30 frågor

1.Vad är hela ditt namn? Ellen Thalena Rautelius Forsander
2. Vad gillar du mest med dig själv? - att jag visar mina känslor och jag är ärlig
3. Vad är din högsta dröm? - att pappa ska bli frisk och att jag får leva ett underbart liv med fredrik
4. Vad är du rädd för? att förlora min allra bästa vän, pappa
5. Älskar du nån just nu? som in i helvete
6. Är du kär? ordet "kär" är inte starkt nog
7. Vad är ditt favoritämne i skolan? - matte, engelska och bild
8. Om du fick ändra nåt med dig själv, vad skulle det vara då? mitt humör
9. Har du testat droger? nej
10. Har du varit full nån gång? nej
11. Vem du gillar mest i din klass? dom flesta är underbara, men dom goaste är nog elin n, julia, caroline, markus och charlie
12. Är du höjdrädd? lite, värre förr
13. Vad längtar du efter just nu? att då träffa pappa
14. Älskar du sommar? självklart
15. Är du rasist? absolut inte
16. Vem ha du alltid grymt roligt med? caroline och fredrik
17. Är du mycket för märkeskläder? bryr mig inte
18. Har du pussat nån? - jajemän
19. Har du tappat en vän någon gång? ja
20. Vilken ögonfärg är finast? tycker mest om bruna och blåa
21. Älskar du vinter? nej
22. Vilka är dom snyggaste skorna? converse, neutralt
23. Vad är det roligaste du vet? att få vara mig själv utan att folk dömer mig på ett negativt sätt
24. Vill du ha barn när du blir stor? ja
25. Vad vill du bli när du blir stor? fotograf
26. Vad betyder mest i ditt liv? min familj, min extrafamilj, min pojkvän, forografering och mina vänner
27.Vad har du för skostorlek? 35/36/37, hehe
28. Vad gillar du mest att göra på fritiden? spendera tid med dom/det jag tycker om
29. Vem kan du verkligen vara dig själv med? fredrik, fanny, caroline, julia, olof och maja
30. Har du varit ärlig på dessa frågorna? jajemän


when boys...


boooring

hejhej!
vaknade för typ en halvtimme sen och nu sitter jag här på mitt rum och äter pizza. skoldagen var som vanligt, hade dock matteprov men det gick nog bra. har kommit att tänka på en sak förresten; mina dagar har vart jävligt tråkiga dom senaste tre veckorna, förutom när jag vart med Fredrik, Fanny eller någon annan. jag har vara haft vanlig skoldag, kommit hem och antingen suttit med mobilen eller sp har jag sovit. sen blir det kväll och då ska jag sova igen... kul? nej. svintråkigt verkligen, får fan ta och rycka upp mig. men jadu, finns inget mer att skriva, puss!


skolan

godmorgon!
sitter redan i skolan, börjar ju inte förens om en trekvart?! har ingen aning om vad jag ska göra, får la bara vänta på att någon rolig kommer... hehe. finns inte så mycket att skriva, men jag hör kanske av mig senare om jag kan. puss!


"när man älskar någon så mycket så går det inte att släppa bara sådär"

- bild tagen från www.lovakronlids.blogg.se, min otroligt vackra väns blogg.


JAG SKÄMS

sämsta uppdateringen på länge alltså, förlåt verkligen förlåt. livet har kommit emellan hela tiden, haha. nejmen jag har vart så upptagen med plugg/skolan, vänner, familjen osv så har tyvärr inte kunnat smita undan så mycket. men jah försöker verkligen skriva så ofta jag kan och orkar, har dock tappat blogg-gnistan lite grann för jag har väldigt mycket i huvet just nu och mår dåligt lite från och till. men jag ska absolut inte sluta, det kan jag lova er! men jadu, imorgon är det vanlig skoldag och sen blir det bim, efter det åker jag hem och tar det bara lugnt tror jag. men jag hör av mig, puss!


nya skor

dagen började med vanlig skoldag, sen åkte jag och mamma till skopunkten och köpte skor och därefter åkte vi till Ica och handlade mat. finns inte så mycket att skriva så vi hörs, puss!


mors dag

i detta inlägget har jag valt att hylla min mamma eftersom att det är mors dag idag. jadu, min mamma, hon skapade mig. hon gav mig liv, hopp, tro, kärlek, glädje och mycket mer. hon har funnits under hela min uppväxt. om hon försvann skulle hela mitt liv förändras för hon finns hos mig nästan hela tiden. hon lagar mat åt familjen, hon väcker mig på morgonen när det är skola, hon kör mig till skolan varenda dag, hon finns alltid vid min sida vart jag än går och vad jag än gör. det finns ett ställe där hon alltid kommer finnas vad som än händer och det är mitt hjärta, självklart. mamma, jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva och det vet du. du har kämpat med ensam vårdnad om mig, du har vart både min mamma och pappa på sätt och vis dom senaste åren. du är en stark mamma, du är stark. som sagt; jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva och det vet du. grattis på mors dag, du gör mina mörkaste dagar ljusa.


dag på smarholmen, aj som satan


hungrig...


sista praodagen

har lunch just nu, slutar om en halvtimme/trekvart typ. efter "jobbet" går jag och Julia till kungsmässan, jag ska ju köpa bikinin och sen ska vi kolla på klänningar. hör av mig, puss!


bikinifunderande...?


- hair extensions


flowers


photo by me - examples.


jag dör, så gudomligt söt


PRAO

sitter i bilen nu, ska lämna av Pär på jobbet och sen åker jag och mamma till tandläkaren. ska laga en tand idag och sen dra ut tand som dött, efteråt blir det prao för min del. hittade praoen igår när vi har kunnat leta i typ tio veckor om inte mer, hehe. ska iallafall praoa på Fannys mammas jobb, klädaffären lindri. jaja vi hörs, puss!


skit

hejhej!
sitter här i mormor kök och äter halstabletter, har jätteont i halsen och nyser som bara satan. har inte gjort så mycket idag, mest tv-tittande. klockan åtta ska jag och mormor kolla på "smartare än en femteklassare" osv. finns inte så mycket mer att skriva men jag hör av mig, puss!


kungsmässan

Hejhej!
sitter just nu på triumf glasscafé på kungsmässan och äter lite gott med Fanny och Ebba, ska snart åka hem till
mig och hämta min kamera som jag glömde hemma igår. sen går vi hem till Fanny och fixar med mitt löshår som jag köpt idag, har bestämt mig för att ha det igen. men jag hör möjligtvis av mig senare, puss!


du kanske tror att jag inte tar åt mig allt du säger, men innerst inne gör det så jävla ont.


time for school

godmorgon!
sitter här i sängen hos mormor och skriver, har precis ätit frukost. idag blir det en helt vanlig skoldag och efter det åker jag hem till forsbäck, lite senare kommer Fredrik som sover hos mig inatt. FÖRÄLDRAFRITT! haha nejmen, det blir nog mest att ta det lugnt för mig. men nu ska jag ta på mig skorna osv, puss!


sleepy

nu ska jag hoppa i säng och sova tror jag, har precis kollat klart på filmen "a cinderella story" som gick på trean. har sett den förut men den är så bra så det var värt att se den igen! men jaja, jag hör möjligtvis av mig imorgon, puss och godnatt!


det finns en kille jag älskar, ohja det finns det.

 

 

 


a thousand feelings


pojken med fjortisläppar, haha


världens finaste kusinbarn


- konfirmationspresenter

en äkta diamantring - från min mormor
ett armband från melrose - från min kusin, mina kusinbarn och min moster
ett armband från hallbergs guld - från min älskade pojkvän
ett korshalsband - från min morbror
en ralph lauren-tröja från melrose - från lillsyrran, anna-lena och fille
ett stativ till min kamera - från mina två äldsta bröder och jolene
ett 55-200mm zoom-objektiv till min kamera - från mamma, per martin och pär
+ pengar

Konfirmation i Vallda kyrka, 13de Maj 2012


dags för konfirmation...


tagga...

ligger i sängen och kollar på film med Caroline, funderar på att sova för jag är så trött. imorgon konfirmerar jag mig ju, redigt nervös! men vi hörs möjligtvis imorgon, puss!


du gör mig så lycklig

 

 


ögongodis


min torra humor, hehe


on the bus

sitter på bussen tillbaks till skolan nu, har ju vart på klassresa som ni vet. hade det rätt gött igår men sov oerhört dåligt för att julia tryckte in mig i väggen typ för vi sov tillsammans i en åttio centimeters-säng, hehe. längtar hem nu faktiskt. men jag hör möjligtvis av mig senare, puss!


at home

kollar på aning brother just ni, lämnade Fredrik på busshållsplatsen för drygt en timme sen. har haft en bra dag i skolcafeterian och mysiga timmar med Fredrik, saknar honom redan. finns inte så mycket att skriva men jag hör av mig, puss!

 


- teenager posts


usch

godmorgon!
sitter just nu i min säng och äter frukost, trött som satan och magont på det, suck... iallafall, idag ska jag stå i skolcafeterian hela dagen fast vi niotiden ska jag ha biologiprov. efter skolan tar jag och Fredrik bussen hem till mig, och aa. det finns inte så mycket att skriva idag men jag hör möjligtvis av mig senare, puss!


kill me, please

hejhej!
har ett stort problem just nu alltså; idag när jag hade duschat skulle jag platta håret ovh för skojs skull så plattade jag luggen så den hamnade i mittbena eftersom att den hade hamnat i mittbena när jag haft på mig handduken på huvudet som turban. problemet är alltså då att nu kan jag inte få tillbaks luggen till snedbena så därför måste jag gå så till skolan imorgon och jag ska stå i caféterian hela dagen också. fick ta några bilder för att ni ska kunna se hur det ser ut. ser det så förjävligt ut? eller vad tycker ni? var ärliga!!

my goood

detta är mitt 500de inlägg på denna bloggen, haha. tyckte bara att det var kul att skriva av någon "forever alone" anledning, hehe. bara det jag ville säga, puss!

 


i love it when...

 

 


hemkunskap


RUBRIK SAKNAS

Hejhej!
ligger här i sängen och tar det lugnt, funderar på att försöka sova snart så trött som jag är. idag var det vanlig skoldag, sista lektionen var idrott och då sprang vi tre varv runt hallen vallen och sen fick vi sluta för dagen. efter skolan hämtade mamma och brorsan mig och vi åkte och åt på nya donken, sen åkte vi hem och jag satte på ett film. imorgon händer inget särskilt, men på onsdag ska jag stå i cafét och efter skolan följer Fredrik med mig hem. finns inte så mycket mer att skriva så jag säger godnatt och sov gott, puss!


i told you i didn't hate, well... that's a lie.


- trött

godmorgon...
sitter just nu i sängen och äter frukost, är väldigt trött idag och det är ju måndag (suck) så jag bestämde mig för att ta på mig myskläder till skolan denna sega dag. finns inte så mycket att skriva, åkte till stoppet och sen till jontis med Fanny igår och när vi kom hem tog vi ett varmt och skönt bad. efter det la vi oss i soffan och kollade på big brother, sen gick jag hem och sov. men ska inte skriva mer nu så hör av mig senare, puss!


på bussen

sitter just nu på bussen påväg till Vallda, ska sova över med Fanny, Nicke och Fannys Fredrik inatt. åkte hem från min Fredrik vid åtta så var hemma vid kvart i nio och sen ringde Fanny vid tjugo i tio och frågade om jag kunde komma så jag fick skynda mig till busshållsplatsen. finns inte så mycket mer att skriva men har haft två jättemysiga och roliga dagar med Fredrik, igår till idag. jaja, hör av mig senare kanske eller imorgon, puss!


you made my dream come true & i truly love you ♥


jag älskar dig ❤

grattis på födelsedagen pappsen, jag älskar dig något enormt och det tror jag nog att du redan vet. hoppas verkligen att vi hörs snart, älskar dig som sagt. ❤


-

 

 


"kill me slowly med en trubbig kniv"

lite konstig rubrik va? skrev så bara för att jag har gått runt och sagt så hela dagen, hehe. jag är nog lite konstig eller? men iallafall, jag kom precis hem ifrån konfan och nu sitter jag och bara tar det lugnt. har jätteont i magen fortfarande fast jag har inte mensvärk som jag hade imorse, kan knappt böja mig ner utan att det gör ont... men jag får la bara hoppas på att det går över. vet dock inte vad jag ska göra just nu, har så tråkigt. men jadu, imorgon blir det vanlig skoldag och efter skolan åker jag med Fredrik hem och sover över där tills lördag, mys mys. finns inte så mycket mer att skriva om nu men jag hör antingen av mig senare ikväll eller imorgon, puss!


fuck this shit

godmorgon... typ.
sitter just nu här i min säng och tar det lugnt, skulle egentligen vart på friluftsdag med skolan idag borta på inlag men pga min äckligt jobbiga mensvärk så orkar jag inte det plus att jag mådde ganska dåligt igår på kvällen så ja, får la se om jag orkar med skolan på fredag. orkar inte ha någon runt mig just nu för att jag mår som jag mår, det blir bara värre och jobbigare då. men jag ska försöka chilla på livet idag så gott det går så får vi la se hur jag gör dagarna framöver. men vi höra senare, puss!

det fick bli en bild från igår när Fredrik la sig på marken och solade när vi hade gått på fel buss och satt mitt ut i ingenstans i väntan på bussen tillbaks till Kungsbacka, haha. screw life! sometimes... hehe. PEACE OUT'


jag älskar dig, lillsyrran ❤


helvete

gjorde mitt prov förut och sen gick jag och Fredrik till stationen, gick på buss 731 som vanligt och sen så säger busschauffören att vi är på buss 732 så nu sitter vi två här i sätinge och ska åka tillbaka. självklart lägger fredrik sig på marken och solar, haha. hör av mig senare, puss!


having a good time

hejhej!
sitter här i fåtöljen hos Fanny och kollar på "Lyckan i LA", ska snart sova tror jag. har haft en bra dag, först var jag ju med fanny som jag skrev i mitt förra inlägg och klockan tre kom Fredrik som sen åkte hem halv nio. blev så glad av att få träffa honom, har verkligen saknat honom. men iallafall, när Fredrik hade åkt hem gick jag hem och packade för att senare gå till Fanny eftersom att jag ska sova här hos henne inatt. men jadu, imorgon blir det vanlig skoldag och efter det ska jag ha fysikprov på omprovstiden som Fredrik också ska ha så efter att vi har gjort våra prov åker han med mig hem med bussen och sen åker Fredrik hem någon gång på kvällen, så morgondagen kommer alltså spenderas med honom, bra bra. men nu orkar jag inte skriva mer så jag hör av mig imorgon, puss och godnatt!


underbart väder!

godmorgon? typ...
har precis tagit upp all ren disk ur diskmaskinen och sitter nu här ute i trädgården och bara har det gött, älskar verkligen dagens väder! men iallafall, lite senare ska jag träffa Fanny och efter det får jag la se vad jag ska göra beroende på hur länge vi är med varandra. det finns inte så mycket att skriva nu men jag hör la av mig senare, puss!


RSS 2.0