ZZzzz...

godmorgon!
ligger här i min säng och tar det bara lugnt, ska åka till mormor om tio minuter för att hämta upp henne och måste Nina. planet går 10:25 så vi har la runt två timmar att fika och hand lite på taxfree'n. ska köpa lite gott att äta till flygresan på fem och en halv timme och en parfym, sen får vi la sa vad jag hittar. jag har sovit fyra timmar inatt, och ändå kom jag upp nästan direkt när mamma väckte mig klockan halv fem imorse. men jaja, om jag får tag på internet i Spanien så lovar jag att höra av mig. men vi hörs, puss!


nattis

nu ska jag sova, ska upp vid fem imorgon för vi åker till Landvetter halv sju. gött att sitta på ett flygplan i fem och en halv timme, men sova länge kan jag göra! haha, iallafall... hör kanske av mig imorgon beroende på om jag har tid, men ska sova nu som sagt så puss och godnatt!


duktig idiot -.-

FAN. jag skulle tända lampan i mitt rum för att se vad jag tog i garderoben och så hör jag bara hur ena glödlampan smällde och nu funkar INGENTING med el i mitt rum, inte på toaletten heller och inte i trappan. blev så irriterad och ville verkligen ha lyse just nu, usch vad jobbigt allt kan bli ibland... iallafall, snart ska jag sova, har inte gjort så mycket idag, bara degat mest. men jag hör av mig, puss och godnatt!


test


blä

sitter här framför datorn och har tråkigt, denna dagen kommer bli lång...det finns verkligen ingenting som jag har ork  till att göra och det finns inte heller något gott att äta, hehe. ville bara uppmana er om hur tråkigt jag har, typ. puss, hej.
 

damp

godmorgon!
har skrivit minst fem inlägg sen i fredags men blogg.se-appen har dampat så jag har inte kunnat publicera inläggen, men nu ska det gå igen! iallafall, jag vaknade för ungefär en timme sen av att det verkligen spöregnar och blåser jättemycket utomhus, kunde därför inte somna om så nu ligger jag i soffan och kollar på tv. har hostat extremt mycket inatt, jag som trodde att jag var frisk igår... men nejdå, nu hostar jag så mycket så det känns som att blod ska komma upp. men nog om det, i lördags sov Fredrik hos mig och det var jättemysigt. han åkte hem vid tre igår och en timme senare åkte jag till mammas sambos hus och åt mat där, skulle egentligen åkt på myskväll på några tjejkompisar igår men eftersom att jag precis vart sjuk (och blivit värre igen) så tyckte mamma att jag åtminstone skulle stanna hemma. så jag var med Albin en stund på kvällen och sen stack han hem vid elva, då kollade jag på tv en stund innan jag somnade. idag finns det nog inte så mycket att göra för min del, jag blir la bara liggandes i soffan. men imorgon ska jag träffa Fredrik en sista gång innan jag åker till Spanien (på onsdag), värme here i come! haha... men nu har jag inget mer att skriva så vi hörs, puss!


liten ♥


sjuk

vaknade imorse och hade jätteont i halsen men drog till skolan ändå, ingen bra idé. blev bara värre under dagen och nu är jag jättesjuk och blir hemma imorgon, måste bli frisk tills vi åker till spanien! är jättetrött och kan knappt svälja, nyser konstant också. finns inte så mycket att skriva men imorgon blir jag nog social när jag är hemma hela dagen, fast det beror ju på om jag kommer sova hela dagen eller inte. men vi får la se imorgon, ska iallafall gå ner till köket nu. puss!
 

kallt

har precis vart hos läkaren och nu sitter jag på bussen till skolan, jag är trött och kall och det är bara uschligt väder idag, haha... iallafall, det finns inte så mycket att skriva om denna dagen men jag hör av mig. puss!


happy again

Hejhej!
ligger just nu i min säng och ska snart sova tror jag, känner mig hyfsat trött. idag har det vart en underbar dag verkligen, så ikväll somnar jag gott. imorgon blir det vanlig skola fast på morgonen ska jag till läkaren, och så ska jag till syv på skolan. men jag hör av mig, puss och godnatt!


till mobilen


1 vecka kvar tills Spanien!


jag minns den 11de mars 2011 som om det var igår, första gången jag träffade dig. en dag som jag aldrig trodde skulle betyda så mycket för mig idag, den dagen visste jag bara att du var min dåvarande pojkväns bästavän. min dåvarande pojkvän är nu min bästa vän och det är obeskrivligt hur glad jag är för att jag träffade honom. idag vet jag så otroligt mycket mer om dig och jag har insett att du är killen jag vill leva med. jag kände mig så värdefull när du var nära mig, du valde just mig av alla andra. jag har alltid vart rädd för att förlora dig, men jag kommer alltid vara din thalena som du sa. den 17de mars blev jag kär på riktigt och den 10de april 2012 blev jag lyckligare än någonsin, du var äntligen min. men den 16de oktober, exakt ett halvår och sex dagar efter att vi blev tillsammans så tog allt slut och den dagen grät jag mer än vad jag trodde gick. jag är så kär i dig, jag kan inte förklara. att se dig le gör mig så lycklig och tanken på att jag har fått dig att le så många gånger gör mig varm i hela kroppen, jag vill att det ska bli så igen. jag saknar din värme, din lukt, din närhet, allt med dig. jag saknar till och med din ibland värdelösa humor, och när du retar mig, när du puttar ner mig från sängen/soffan osv. jag hoppades på en längre tid med dig men tyvärr, så blev det inte. jag förstod det inte först, försökte bara lugna ner mig och hålla inne tårarna men jag kunde inte vara stark i din närhet för du är min svaghet. jag har inte känt mig så trygg med någon på länge, jag var alltid mig själv och jag skämdes inte för det. för mig är du inte bara en kille i staden jag bor, för mig är du en fantastisk kille som jag inte vill föreställa mig att leva utan. du är allt jag önskat mig, en kille som älskar mig för den jag är ovh inte för att jag spelar en roll. utan dig känns det tomt och tråkigt, ensamt och värdelöst. för är du perfekt och du gör mitt liv perfekt, allt för dig. det är så annorlunda när jag inte kan prata med dig om allt längre, för jag är rädd för att du inte bryr dig. men allt du har gjort för mig är oförglömligt och du kommer alltid finnas i mitt hjärta, vare sig vi pratar eller inte. denna låten påminner mig om dig, och den kommer alltid finnas kvar.
 
 

mat

har precis ätit och ligger just nu i soffan med "halv åtta hos mig" på tvn, bästa programmet för mig som älskar mat, haha. efter programmet ska jag göra lite vitlöksbröd och till det ska jag äta kyckligspett och kycklinglår, bästa som finns en seg dag som denna. finns inte så mycket att skriva men jag hör av mig sen, puss!


med och utan löshår


godmorgon, typ

vaknade för ungefär en halvtimme sen och gick upp och åt frukost, sov hos extrafamiljen inatt. idag vet jag inte vad som kommer hända men jag mår illa så vi får la se om jag gör något annat än att slappa idag. finns inte så mycket att berätta men jag hör av mig, puss!  
 

jag orkar inte bry mig, men det gör jag.

jag trodde aldrig att det skulle vara såhär jobbigt att vara ensam, att vara utan dig. jag försöker tänka på annat men det är så svårt, hoppades på att det skulle vara tills någons hjärta slutade slå. du gjorde mig starkare för när jag hade dig kunde jag alltid vara mig själv, jag behövde inte spela en roll för att bli omtyckt. man glömmer inte sin första kärlek, för man blir krossad inombords när det tar slut. jag tog en stor risk genom att ha dig som svaghet, men det var det värt. för aldrig har någon gjort mig så lycklig, jag är så tacksam men också krossad inuti. 
 
- promise me, promise you won't leave.
  

minne för livet ♥


till mobilen


till mobilen, igen...


bajs

finns ingen mening med rubriken, kom bara inte på något osv. vanlig skola idag och nu är jag äntligen hemma, måste plugga ikväll också... fan för det... aja, finns inget viktigt att skriva men vi hörs. puss.
 


 

nattis

dags för mig att sova, finns inte så mycket att skriva om denna dagen. den har bara vart hemsk, men ja. imorgon blir det skola som vanligt, usch. slänger in en snabbtagen bild också, ser väl inte så fräsch och pigg ut men ja. godnatt! 
 

låt mig tala ut

en del av mig är borta, jag känner mig halv. jag har haft en perfekt tid med denna underbara kille, jag glömmer aldrig detta förhållandet. alla stunder med honom, perfektion. jag hoppas från djupet av mitt hjärta att han ångrar sig, för jag vill bli hel. det kom som en chock, men ändå väntat. jag trodde faktiskt med hela mitt hjärta att det kunde vara för alltid, men hjärtat har inte alltid rätt. kan inte hata denna personen på något sätt alls, jag är bara tacksam för att jag har fått dela en sån underbar tid med den mest fantastiska killen jag stött på. jag är inte redo för att vara ensam, jag klarar mig inte utan kärlek och definitivt inte utan denna killen. jag skulle med hjärta och själ göra vad som helst för att denna killen ska förstå hur stark min kärlek är till honom, jag har nog aldrig älskat någon såhär starkt förut. jag har känt känslor som jag aldrig har känt förut, jag har mått så jävla bra. vi gjorde ett stort misstag och ändå stannade denna fina killen kvar, han älskade mig. han var min, han fick mig att känna mig omtyckt, älskad, speciell. denna killen älskar jag, man skulle bara våga såra honom. han förtjänar allt i världen, han förtjänar mina tårar. jag kan vara mig själv, den tjejen jag verkligen är som inte vågat visa sig för några år sedan. han stärkte mitt självförtroende och jag gav honom en del av mig som var en stor risk, mitt hjärta. men jag trodde på detta, och han gjorde mig lyckligare än någonsin. mina sista ord är ett stort tack för att det finns personer med en sån underbar, otroligt, obeskrivlig, fantastisk, perfekt personlighet. jag glömmer aldrig dig, du är fortfarande världen för mig och det vet du.


10/4 2012 - 16/10 2012
- you're still my everything, now and so on.

 



till mobilen


snabbinlägg

godmorgon!
ska snart ner och äta frukost innan jag drar mig till bussen, kallt som fan men får ta på mig ordentligt. idag blir det vanlig skoldag och sen ska jag och mamma på utvecklingsamtal. men vi hörs, puss!
 

gamla & härliga/pinsamma bilder


vi bjuder lagom på varandra!


buss

sitter just nu i skolan och väntar på bussen hem, är cptrött så jag ska nog ta och äta och sen slappa framför tvn när jag kommer hem. finns inte så mycket att skriva, Julia sover troligtvis hos mig inatt och så kommer kanske Albin en stund. men vi hörs, puss!


uttråkad...


trött

riktigt trött idag, Fredrik åkte hem för knappt en timme sen och nu ligger jag här i min säng med mobilen. ska försöka somna senaste elva idag, måste ju komma upp på morgonen. imorgon blir det vanlig skoldag och efteråt åker jag nog hem direkt och sover, haha. men orkar inte skriva mer, vi hörs godnatt!


älskling ❤

detta halvåret har vart på topp verkligen. jag minns klart när du sa att du ville vara mer än bara min vän, herregud vilken lycklig stund det var. och vi har bara kommit varandra närmare och närmare, helt underbart. jag vet att det är dig jag vill leva med, hur mycket vi än tjafsar och stör oss på varandra då och då. du betyder mycket för mig och jag är riktigt lycklig över att jag är din flickvän, jag älskar att höra det. att sova bredvid dig är underbart, du är alltid så varm och jag älskar att vara i dina armar. jag älskar dig, min alldeles egna Fredrik. ❤

love you little sister ♥


syrran

åkte in till slottsskogen med syrran och extraföräldrarna vid femtiden och gick en timmes promenad, sen åkte vi till Burger King och åt. efter det åkte vi hem och jag och syrran gick till mig för att packa kläder osv eftersom att jag sover hos henne inatt, så vid sju hoppade vi i ett varmt bad och sen blev det tv på det. nu ska jag kolla på solsidan som jag missade, hehe. puss!


på bussen

Hejhej!
sov hos Fredrik inatt, haft jättemysigt. men nu är jag på bussen och ska åka hem, ska nog bara slappa resten av dagen. göra en smoothie när jag kommer hem och lägga mig i soffan framför tvn. imorgon blir det skola, skulle gärna vart på oms en vecka till, haha. finns inte så mycket mer att skriva men jag hör av mig, puss!


"yolo", fuck that word.


men det var då själva fan

sitter i bilkö på onsalavägen, vet inte vad det är men det står helt still. får la se när vi kommer hem, haha. puss!


mellanmål och fritidsdags

har precis haft idrottslektion med nollorna och herregud vad killarna blev förvånade när jag kom in i deras omklädningsrum, haha! söta små killar... iallafall, nu är idrottslektionen slut och vi ska snart äta mellanmål. har börjat sakna mitt gamla fritids med mellanmål och allt, haha. i eftermiddag ska jag åka till kungsmässan och leta efter underkläder och lite gosiga tröjor, men jag hör av mig senare om jag kommer ihåg och hinner. puss!


on my way home

Hejhej!
sitter just nu i bilen påväg hem från oms (onsala montessori) och ska äta nästan direkt när vi kommer hem, efter det åker jag och Caroline in till kungsmässan för att köpa palladium till mig. har haft en bra dag på praon och en utflykt på ungefär fem timmar, sen blev det fritids. finns inte så mycket mer att skriva så vi hörs senare eller imorgon, puss!


skogsutflykt...


jag älskar dig ♥


birthday

hejhej!
har haft en grymt bra födelsedag med jättefina presenter (kommer bild nedan), den bästa presenten var ju garanterat när pappa kommer in genom dörren och jag bara skriker "PAPPA!!" och springer fram och kramar honom. gud vad glad jag blev när han kom, det gjorde min dag verkligen. men nu sitter jag här i mitt rum framför datorn, ska snart gosa ner mig i sängen. det har vart en rolig dag på min prao idag och man är ju riktigt poppis bland småtjejerna, haha. imorgon ska jag följa med småttingarna till skogen på utflykt och leta svampar, hehe. men ja, jag ska gosa ner mig i sängen nu som sagt så vi hörs. puss! 
 

morning!

godmorgon!
sitter här i min säng med Caroline och pratar, har precis ätit frukost. ska snart åka mot Coop och sen montessori. puss!

bild på min morgonpresent, haha.


FEMTON!

äntligen är jag femton år, gött som fan!
älsklingen var den första som grattade mig, haha. ❤


RSS 2.0