by myself
Talking to the moon, tryin' to get to you
In hopes you're on the other side talking to me too
Oh, am I a fool who sits alone talking to the moon
I'm feeling like I'm famous
The talk of the town
They say I've gone mad
Yeah, I've gone mad
But they don't know what I know
'Cause when the sun goes down
Someone's talking back
Yeah, they're talking back
At night when the stars
Light on my room
I sit by myself
Talking to the moon, tryin' to get to you
In hopes you're on the other side talking to me too
Oh, am I a fool who sits alone talking to the moon
Do you ever hear me calling?
'Cause every night
I'm talking to the moon, still tryin' to get to you
In hopes you're on the other side talking to me too
Oh, am I a fool who sits alone talking to the moon
I know you're somewhere out there
Somewhere far away

it's like wishing for rain as i stand in the desert.

Hejhej!
Kom precis hem från skolan och sitter just nu och doppar pepparkakor i mjölk medans jag skriver, haha. Men iallafall, denna skoldagen har faktskt vart rätt bra. På morgonen hade vi IUT, sen biologi och efter det hade vi musik. Efter musiken hade vi lunch, risotto med kyckling, rätt så gott faktiskt. Nästa lektion var iallafall spanska (sämsta lektionen på hela dagen...) och efter det samlades alla elever från Pater Noster (korridoren jag går i) i skolans aula för att kolla på film, vi fick kolla på "Hur många lingon finns det i världen?" vilket var grymt roligt! Efter filmen slutade vi och nu är jag då hemma. Men ahdu, jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jag kanske tar mig en sväng i området och tar lite kort, vi får se om jag orkar, hähä. Men ja, nu ska jag faktiskt inte skriva mer men jag hör av mig senare under dagen. Ha det gött!


Det fick bli en bild från soluppgången imorse!

Godmorgon!

Hejhej!
Hinner inte skriva så mycket för jag ska åka till skolan nu, men jag hör av mig senare under dagen. Ha det gött, puss!


Tidsfördriv...

Har verkligen supertråkigt just nu så bestämde mig för att svara på lite frågor...
1. Min första kärlek: Hmm... Min för kärlek var nog Mikael som jag var tillsammans med från den 29de November 2009 till den 8de Februari 2010. Jag glömmer aldrig datumet, haha. Nu är jag och Mikael däremot bästa vänner och vart det enda sen vi gjorde slut.
2. Det här åt jag idag: Idag åt jag en yoghurt (Activia) till frukost, sedan åt jag Risotto på hemkunskapen i skolan och när jag kom hem från skolan åt jag två rostmackor med ost på och ett glas o'boy. Och nu äter jag fortfarande på mina goda pepparkakor, haha.
3. 5 favoritsaker: Mina 5 favoritsaker är nog min dator, min tv, min mobil, min kamera och min plattång, haha...
4. Min dag: Idag har jag vart i skolan som dom flesta veckodagarna, haha.
5. Det här älskar jag: Här får jag nog välja min kamera, min familj, mina vänner och min blogg!
6. Vad hade jag på mig idag: Idag hade jag på mig svarta jeans, en vitt och rosa linne och en smått krämfärgad/vit juicy couture-tjocktröja.
7. Mitt favoritminne: Mitt favoritminne måste nog vara första gången jag fick följa med Alma (Min bästa vän i Skåne) till skolan, jag hade så grymt rolig den dagen!
8. Det här får mig att gråta: Jag börjar lätt gråta kan jag säga... Jag gråter mycket när jag kollar på sorgliga filmer eller när jag tänker på min förra hund som avlivades den 19 December 2008, samma dag som jag träffade min farmor för första gången pga att hon bor i Skåne, det var en jobbig dag det.
9. Min första vän: Min första vän var nog Fanny som jag lärde känna när jag var ett år och hon var ett halvår, vi lekte dag in och dag ut. Vi har hållt ihop enda sen dess och vi är vänner än, vi är nästan som systrar.
10. Mina rädslor: Jag är rädd för mörker, spindlar, bryggor och hav/sjöar där man inte ser bottnet. Jovisst, spindlar och mörker är ju en vanlig rädsla med bryggor och hav/sjöar tycker ni kanske låter lite konstigt? Men jag är rädd för det pga att jag har vart nära på att drunka två gånger när jag var mindre.
11. Min favoritplats: Min favoritplats är nog pappas gamla hus i Vallda, jag älskade att vara där, det var så lugnt och mysigt.
12. Det här saknar jag: Jag saknar familjens gamla julfirande, på julaftonsmorgonen samlades hela familjen nere i vardagsrummet vid julgranen och jag och Pär (storebror) delade ut alla julklappar, mysigt var det verkligen.
13. Min senaste resa: Min senaste resa var till Finland där jag bodde i mina släktingars hus, vi var där i elva dagar och gjorde massa roliga saker. Vi badade vid stranden, tog kort, shoppade osv, riktigt roligt.
Har verkligen supertråkigt just nu så bestämde mig för att svara på lite frågor...

1. Min första kärlek: Hmm... Min första kärlek var nog Mikael som jag var tillsammans med från den 29de November 2009 till den 8de Februari 2010. Jag glömmer aldrig datumet, haha. Nu är jag och Mikael däremot bästa vänner och vart det enda sen vi gjorde slut.

2. Det här åt jag idag: Idag åt jag en yoghurt (Activia) till frukost, sedan åt jag Risotto på hemkunskapen i skolan och när jag kom hem från skolan åt jag två rostmackor med ost på och ett glas o'boy. Och nu äter jag fortfarande på mina goda pepparkakor, haha.

3. Fem favoritsaker: Mina fem favoritsaker är nog min dator, min tv, min mobil, min kamera och min plattång, haha...

4. Min dag: Idag har jag vart i skolan som dom flesta veckodagarna, haha.

5. Det här älskar jag: Här får jag nog välja min kamera, min familj, mina vänner och min blogg!

6. Vad hade jag på mig idag: Idag hade jag på mig svarta jeans, en vitt och rosa linne och en smått krämfärgad/vit juicy couture-tjocktröja.

7. Mitt favoritminne: Mitt favoritminne måste nog vara första gången jag fick följa med Alma (Min bästa vän i Skåne) till skolan, jag hade så grymt rolig den dagen!

8. Det här får mig att gråta: Jag börjar lätt gråta kan jag säga... Jag gråter mycket när jag kollar på sorgliga filmer eller när jag tänker på min förra hund som avlivades den 19 December 2008, samma dag som jag träffade min farmor för första gången pga att hon bor i Skåne, det var en jobbig dag det.

9. Min första vän: Min första vän var nog Fanny som jag lärde känna när jag var ett år och hon var ett halvår, vi lekte dag in och dag ut. Vi har hållt ihop enda sen dess och vi är vänner än, vi är nästan som systrar.

10. Mina rädslor: Jag är rädd för mörker, spindlar, bryggor och hav/sjöar där man inte ser bottnet. Jovisst, spindlar och mörker är ju en vanlig rädsla med bryggor och hav/sjöar tycker ni kanske låter lite konstigt? Men jag är rädd för det pga att jag har vart nära på att drunka två gånger när jag var mindre.
11. Min favoritplats: Min favoritplats är nog pappas gamla hus i Vallda, jag älskade att vara där, det var så lugnt och mysigt.

12. Det här saknar jag: Jag saknar familjens gamla julfirande, på julaftonsmorgonen samlades hela familjen nere i vardagsrummet vid julgranen och jag och Pär (storebror) delade ut alla julklappar, mysigt var det verkligen.

13. Min senaste resa: Min senaste resa var till Finland där jag bodde i mina släktingars hus, vi var där i elva dagar och gjorde massa roliga saker. Vi badade vid stranden, tog kort, shoppade osv, riktigt roligt.



Dagens hiss/diss!

Kände mig bara så tvungen att göra en "Dagens hiss och diss!" så här kommer en!

HISS:
Dagens hiss går till min vän Matilda som har en grymt intressant blogg. Jag älskar att läsa vad hon gör på dagarna och jag missar aldrig ett enda inlägg. Klicka här för att komma till Matildas blogg!

DISS:
Dagens diss går helt självklart till att Ashton Kutcher har blivit den nya "Charlie Harper" i det grymt roliga tv-programmet "2½ Män". Charlie Sheen ska det vara, ingen annan! Usch.


Shoooobre.

Hejhej!
Har precis vart nere i köket och ätit och nu sitter jag här på mitt rum och skriver medans jag mumsar i mig pepparkakor. Jovisst, det låter la lite konstigt att jag äter pepparkakor i Oktober men när jag såg pepparkakspaketet i affären så blev jag bara så sugen på att köpa det, haha! Men iallafall, skoldagen kändes inte så lång idag, den kändes faktiskt riktigt kort, chill! Och just det, på lunchen gick jag och Caroline till Kungsmässan och köpte en halsduk till mig på BIKBOK, supermysig! Bild kommer här:
Men ja, jag har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt... Men jag hör troligtvis av mig senare under dagen. Ni får ha det så bra sålänge, puss!

Sista lektionen!

Hejhej!
Just nu sitter jag här i skolan och har IUT, slutar skolan för dagen om knappt en halvtimme och då blir det att åka buss hem och sätta mig framför datorn kanske eller ta kort, jag får se hur det blir. Men ja, jag kan inte skriva mer nu för jag måste fortsätta skriva på min deckare, haha. Ha det gött, vi hörs senare!



Godnatt!

Nu ska jag ta en äcklig tablett som jag måste ta två gånger per dag i en vecka och sen ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på film. Jag skriver kanske ett inlägg imorgon bitti innan jag åker till skolan, vi får se om jag hinner. Men vi hörs imorgon, puss.



Jag saknar dig från djupet av mitt hjärta ♥

Btw, den nya headern är uppe nu!

Lalala, whatever, lalala, it doesn't matter...

Rubriktexten är tagen från min (för tillället) favoritlåt; Hot Chelle Rae – Tonight Tonight!
Men iallafall, just nu sitter jag här framför datorn och skriver medans jag dränker öronen med go musik. Imorgon är det dags för skola och jag hoppas att jag överlever, haha. Förresten, tänkte bara berätta att min nuvarande header är bara tillfällig för jag är inte klar med den jag egentligen ska ha. Men så fort den är klar så sätter jag in den, jag kanske blir klar ikväll t.o.m! Men ahdu, lite senare ikväll ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på film, det blir nog "Bad Teacher" denna gången för den filmens är så sjukt bra! Men ja, nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva men jag skriver kanske ett inlägg senare och så skriver jag ett kort inlägg när den nya headern är uppe. Men vi hörs, ha det gött sålänge!



Snyggt och mysigt i höst!


Ny design!

Bestämde mig för att göra en ny design, vad tycker ni? Tycker ni att jag ska ha den nya designen eller den gamla? Kommentera era åsikter! Btw, om ni inte ser den nya designen, tryck på F5-knappen för att uppdatera.



Seg dag, mycket fotande.


Mycket hat till sprutor!

Hejhej!
Kom precis hem från doktorn, fick ta en spruta som gjorde oerhört ont, usch och fy. Jag blev jättesnurrig i huvudet av sprutan och började på jätteilla, jag var nära på att svimma men som tur var så gjorde jag inte det. Men iallafall, just nu sitter jag här på mitt rum och kollar på film med mamma medans hon äter upp mina popcorn, haha, fy på mamma. Men jag ska nog inte skriva så mycket mer, jag ska fortsätta kolla på filmen nu. Men vi hörs la senare, ha det bra!



Fy i helvete.

Ursäkta mig för rubriken men jag mår verkligen skit idag, jag har så sjukt ont i magen så att jag nästa bara skulle kunna ramla ihop. Och om en stund ska jag åka iväg till Husläkarna för att kolla mitt oavbrutna magont. Men ja, jag hinner inte skriva så mycket mer nu för jag måste hinna platta håret snabbt och sen måste vi åka. Men jag hör av mig senare under dagen, ha det!


Det fick bli en go bild på mig och mina fina småtjejer ♥

Jag älskar er ♥


Set fire of the rain.


Nature make me live.


Morgonpigg?

Tjingeling!

Klockan är 11.20 nu och jag och Patricia har nästan precis ätit frukost, vi ska snart göra iordning oss tror jag för att senare under dagen gå ut och fota, riktigt chill. Men iallafall, just nu sitter vi framför varsin dator, lika sociala som igår, fast nä, haha. Ahdu, imorgon är det skola, blä. Funderar på om jag ska stanna hemma imorgon eftersom att jag inte mår särskilt bra, har bara ont i magen hela tiden, usch. Men ja, jag har inte så mycket mer att skriva nu men jag hör av mig senare under dagen med både bilder och text! Ha det gött sålänge, puss.



Ni bestämmer!

Funderar på att byta header men har två stycken som jag själv inte kan välja mellan så kommentera vad ni tycker om dessa två header's. Btw, jag har inte skrivit någon text för det fixar jag när jag vet vilken jag ska ha!

1.

2.


00.39

Nu sitter jag och Patricia här i sängen med varsin dator, vi är såhäääär sociala, eller inte. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra men vi ska nog snart gå ner och dricka som vi gör var femte minut, haha. Men ja, det finns inte så mycket att skriva nu, eller jo det gör det, jag orkar bara inte skriva mer för jag är så trött... Men ja, jag och Patricia ska väl ta och kolla på en film eller något nu. Men vi hörs imorgon, puss.



Some people shine like stars ♥


Supergo kväll med Patricia ♥

Fanny, Vanessa och Lovisa kom också och hälsade på... Vanessa var däremot så töntig så hon ville inte vara med på bild, hihi!

Shooobre!

För dom som bryr dig så tänkte jag först av allt bara berätta för er alla att jag fryser och är såhäääääär trött. Men iallafall, just nu sitter jag här vid mitt skrivbord och skriver på min fina och jobbiga dator medans jag väntar på att Patricia ska komma eftersom att hon ska sova hos mig idag. Däremot så har jag ingen aning om när hon kommer, men hon kommer idag iallafall, haha. Men ahdu, det finns faktiskt inte så mycket att skriva, har typ slöat hela dagen, ensam hemma med hunden bara, kul... fast nä. Alltså, klockan är halv fem nu och det enda jag har ätit under hela denna dagen är några pringles... Jag svälter typ, men jag orkar inte gå ner och göra mat, det fixar jag när Patricia kommer istället. Fast just de, idag ska vi äta kinamat till middag vilket är så sjukt gott! Men ja, jag har inget mer och skriva nu men jag hör av mig senare under dagen/kvällen eller imorgon. Ha det bra, puss.



Motivbilder: Blommor och vattendroppar.


Everyone has been small once.


'Every night I'm talking to the moon'

Shaa!

Har precis ätit och nu sitter jag här i min säng och latar mig. Ska snart dra mig iväg mot min moster och ha lite myskväll eller något liknande och jag kommer ta lite kort där eftersom att dom bor precis bredvid en fors osv. Men ja, jag orkar faktiskt inte skriva så mycket mer nu förutom att jag typ har deppat och vart sjuk i typ en/två veckor nu bara så ni vet, jag kanske inte kommer vara megasprallig, haha. Men ja, vi hörs!



Godmorgon!

Hinner tyvärr inte skriva särskilt mycket nu för jag ska precis åka till skolan... Men jag hör av mig senare under dagen, ha det bra!

Dagens låt: Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine

Trött och utsliten.

Hejhej!
Kom precis ut ur duschen och sitter nu här framför datorn och snackar med Emil på msn. Det blev ingen skola för mig idag, mådde verkligen skit imorse. Däremot så är det lite bättre så jag tror att jag kommer till skolan imorgon. Men ja, jag orkar faktiskt inte skriva så mycket mer nu men vi hörs imorgon om inte senare under kvällen. Ha det gött, puss och kram.



Mycket kärlek till denna dag!

Shaa!

Sitter här i sängen med min laptop i knäet. Jag är verkligen jättetrött men jag har haft en jätterolig dag! När skolan slutade gick jag till Julias korridor för att möta henne och sen satt vi, Nicke, Alexander och några fler i cafeterian en stund, sen gick jag och Julia till Kungsmässan och där stötte vi på Lova och Julia W som vi var med resten av dagen. Senare träffade vi goa Emil en stund och efter det tog jag och Julia bussen hem till henne. Maja kom senare på kvällen efter att jag och Julia hade ätit. Men ja, nu orkar jag inte skriva så mycket mer, orkar typ ingenting, håller på och bli sjuk, skit. Men vi hörs imorgon, puss.



Godmorgon, eller typ, dålig-morgon...

Hejhej.
Här sitter jag (supertrött) framför datorn och skriver medans jag väntar på att klockan ska bli halv sju för då kör mamma mig till skolan. Första lektionen idag är hemkunskap vilket är oerhört mysigt för då får jag mer tid på mig och slipper stressa eftersom att jag inte behöver äta världens största frukost som jag måste göra annars för att orka med skoldagarna. Men iallafall, idag ska jag vara med Julia och Maja som jag skrev i mitt senaste inlägg, jag slutar 14.20 och det gör Julia också så när vi slutar ska vi gå till läxhjälpslektionen och sen ska vi kanske gå till Stadium för att träffa Emil som praoar där denna veckan, haha. Men ja, nu ska jag nog åka snart, men vi hörs säkert senare under dagen eller imorgon, vi får se hur trött jag är när jag kommer hem ikväll. Men ha det bra, puss!



Gjorde mig en pizza, myspys.



Obeskrivligt trött.

Hejhej!

Sitter här i sängen med datorn och lyssnar på musik medans jag skriver detta. Jag är så otroligt trött, somnade när jag ringde Julia så hon fick ett röstmeddelande där man bara hör någon andas, haha. Men iallafall, idag har det vart skola som vanligt, inget intressant. Imorgon ska jag däremot vara med Julia och kanske Maja också vilket kommer bli riktigt rolig eftersom att det var ett tag sedan jag var med dom! Men ja, nu ska jag nog sätta på en film eller något och bara ta det lugnt för jag mår illa och har så sjukt ont i magen. Men ni får ha det gött sålänge, puss!



Motivbilder: Fortsättning av blommor.


Motivbilder: Blommor och gitarrer.


Supergo kväll med Ebba, Fanny och Amanda!


Förlåt!

Nä du, nu ska jag börja ta tag i bloggen ordentligt igen!
Som ni ser så är temat och headern annorlunda, jag kände för en förändring! Men iallafall, igår fyllde jag år (1 Oktober) och jag fick en systemkamera av hela släkten, jag är så jävla glad rent ut sagt! Idag har jag tagit några kort på Fanny som ni kan se på i slutet av detta inlägget. Men ja, jag har inte så mycket att skriva för tillfället men jag skriver mer imorgon, puss.















RSS 2.0