ordlös

hejhej!
kom hem för en timme sen och nu sitter jag här i min mysiga säng, har haft en helt underbar helg hos världens bästa pojkvän. har också vart på 50-årsfest på hotell halland/the square och det var jättetrevligt verkligen, helt underbar mat fick vi osv. enda sen i fredags har jag vart hes och nu är jag så hes så jag skulle kunna tappa rösten när som helst, så det är bäst för mig att ta det lugnt och prata så lite som möjligt vilket blir svårt när det gäller mig, haha. men nu ska jag stänga ner datorn och försöka sova, godnatt!
 

FREDAG

godmorgon!
äntligen fredag, längtat hela veckan såklart.
 
idag ska jag till skolan igen, hyfsat frisk nu. är bara lite hostig så det är ingen idé att stanna hemma. slutar tjugo i/halv fyra idag och då tar jag bussen från stationen upp till mormor och äter där, sen tar jag bussen hem till fredrik och sover där. är typ aldrig hos fredrik men det blir så tråkigt hos mig och det är mysigare hos honom också, hehe. jadu, imorgon är det 50-årsfest för extrapappa Fille och det ska bli riktigt kul! sen vet jag inte hur det slutar, det har fanny bättre koll på. men nu ska göra iordning mig det sista innan jag ska gå till bussen, puss!
 

shit

ingen skola för mig imorgon heller tyvärr, känner mig fortfarande inte helt hundra. det är däremot bättre nu än vad det var igår, men är fortfarande smått snurrig och känner mig bara konstig. och så underbar pojkvän som jag har så kom han hem till mig efter skolan och myste med mig osv, sen gjorde vi mat (mest han, så seg som jag är idag och jag brukar alltid göra maten annars...) så jag fick i mig bra mat idag iallafall. vaknade vid halv två i förmiddags och låg bara i sängen hela dagen tills Fredrik kom hit, så jag hade inte ätit något alls tills vi gjorde mat (vid fem/sex). men nu orkar jag inte skriva mer för måste verkligen sova snart, men vi hörs. puss!


depressed mode typ

jag hatar mig själv för att vara så liten. jag kan aldrig äta till exempel en pizza utan att lämna lite för att jag blir mätt, jag vill verkligen kunna äta så mycket som jag vill. jag mår faktiskt dåligt pga det, för hur hungrig jag än är så kan jag aldrig äta riktigt mycket. jag hatar verkligen det, fan.


mine ♥


fuck you & and everything you did to me.


sjuk

Hejhej!
har mått skitdåligt idag, vaknade av att jag hade jätteont i halsen imorse men bestämde mig för att åka till skolan ändå. så jag drog på mig mysbyxor och tjocktröja, orkade inte klä upp mig på nåt sätt. första lektionen var spanska och vi hade hörförståelseprov och jag var riktigt nära på att somna, kunde nästan inte hålla mig vaken. men på nästa lektion var det fysik och jag hade bara jätteont i hela kroppen så efter fysiken sa jag till läraren och gick sen till stationen för att ta bussen hem. har sen dess legat i sängen hela dagen, kunde nästan inte gå förut så ont som jag hade. hade heller ingen styrka i mig så att bara hålla i mobilen eller skriva ett sms var jobbigt för mig. har inte orkat göra mat till mig men måste verkligen få i mig något så får la försöka ta mig ner till köket och göra något. hör kanske av mig imorgon beroende på hur jag mår, puss.


min pojkvän aka egopixarn, haha


babe ♥


seg

tjaaa!
sitter just nu i min säng och äter soppa medans jag kollar på film. idag blir det bara att sega, är helt slut. vet inte riktigt vad jag ska skriva men ikväll sover jag kanske hos Fredrik vilket jag hoppas på. annars kommer jag sova hos Fanny. imorgon är det ju skola, orkar verkligen inte. men jag måste ju... jaja, nu ska jag fortsätta äta så ha det gött, vi hörs!


sorry

blogg.se-appen har dampat jättemycket för mig den sista tiden så häromdagen tog jag bort appen från mobilen för att sen ladda ber den igen, klart som f*n att AppStore inte ville funka då så det gick inte att ladda ner det igen... men nu har jag laddat ner det igen och nu funkar det bättre! men "dagens outfit" har ju vart lite dåligt då men eftersom att jag tar dom bilderna med mobilen så gick det ju inte att ladda upp på bloggen när jag inte hade appen. men ja, ikväll ska jag ha kul med några vänner osv, inget märkvärdigt denna helgen typ. mamma åkte till Spanien igår så jag har hela huset för mig själv i en vecka, tur att jag kan laga mat, haha. men vi hörs, puss!


tjaaaaa, eller nåt sånt

glömde göra "dagens outfit" idag pga att fick brottom imorse och nästan missade skolbussen. men idag har det vart skola och annat tråkigt, sen kom jag hem. sov en stund, sen vaknade jag när fredrik kom hit. är för seg för att skriva något nu egentligen, men vi hörs!
 
 sjukt söta osv, typ jag iaf // fredrik

dagens outfit och lite annan skit

hejhej!
har precis kommit upp på mitt rum och satt mig framför datorn, tog ett varmt fotbad och åt kladdkaka innan. just det, GODA NYHETER! min mobil lever igen, den hade la hamnat i typ mobilkoma eller något, haha.
 
men jadu, jag fick tipset om att jag ska lägga ut "dagens outfit" här så jag får la börja med det då. börjar imorgon om jag inte glömmer av mig så seg som jag är på morgonen, haha.men nu ska jag kolla på "halv åtta hos mig" och sen måste jag sova, har vart uppe för sent flera kvällar i rad nu och det är inte så bra för mig, hehe. men vi hörs imorgon, godnatt!
 

R.I.P

min mobilen lämnade just livet, den bara dog... den går inte att starta på något sätt alls, helt stendöd verkligen. fick panik och blev helt dampig när den inte ville komma till liv igen, usch. men ska åka till kungsmässan sen och lämna in den i treaffären så får vi la se vad som händer, kanske dags att laga min mobil också efter alla sprickor? hehe... men jadu, jag ska snart äta sen åker jag och mi madre och lämnar pär på fotbollsträningen och sen åker vi till kungsmässan. NEED MY PHONE, MISS IT ALREADY. men vi hörs, puss!
 
fina sprickor som sagt...

tisdag

godmorgon!
sitter här i mitt rum och är verkligen cptrött, och så är det skolan idag... blä. första lektionen är spanska och fyfan vad jag inte vill gå dit, vill inte gå till skolan över huvudtaget, vill bara stanna hemma och sova i min säng. men jadu, efter skolan idag ska jag inte göra någonting alls tror jag, bara hem och kolla på "portkod 1321". jättebra program på svtplay, har fastnat helt! dock är det bara tio avsnitt och det sjätte kommer ut idag. aja, nu ska jag ner och äta frukost, sen går jag till bussen. puss och kram, vi hörs!
 

den finaste killen jag kan föreställa mig, han heter Fredrik och han är min.

för ett år sedan var jag rent av förstörd, jag var deprimerad och trivdes inte med mig själv. trots att jag hade underbara vänner som fanns där för mig när det behövdes så kände jag ändå att någonting fattades. jag trodde först att det var min pappa som jag inte visste vart han var då, men när han kom tillbaka så var det fortfarande någonting som fattades. sen träffade jag en kille, oftare och oftare, han kunde alltid få mig att skratta och jag hade aldrig vart så lycklig kändes det som. denna killen gör mig fortfarande lika lycklig, om inte lyckligare. jag hoppas att denna killen aldrig lämnar mig för han är helt perfekt för mig, jag älskar honom mer och mer för varje dag som går även om han är jobbig ibland och även om vi tjafsar rätt mycket. ❤


nattis

nu ska jag krypa ner i sängen med lite mysig musik osv, kollade precis klart på det senaste avsnittet av "gustafsson tre trappor" (tror jag la att det heter?) på tv4play. men vi hörs la möjligtvis imorgon, puss och godnatt!
ledsen min för att jag inte vill sova, jag vill ha lov nuuuuuuuu...

mys

nu blir det att mysa i soffan och kolla på "halv åtta hos mig" med choklad och varma hallon, muuuuums. jag hör av mig senare om jag inte glömmer, puss!
 

min ängel

för tre dagar sen var det exakt ett år sedan min fina morfar gick bort, en otroligt underbar man. det gör verkligen inte förklara hur mycket jag saknar honom, han var en helt perfekt del av mig och det är han fortfarande. vi älskar och saknar dig morfar, våran vackra ängel. 
 
"even the best can't live forever."
 

förslag i kommentarsfältet, tack...

hejhej!!
det börjar kännas riktigt tråkigt och onödigt att blogga när jag inte gör något vettigt av det, så jag har därför bestämt mig för att börja bli mer allvarlig med bloggen och vara lite mer vettig och göra bloggen värd att läsa. därför måste ni alla skriva förslag på vad jag kan göra här på bloggen för att det ska bli bättre och roligare att läsa. jag ska också försöka komma igång med mitt fotande igen, har vart så lat på den fronten det senaste. men ge tips på vad jag ska göra så är ni jättegulliga!

du är det finaste jag vet


jag genom ett år.


Bahia Feliz, Gran Canaria 2012

cp-fot

HEMMA

hejhej!
nu sitter jag här framför min dator i kalla sverige, haha. ska snart gå till fanny för att sova där, blir nog ett varmt och skönt bad innan vi ska sova, mys! imorgon blir det skola... mindre kul, hehe. skriver inte något vettigt i detta inlägget men om en stund kommer några spanienbilder upp här på bloggen i ett annat inlägg. men aa, puss!
 

hejdå spanien...

om tio minuter kommer bussen som tar oss till Las Palmas flygplats, åker ju hem idag. hem till det kalla Sverige, USCH. kommer sakna värmen alltså, igår var vädret som bäst! men jag hör väl av mig imorgon med lite bilder från denna veckan, så vi hörs!


i lobbyn

sitter här i lobbyn och kollar runt lite på internet, har inte så mycket att göra idag. vill mest skriva detta inlägget för att höra av mig, hehe... men vi hörs, puss!


INTERNET

Hejhej!
nu har jag äntligen fått tag på bra internet så jag kan skriva här. jag har det jättebra här på bahia feliz, det är jättevarmt och härligt. ligger just nu och solar vid poolen, men ska snart gå ner till stranden. vet inte riktigt vad jag ska berätta men jag hör la av mig när det finns mer att skriva, puss!


RSS 2.0