Riktig paus nu.

Hejhej!
Jag är ledsen över att jag typ skrivit ett inlägg på typ en och ½ vecka, men jag har faktiskt haft det väldigt jobbigt och deppigt den sista tiden. Jag har som sagt mått ganska dåligt och har inte orkat göra så mycket. Men jag tänker ta en riktig paus på bloggen ett litet tag nu tills jag mår lite bättre. Jag kommer säkert få ångest av att inte skriva något här men det är ändå ganska värt det. Men ja, vi hörs om ett tag, ha det gött!



Morfars begravning.


Sleeping at Fannys place!

Shaa!
sitter här i fannys rum och masserar nacken, haha. men ahdu, idag har jag vart i skolan och efter det åkte jag med caroline till en sjukgymnast för att efter det åka till konfaträffen som varje torsdag! men ja, det finns inte så mycket mer att skriva nu men jag av mig så snart som möjligt, ha det gött sålänge!


TYP bloggpaus...

Kommer inte skriva så många inlägg på ett tag pga att min vanliga dator har ju kraschat och skoldatorn suger... Men jag skriver så ofta jag kan så skriver jag mer när jag har bättre tillgänglighet. Hör av mig snart, puss!



Fannys träning, *snark*...

Hejhej!
sitter och kollar på Fannys träning just nu, har inte så mycket att skriva idag förutom att jag har vart i skolan idag och efter det har jag, julia och fanny gått runt på kungsmässan en stund tills fannys mamma körde hem oss. skriver mer när jag kommer hem för det är jobbigt att skriva via mobilen. ha det gött sålänge, puss!


Hemma!

Hejhej!
Nu är jag hemma igen och har precis satt på en film som jag ska somna till. Men ahdu, har inte mycket att skriva egentligen förutom att jag är riktigt glad nu pga att jag har fått träffa pappa, det var nästan ett halvår sen sist, hähä. Men ja, detta inlägget får väl avslutas med alla bilderna från konfalägret. Men nu ska jag kolla på filmen och bli trött, haha. Jag hör av mig imorgon när jag kommer hem från skolan, puss och godnatt!



Trött, utsliten, huvudvärk osv...

Shaa!
Sitter just nu i min säng och kollar på film medans jag skriver här. Kan inte skriva så mycket för jag ska precis åka iväg med mamma. Men jag hör av mig när jag kommer hem igen, skrev detta inlägget bara för att ni ska veta att jag lever, haha. Men vi hörs senare, puss!



Men jävla helvetes jfrikdsjgokrdszrs!!!!!!!!!!!!

Okej, förlåt för rubriken, thähä...
Alltså jag skrev precis ett långt inlägg men så raderades hela skiten så jag fick typ ett litet utbrott. Men ahdu, jag tänker inte skriva om allt så jag skriver troligtvis om lägret och allt imorgon istället. Men ja, jag hör av mig imorgon, godnatt!



Konfirmationsläger på G!

Shaa!
Sitter här i sängen bredvid Caroline och kollar på en film som är riktigt bra, den heter "Stardust" om jag minns rätt! Men ahdu, "dag 5", "dag 6" och "dag 7" kommer jag skriva på måndag eller söndag kväll pga att jag inte orkar skriva alla just nu och jag ska ju på läger denna helgen. Men ja, jag ska inte skriva mer i detta inlägget nu för jag ska fortsätta kolla på filmen. Men jag hör av mig när jag kommer hem på söndag kväll. Ha en bra helg allihop, puss!



Nu är jag hemma igen och...

Nu är jag hemma igen och har precis startat igång datorn, sitter och snackar med Martin på facebook medans jag skriver här. Har haft en ganska lång och stressig dag, först var jag i skolan och sedan åkte jag hem för att snabbt äta och sedan åka till sjukhuset och sitta där i typ en halvtimme för att efter det åka till Vallda församlingshem där konfirmandgruppen samlas varje torsdag. Vi var ju i Göteborg med konfirmandgruppen idag och klättrade på ett ställe som heter "Klätterdomen" vilket var riktigt roligt faktiskt. Men ahdu, jag orkar inte skriva så mycket mer nu för jag ska sätta på en film tänkte jag. Men ja, jag hör väl av mig imorgon eller kanske senare ikväll, vi får se. Men vi hörs, puss!



Stressigt!

Hinner tyvärr inte skriva så mycket nu men kom precis hem från skolan och har precis bytt om, ska äta nu för att sedan åka till sjukhuset och sedan till konfirmandträffen. Jag skriver mer om dagen när jag kommer hem ikväll. Ha det så bra sålänge allihopa, puss!



Lång dag...

Hejhej!
Har precis kollat klart på alla tio avsnitten av "The fabulous life of Ana Gina", grymt bra program! Men iallafall, jag har tyvärr inte orkar blogga så mycket idag, har haft det ganska stressigt eller vad man ska säga. Dagen började med att jag vaknade klockan tolv (oops...) av att mamma ringde mig på mobilen och efter det kunde jag inte somna om så jag satte på en film som jag fick vakna till. När jag hade vaknat helt gick jag ner till köket och åt lite frukost. Förresten så var jag inte i skolan idag som ni nog förstod eftersom att jag vaknade klockan tolv. Men jaja, vid klockan ett ringde mamma mig igen och sa att hon inte skulle komma hem på lunchen pga att hon skulle åka upp till sjukhuset och kolla hur morfar mådde, lite senare på dagen ringde mamma mig och berättade att morfar hade somnat in helt nu vilket var väldigt jobbigt att höra. Anyway, mellan klockan tre och klockan fyra kom mamma hem från jobbet och då pratade vi en stund om morfar och efter det så gick jag till Fanny och var där en kort stund men vid halv sex gick jag hem igen och åt middag för att lite senare åka till sjukhuset och säga hejdå till morfar. Sedan åkte vi hem till mormor där mina kusiner, min morbror, mina bröder och några fler var, vi fikade en stund och sedan åkte vi hem igen. Då satte jag mig i sängen och kollade på "The fabulous life of Ana Gina" som jag då har kollat klart på nu. Och nu sitter jag då här och skriver, haha. Men ahdu, nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva för det är dags för mig att sova, klockan är ju halv tolv och jag ska till skolan imorgon, hähä... Men ja, jag hör troligtvis av mig imorgon när jag kommer hem från skolan eller kanske till och med tidigare, vi får la se. Men vi hörs imorgon, godnatt och sov gott!

Och detta inlägget avslutar jag med en kort hälsning till morfar...
Morfar, du var en stor del av mitt liv, en stor del av mångas liv.
Vi kommer sakna dig oerhört mycket och det gör vi redan men
vi kommer träffas en dag när jag också flyttar till himlen och då
ska du få en riktig bamsekram av mig. Vi älskar dig morfar och
det kommer vi verkligen alltid att göra. Vila i frid, våran ängel.



Vila i frid morfar.

Jag minns varje jul och varje påsk, vi firade det hemma
hos dig och mormor. Du satt alltid där i din fåtölj när
vi kom och du var alltid den glada i släkten. Du och jag
har alltid haft våran egna humor, vi skrattade åt samma
saker och vi pratade om samma saker. Vi hade våra egna
skämt som aldrig blev tråkiga. Varje gång när jag kom
hem till dig så satt du där i din fåtölj och kollade på
tv, du var alltid så pratglad. Men efter tiden blev du
dålig och för ungefär två år sedan fick du cancer och du
blev bara värre med tiden. Åren gick och du fick åka in
på sjukhus oftare och längre. Nu är du inte kvar vid liv
men du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta och i mina
tankar, jag hoppas verkligen att du får det bra där uppe
i himlen. Du var en ängel i mina ögon, det var du verkligen.
Jag minns varje jul och varje påsk, vi firade det hemma hos dig och mormor. Du satt alltid där i din fåtölj när vi kom och du var alltid den glada i släkten. Du och jag har alltid haft våran egna humor, vi skrattade åt samma saker och vi pratade om samma saker. Vi hade våra egna skämt som aldrig blev tråkiga. Varje gång när jag kom hem till dig så satt du där i din fåtölj och kollade på tv, du var alltid så pratglad. Men efter tiden blev du dålig och för ungefär två år sedan fick du cancer och du blev bara värre med tiden. Åren gick och du fick åka in på sjukhus oftare och längre. Nu är du inte kvar vid liv men du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta och i mina tankar, jag hoppas verkligen att du får det bra där uppe i himlen. Du var en ängel i mina ögon, det var du verkligen. Du levde i 80 åt, men nu var det dags för dig att lämna oss.

Vila i frid morfar, jag älskar dig från djupet av mitt hjärta.



Use your fantasy.


Har precis ätit frukost med...

Har precis ätit frukost med mamma och nu ligger jag här i min säng med datorn framför mig. Sjuk idag, som ni redan vet. Funderar på om jag ska gå ut och fota lite på samma gång som jag tar lite frisk luft, men jag vet inte riktigt om jag orkar. Jag orkar inte röra på mig särskilt mycket så detta blir nog en slapp dag för mig, hähä. Men ahdu, jag har faktiskt inte så mycket att skriva om denna dagen för klockan är ju bara halv ett än sålänge... Men ja, jag skriver väl troligtvis lite mer senare under dagen istället så vi hörs då istället. Ha det så gött sålänge, puss!



Nu ska jag hasa mig till...

Nu ska jag hasa mig till sängs och försöka sova. Imorgon blir jag hemma från skolan som jag tror (?) att jag skrev förut... haha. Men ja, jag hör troligtvis av mig imorgon ifall jag orkar, det beror ju på hur jag mår osv. Btw, jag skrev ju för ett tag sedan att jag skulle göra en ny design och ny header men det kommer nog ta ett tag pga att min vanliga dator har kraschat och jag har inte så särskilt bra fotoredigeringsprogram på min skoldator som jag använder nu istället för min vanliga. Men så fort min vanliga dator är lagad igen så ska jag försöka komma igång med bloggdesignen och allt. Jaja, godnatt!



Vad tycker ni?

Här kommer tre olika outfits som ni ska få välja mellan, vilken outfit är snyggast? Svara i en kommentar vilket nummer ni tycker... 1, 2 eller 3. Här kommer bilden så kommentera nu vad ni tycker om mina outfits!

Sjuk osv...

Hejhej!
Vaknade för ungefär tjugo minuter sedan och har sovit enda sen klockan två idag, mår verkligen jättedåligt. Jag åkte hem från skolan vid tolvtiden för att jag mådde skitdåligt och sen dess har det bara blivit allt annat än bättre. Lite smått fult idag också att just idag var det åtta eller nio stycken (inklusive mig) som hade exakt likadan tröja, så sjukt fult var det, haha. Men ahdu, jag har faktiskt inte så mycket att skriva förutom att jag troligtvis stannar hemma från skolan imorgon för att försöka bli helt frisk! Men ja, jag hör kanske av mig senare under dagen/kvällen ifall jag orkar. Men vi hörs, puss!



Skola imorgon!

Då var det dags för mig att krypa ner i min gosiga säng och sova. Imorgon är det skola vilket ska bli både roligt och tråkigt, hähä. Men jag hör troligtvis av mig imorgon igen så godnatt, puss!



...När en förlamad kvinna går på havet.


Har haft en grym dag med Ebba och Amanda!


Sjusovarna.....

Shaa!
Sitter här i Ebbas föräldrars säng och kollar på tv medans vi snackar med Joakim och äter pizza, bra frukost... hähä. Men iallafall, Amanda kommer lite senare och kanske Elsa också, vi får se. Men ahdu, igår hade jag och Ebba grymt mysigt och roligt. Vi kollade på lite olika filmer och tv-program medans vi åt godis chips, satt vid datorn och bara var allmänt galna, hähä. Men ja, nu ska jag inte skriva så mycket mer men jag skriver mer när jag kommer hem från Ebba. Eller jag kanske gör det för min dator har typ kraschat och jag vet inte om jag kommer orka starta upp skoldatorn, hähä. Men vi hörs, puss!



Det stavas underbar... ♥

Hejhej!
Martin åkte precis hem ifrån mig och nu sitter jag här framför datorn. Jag funderar på att gå och lägga mig i min säng och försöka sova, har blivit ganska trött. Men ahdu, idag har jag haft en grymt rolig dag för inatt sov ju Caroline och Julia över hos mig och klockan tolv "imorse" kom Fredrik och Olof hit och vi hade jätteroligt. Men vid femtiden åkte Fredrik, Olof, Julia och Caroline hem och vid sju/åttatiden kom Martin hem till mig och vi kollade på film osv, sen åkte han ju hem som jag skrev och nu så sitter jag här, trött men glad. Men ja, nu ska jag inte skriva mer för jag måste faktiskt sova lite. Men vi hörs troligtvis imorgon så godnatt, puss!



Haha, snälla kommentarer... Förlåt Filip, thihi!


Nytt i garderoben!

Tröja från Ginatricot - 199:-
Byxor från KappAhl - 199:-

Smutsig spegel btw, hähä...

See ya!

Shaa!
Sitter här och mår så jävla bra rent ut sagt, dom flesta vet varför men jag är bara så lycklig! Men ahdu, om fem minuter kommer Caroline och då åker jag, hon och mamma ner till Kungsmässan. Men ni får ha det så bra sålänge så hör jag av mig igen när jag kommer hem. Ha det gött allihopa, stora pussar och kramar till er!



Godmorgon... typ... hihi...

Hejhej!
Har precis plattat håret och fixat mig för att vid tvåtiden åka ner till Kungsmässan med Caroline för att shoppa lite. När vi är klara där så kör mamma hem oss men vi hämtar Julia på hemvägen eftersom att Caroline och Julia ska sova hos mig inatt för att imorgon träffa Fredrik och Olof som kommer hem till mig vid typ tolv/ett, SAY WHUT LIKSOM? Jättetidigt egentligen men ändå, haha. Ahdu, nu ska jag nog inte skriva så mycket mer för jag måste gå ner och äta frukost så jag inte svälter ihjäl, hihi. Men ja, vi hörs troligtvis senare under dagen/kvällen. Ha en bra torsdag, puss!



Förlåt...!

Hejhej!
Jag tänkte först be om ursäkt för att jag har vart så dålig på att uppdatera bloggen, hähä. Jag ska bli bättre, jag lovar! Men iallafall, Fanny sov hos mig inatt men hon gick hem tidigt så jag satte på en film som jag fick vakna till. Ahdu, idag ska jag förmodligen vara med Julia och kanske Caroline men det är inget bestämt än. Just det! Snart kommer det upp en ny header här på min blogg och jag funderar på att byta design men vad tycker ni? Kommentera vad ni tycker om min nuvarande design och om ni tycker att jag ska byta eller inte så får jag senare bestämma hur jag ska ha det! Men ja, nu ska jag inte skriva mer här för jag måste gå ner till köket och äta frukost, klockan är ju redan 13.48 om man ska vara exakt, hähä. Men vi hörs troligtvis senare, puss!



Herregud, detta var några år sedan...


RSS 2.0