shaa!

hallå där!
är hemma från skolan idag, är småsjuk vilket suger pga att jag missade bildlektionen idag, fan. Men iallafall, jag tänkte bara ta och lägga upp några bilder som jag tog idag för skojs skull. Puss ♥


Hårförlängningar!

Orkar inte skriva så mycket om mina hårförlängningar men här kommer några bilder som jag tog idag!








Skoldator!

Shaa!

Sitter här med skoldatorn som alla sjuor, åttor och nior fick i skolan idag, fett chill! Men ja, idag har jag då vart i skolan vilket sög pga att det hände lite olika saker som jag inte känner för att snacka om just nu, kanske senare. Slutade skoldagen för drygt en timma sedan och sitter nu hemma hos Fanny, hon sitter med sin dator och jag med min, haha. Men ja, jag har inte så mycket mer att skriva om men jag hör kanske av mig senare under dagen, ha det gött.



Hello you all.

Shaa.
Ska snart dra mig iväg mot dansträningen vilket är rätt chill. Däremot så var jag hos skolläkaren igår pga min nacke och nu ska jag börja gå hos en sjukgymnast pga det, får inte heller anstränga nacken så vi får se vad jag får göra och inte göra på träningarna... Men ja, jag måste tydligen sticka till Fanny en snabbis nu men vi hörs en annan dag, ha det.



Norge och Finland 2011.

Fick bara lust att lägga upp lite bilder från när jag var
i Norge och Finland i sommras, så här kommer dom. ♥

Norge:


















Finland:

























Efter två timmar är rummet färdigstädat...

Före:
Efter:
Passade på att ta några få vattenkort när jag ändå var igång, haha...



HAHAHA...

|
|
V

korkat Thalena, KORKAT!

Shaa!

Sitter här framför datorn och skriver medans jag dampar min lånemobil. Ja, jag har fått lånemobil vilket suger hårt. Jag har fått det pga att jag tappade min mobil i toaletten i skolan idag, jag är så jävla klantig rent ut sagt. Min mobil ligger just nu "på tork" för den är ju fylld med vatten, FML. Jag har fått låna Fannys mobil, en gammal guldig/svart mobil som är smått dampig, hähä. Men ja, jag vill bara att ni som läser min blogg ska veta att jag kommer skära ner på skrivandet ett litet tag pga att jag inte har så mycket ork och jag känner inte för att skriva och göra så mycket under dagarna så jag skriver kanske bara ett inlägg lite då och då tills jag orkar mer igen. Men ja, ni får ha det så gött för jag ska inte skriva mer i detta inlägget nu, men vi hörs. ♥



New shoes!


8p2, Varlaskolan goaste klass ♥


forever alone...

Shaa.

Ensam hemma och har inte ett piss att göra. Allt magont har kommit tillbaks vilket inte är det roligaste, har jätteont i magen just nu. Jag vill bara sova men det kan jag inte för jag är inte trött, hähä. Funderar på om jag ska sätta på en film som jag kan somna till, haha. Men nä, jag får verkligen ta och komma på något att göra, har så tråkigt, blä. Men ja, detta var ju inte något vidare intressant inlägg men just nu orkar jag inte bry mig, hähä. Men vi hörs kanske senare under dagen, puss.



Förlåt.

Hejhej!

Jag tänkte först säga förlåt för att jag har vart så dålig på att uppdatera bloggen under dom senaste dagarna, har haft fullt upp, hähä. Men iallafall, nu sitter jag är på mitt rum och skriver medans jag typ hickar luften ur mig, fail. Men alltså, åååh, jag orkar inte skriva något, har inget ork. Äe, jag skriver ett inlägg senare under dagen/kvällen ifall jag orkar. Ha det.



Haircut.

Tänkte bara berätta att jag klippt till luggen lite, den blev så lång så det var bara fult.
Men här kommer en bild på luggen, man kanske inte ser så bra men det får vara!


Det kanske inte blev så fint klippt men jag klippte ju själv och
jag pallade bara inte att ha luggen som den var, haha. Ha det.

FML.

Hejhej!

Sitter just ju framför datorn och skriver medans jag har musik dunkandes i öronen, så ska det vara, haha! Men iallafall, jag tänkte börja berätta lite om dagen. Så ja, idag har jag vart i skolan som vanligt, vi hade brandövning vilket var rätt barnligt och löjligt pga att våran lärare berättade för oss att vi skulle ha det och vilken tid, puckon. Men jaja, efter skolan åkte jag och Caroline hem till mig och åt lite lunch, sen packade jag min väska men fick sedan reda på att jag tydligen inte skulle sova hos mormor och morfar. Men då tänkte jag att jag kunde sova hos min moster vilket jag inte kunde och så kollade jag om jag kunde sova hos Fanny vilket jag inte heller kunde så nu måste jag sova hemma hos Per-Martin vilket jag absolut inte vill, har verkligen lust att bara börja lipa nu, hatar att sova i hans hus för det luktar kattpiss och man har verkligen ingenting att göra där, så jävla tråkigt rent ut sagt. Men jaja, imorgon natt kan jag förmodligen sova över hos min moster, TACK OCH LOV! Men ja, jag vet inte vad jag ska skriva mer men jag skriver la ett inlägg imorgon eller senare ikväll, vi får se. Men nu ska jag faktiskt ta och fortsätta lyssna på musik och bara chilla, vi hörs!


Det fick bli en bild på mig och pappa pga
att jag saknar honom otroligt mycket. ♥

Stefan liv, vila i frid ♥


Godmorgon.

Hejhej!

Sitter just nu här framför datorn och äter frukost, Fanny kommer snart tror jag för vi måste ju ta bussen till skolan idag, usch, jag hatar skolbussarna. Men ja, jag orkar inte skriva så mycket just nu men vi hörs senare under dagen istället. Ha det!



Trött och utsliten.

Tjenare...

Just nu sitter jag här på mitt rum och skriver, hähä. Jag sover ensam hemma idag pga att dom andra i familjen sover hos Per-Martin (mammas sambo) idag och jag vill inte sova där så jag sover här istället, haha. Orsaken till att dom andra sover hos Per-Martin är pga att våran varmvattensberedare som är typ 30 år gammal har gått sönder och därför ska dom stänga av den imorgon så att vi inte har något vatten alls, då kan jag ju självklart inte bo här under den tiden den är avstängd så då bor jag hos mormor och morfar istället, rätt mysigt ändå. Men iallafall, jag kom nästan precis hem från min kusins släktkalas och nu har mamma och dom andra precis åkt till Per-Martin. Det känns lite småläskigt att det blåser och regnar som fan och dunkar mot fönstret men annars är det lugnt, haha. Men ja, jag orkar faktiskt inte skriva så mycket mer nu men jag vi hörs imorgon, puss.



Söta.


Mornin'

Godmorgon!

Sitter här vi datorn på mitt rum och skriver, jag ska dra mig till Fanny om en halvtimme eftersom att jag blir körd av Fannys mamma vilket är väldigt skönt pga att jag inte tycker om att åka buss. Men iallafall, idag slutar jag 15.45, tyvärr. Som start på skoldagen har jag mentorsträff och efter det har jag matte vilket jag tycker är rätt så roligt. Efter matten har jag slöjd och därefter lunch då jag ska gå till Majas korridor för att vara med henne på lunchen pga att hon tvingat mig till det, haha. Men jaja, efter lunchen har jag SO och SV och sedan har jag idrott som slut på skoldagen. Men ja, det finns inte så mycket att skriva mer om denna dagen eftersom att jag skrev lite igår till exempel att jag ska vara med Fanny, Isac och Jacob idag efter skolan och det vet ni ju redan, haha. Men nä, nu ska jag inte skriva mer men jag skriver mer senare under dagen. Ha det gött sålänge, vi hörs!



Mycket kärlek till denna dag.

Hejhej!

Idag har jag haft jätteroligt med Maja och Julia. Först cyklade jag och Julia till Kungsmässan för att köpa lite kläder, jag köpte bara två "linnen" däremot och Julia köpte också ett "linne". Men iallafall, efter det cyklade jag och Julia hem till Maja och sen dess har vi gjort lite knasiga saker, det är så mycket så jag orkar inte skriva om allt. Men ja, jag orkar faktiskt inte skriva så mycket just nu för jag är såpass trött så jag tror faktiskt att jag ska lägga mig snart, men imorgon ska jag vara med Fanny, Isac och Jacob och efter det vet jag inte vad jag ska göra. Men jaja, jag skriver förmodligen fler inlägg imorgon, får se hur mycket jag hinner under dagen. Men vi hörs säkert imorgon, godnatt.

Här är en bild på "linnerna" jag köpte idag, dom är köpta på BIKBOK.
Det ena plagget fanns inte med på hemsidan så har ingen bild på det.



Snuvbarn.

Godmorgon!

Jag vaknade för kanske en halvtimme sedan och nu sitter jag här vid datorn och skriver. Idag ska jag förmodligen vara med Julia och vi drar oss nog till Kungsmässan för att jag ska kolla på lite kläder. Men iallafall, jag ska snart ner och äta frukost och sen får vi se om Julia har vaknat. Just det, jag har tyvärr blivit väldigt snuvig pga att min hund fäller så mycket och jag blir irriterad i ögonen och näsan av päls och damm, usch och blä. Men ja, det var nog allt för detta inlägget men jag skriver mer senare under dagen tror. Ha det bra, vi hörs!



DÖR.

Tjenare.

Sitter här på mitt rum med Nemi liggandes i min säng, min näsa täpper igen sig totalt och jag bara nyser, jag tror att jag är smått allergisk mot päls, fml. Men ja, jag har inte mycket att skriva egentligen men jag kände bara för att skriva ett inlägg, haha. Nämen, jag tror jag ska lägga mig snart, är rätt så trött. Men vi hörs.



Solig dag, myspys.


Shaaa.

Hejhej!

Sitter här och torkar ut typ, haha, nejmen, jag är oerhört uttråkad och jag vet inte vad jag ska göra. Jag blir ensam hemma med brorsan ikväll, kul, ha-ha. Mamma gjorde värsta listan på vad jag ska göra idag/ikväll:

1. Ge hunden mat.
2. Ge katterna mat.
3. Gå ut med hunden.
4. Släppa ut katterna.
5. Äta.
6. Se till att Pär duschar.
7. Se till att Pär lägger sig i tid.
8. Gå ut och slänga resterna från maten.

Ja, typ sådant och lite till, blä.
Jag skulle hellre vilja ha listan såhär:

1. Chilla.
2. Chilla.
3. Chilla.
4. Inte bry mig om något.
5. Äta.
6. Chilla.
7. Chilla.
8. Sova.

Haha, jag är så social så att det finns inte, säger vi. Men alltså, jag ska inte skriva mer nu för jag måste mata Nemi (hunden) nu, chill eller något... Haha, jamen, ha det, vi hörs senare!



Godmorgon.

Sitter just nu här på mitt rum och skriver, vaknade för kanske en halvtimme eller något. Kom hem rätt så sent igår, vid nio eller något tror jag. Men alltså, jag har faktiskt inget att skriva, jag är bara så sjukt trött, haha. Men ja, jag skriver mer senare under dagen när jag har vaknat till, haha, vi hörs.



Idrott.

Hejhej! Sitter här i idrottshallen med Matilda och Elin och kollar på när klassen spelar innebandy/fotboll/basket osv. Jag är ju inte med på idrotten idag pga att jag har magkatarr, men jag hoppas att jag blir bättre snart! Men ja, det finns inte så mycket att skriva mer men jag skriver ett inlägg när jag kommer hem igen, vi hörs!

SLEEP.

Nu ska jag hasa mig till sängs och kolla på en film, sen ska jag sova. Imorgon är det skola, freeedag! På lördag ska jag vara hemma och passa Pär (bror) och då ska förmodligen Fanny sova över, vi får se. Och ja, på söndag ska jag kanske träffa den oerhört saknade Julia! Men ja, vi hörs imorgon, puss.


Det fick bli en småsöt bild på mig och Julia från när vi gick på dagis.

Dag 15: Min högsta dröm.

Min högsta dröm är att jag får träffa min pappa oftare för jag kan verkligen inte förklara saknaden utan tårar! Pappa, du vet att jag älskar dig mer än vad som går att visa. En mening säger mer än miljoner känslor; Jag älskar dig enormt.




USCH.

Nu ska jag dra mig iväg mot skolan vilket ska bli rätt så kul pga att jag ska få träffa klassen igen (jovisst, det var en dag sedan vi träffades men jag älskar min klass). Har däremot jätteont i magen just nu, det känns som att hela magen ska explodera, blä. Men ja, jag skriver ett/flera inlägg senare under dagen, puss.



RSS 2.0