MAT

äntligen har jag fått i mig "lite" (mycket för mig) mat och är proppmätt nu, snart kommer Caroline hit och ska äta också och sen blir det marängtårta. jag äter inte tårta i vanliga fall men denna är något speciellt, haha! Per Martin satte nyss upp min nya sänglampa som jag viljat få upp i typ ett halvår om inte mer, så äntligen! men jag hör av mig senare, puss!


HJÄLP!

en fråga till er alla där ute; hur byter man header här på det nya blogg.se?! får panik, hatar min nuvarande header och måste byta! tacksam för svar!

trött

sitter just nu i sängen med datorn i knät, trött och uttråkad. väntar på att mamma ska komma hem med en massa mat från igår så att jag kan äta, är jättehungrig och det finns ingen mat här hemma som jag kan eller orkar tillaga. mina rostbröd var mögliga och det fanns inget annat bröd. iallafall, idag har jag inte planerat något särskilt... bara att caroline ska sova över hos mig ikväll eftersom att vi ska praoa hela veckan från och med imorgon och vi praoar på samma ställe (onsala montessori) och då kör mamma dit oss på morgonen eftersom att hon jobbar där. men jadu, jag har nog inget mer att skriva just nu så vi hörs la senare, puss!
 

hem ljuva hem

har precis gosat ner mig i min säng och ska snart sova tror jag, men det har vart en härlig kväll i fjärås men otroligt god mat och efterrätt. är såpass trött nu så orkar inte skriva så mycket, men vi hörs imorgon. puss!


buss

sitter på 742an just nu och är påväg till fjärås, finns inte så mycket att skriva... men jag kommer inte vara så uppdaterad under kvällen men imorgon skriver jag iallafall, skriver kanske något inlägg ikväll men vi får se. men vi hörs, puss!


outfit för ikväll

 

stress

Hejhej!
kom precis ut ur duschen och ska göra iordning mig, ikväll är det ju 60års-"kalas" för Per Martin. sätter på musik och försöker chilla på det eftersom att jag har fyra timmar på mig men på något sätt känner jag mig ändå stressad. har ingen aning om vad jag ska ha på mig men vi får la se hur det blir senare. hör av mig senare då, puss!


snart orientering

sitter i skolan just nu och ska snart åka till gullregnskogen för att orientera, skulle egentligen haft sovmorgon idag men så förstörde orienteringen det. i eftermiddag kommer Fredrik hem till mig och sover där (tror jag), sen imorgon blir det 60års-kalas för Per Martin. på söndag måste jag nog städa och massa sånt eftersom att jag fyller år på måndag och ska ha "släktkalas", tre dagar kvar tills min födelsedag nu! längtar verkligen jättemycket, ååh. men jaja, jag vet inte vad jag ska skriva mer nu så jag hör av mig senare troligtvis. puss!


ekfbdisneld

förlåt för rubriken, men den beskriver hur jag mår just nu. jag mår inte alls bra, känner mig konstig plus att min mage, min axel och min rygg gör ont... snart kommer mamma hem från ica så då kan jag äntligen äta lite gott, funderar på att göra fruktsallad men får se om jag orkar det sen... haha. gör inget särskilt just nu, spelar harpan på datorn (nolife) medans jag lyssnar på musik och kollar på tv, allt på samma gång såklart! men vi hörs, puss!



matte

sitter på mattelektion nu, försökte lösa rubiks kub men det gick inte så bra... men jag ska klara den! allt för mig, hör av mig. puss!


sorry

dålig uppdatering idag men jag har vart med Fredrik hela dagen som åkte hem vid nio. imorgon blir det skola som vanligt, usch. men jag fyller år om fem/snart fyra dagar och ååh vad jag längtar! men nu ska jag sova, puss och godnatt!


godmorgon!

sitter just nu i skolan och ska gå ner och möta Caroline, är trött som satan men får försöka överleva skoldagen ändå. men går in på lektion nu, puss!


välkommen hem älskling!

äntligen är min dator hemma och nu får vi hoppas på fler bilder på bloggen, puss!


YEEES!

godmorgon allihopa!
tisdag morgon och trött som satan, försov mig nästan. imorse när jag gick ner till köket för att äta frukost så sa mamma att det hade kommit ett paket som tydligen var riktat mot mig... jag fattade ingenting och jag alltså ingen aning om vad det kunde vara, men så sa mamma att det var min nya laptop som hade kommit. jag blev överlycklig och det klarnade till, haha. ska hämta den i eftermiddag och jag har längtat så, min laptop har inte vart fungerande på mer än ett halvår så skoldatorn har jag fått använda. men för ungefär en månad sen lämnade jag in min skoldator pga en spricka i skärmen efter att jag tappat den, jag fick då en lånedator under tiden men självklart funkar den inte. vill jag komma ut på internet och leta fakta till exempel (försöker låta lite smart bara, hehehe) så tar det minst en halvtimme. men nu ska jag åka till skolan, puss!


X factor

Hejhej!
ligger här i min soffa och kollar på x factor, det är dock reklam just nu. har vart med Victor idag, men han gick hem för typ en halvtimme sen. imorgon blir det skola som vanligt och efter det vet jag inte vad jag ska göra. hör av mig senare, puss!


filmmys framför min fula tv, haha


uttråkad...

plugga är så tråkigt verkligen... fast set visste jag iofs innan jag tig beslutet att plugga idag, hehe. Victor är så gullig och sitter här med mig på rasterna så att jag slipper vara så ensam, haha. men jag har inget mer att skriva mer just nu tror jag så jag hör av mig senare, puss!


plugg


godmorgon

sitter just nu i skolan med Fanny, idag blir det fullt med plugg som jag skrev igår så jag får se när jag åker hem idag. har inte så mycket att skriva om just nu men jag hör la av mig senare, puss!


sooooova

nu är det dags för mig att krypa till kojs och sova, det har vart en seg och tråkig dag idag men Fanny sover ändå här inatt så lite kul blev det tillslut. imorgon är det skola, ska egentligen orientera imorgon men pga att jag fortfarande är seg och mår dåligt efter sjukhusbesöket i fredags så ska jag bara vara i skolan några timmar och ta det lugnt och plugga för mig själv. efter det ska jag nog bara hem och ta det lugnt, kanske krypa ner i soffan/sängen och kolla på tv. eller så sover jag en stund som alltid är så skönt, haha. men vi hörs, puss och godnatt!


till mobilen


myspys

har haft en jättemysig helg med Fredrik, hade inte träffat honom på en och en halv vecka typ. hinner ju inte träffa honom så ofta pga skolan och att han tränar innebandy, men det är lika underbart varje gång vi ses. igår åt vi pizza på valentin och efter det åkte vi upp till mormor en stund, efter det åkte vi hem igen och tog det bara lugnt. imorgon är det skola, får se om jag orkar gå dit för att jag mår fortfarande dåligt efter sjukhusbesöket i fredags. orkar inte skriva mer nu, men vi hörs. puss ❤


I'm back! typ...

skolan drog igång för drygt en månad sen och jag har inte haft någon tid alls till att hålla igång bloggen, ledsen för det. men jag lovar att jag ska uppdatera er om min vardag osv så ofta jag kan och kommer ihåg.

igår var det heldag på sjukhus pga en sak som hänt (tänker inte ta det här än), spydde fyra/fem gånger och hade så sjukt ont i magen så jag sov ganska mycket. har inte haft någon mataptit alls, har bara kollat på tv/film och sovit det mesta. idag har jag inte riktigt planerat något men Fredrik kanske kommer hit, annars ska jag la bara ta det lugnt. jadu, vad ska jag säga...? jag fyller år om nio dagar (första oktober) och om ungefär sex veckor åker jag, min moster, min mormor och min storebror till Gran Canaria. vet inte vad jag ska skriva mer, men jag hör av mig. puss!


fuck spriders.


skola, work hard!


loveboy

denna killen är speciell för mig. han gör mig glad och han tröstar mig alltid när jag är ledsen. han betyder mycket för mig, och trots att vi tjafsar och bråkar en del så vill jag inte leva mitt liv utan honom. jag är så rädd om honom för när man inte vet ordet av så kan han vara borta bara sådär, han kan tycka att jag är jobbig och klänging men jag är den typen som är rädd för att förlora en person så jag visar min kärlek överdrivet mycket så jag förstår att det kan bli för mycket ibland. men denna killen vill jag verkligen inte leva mitt liv utan, jag hoppas att jag aldrig behöver göra det heller. det kanske är tidigt att säga och vi är fortfarande väldigt unga men jag hoppas verkligen att han är samma kille i framtiden som han är nu, min kille. jag älskar honom något enormt, finner inte ord för det. och jag hoppas att han alltid kommer älska mig, för jag behöver honom i mitt liv.

Fredrik, jag vill inte ha någon annan än dig. ❤


RSS 2.0