Friluftsdag!

Hejhej!
Idag är det friluftsdag med skolan som sagt och då ska jag, Olivia och Elin åka till ishallen, håhå. Nu är jag hos iof hos mormor men hon ska snart köra ner mig till ishallen. Men jag hör av mig senare, puss och kram!


HELLO MY FRIENDS!

Hallå hallå!
Kom typ precis ut ur duschen och nu ligger jag här i sängen och myser, funderar på att gå ner till köket och äta något men jag vet inte om jag orkar, haha... Jag är så lat. Men jadu, jag avslutar nog här så skriver jag mer ikväll eller imorgon, puss och kram!


- Svar på kommentar!

Hejhej!
Fick en kommentar på mina vinterbilder som las ut för några dagar sedan.
Kommentaren lydde såhär: Hej! Riktigt fina bilder! Vilken camera använder du och hur har du tagit "frost" bilderna? :)
Svaret på den kommentaren lyder såhär att jag använde min egen kamera, en Nikon D3100. Och frostbilderna var lätta, ingen baggis alls! Jag ställde bara in kameran på läget som är till för att ta bilder på växter och liknande (den lilla ikonen ser ut som en blomma, inte så svårt att lista ut, haha), sen tog jag bara bilderna, jag kör inte på avancerat förstår du, haha. Jag är ingen kameraexpert men jag ska lära mig mer om Nikon-kameror till sommaren för då ska jag gå en fotokurs. Men ja, det var allt, ha det bra!



- morning people!

Godmorgon!
Just nu sitter jag här i min säng och lyssnar på musik medans jag väntar på att mammsen och Pär ska blir klara så att vi kan åka till skolan. Hoppas jag kan hålla mig frisk ett tag nu, inte roligt att vara hemma... Men nä, nu ska jag borsta tänderna som jag precis kom på att jag har glömt göra, men ha det gött sålänge så hör jag av mig senare under dagen. Puss och kram!


FRÅGESTUND - AVSLUTAD.

Då var det slut på frågestunden, jag orkade inte ha den i flera dagar, haha... Men det var mycket roliga frågor ni ställde och här kommer en video med alla mina svar. Mobba in början av videon, haha... Känner mig grymt konstig när jag gör videoinlägg men eftersom att jag måste göra lite videoinlägg ibland så var det ju en bra idé att göra en video med alla svar på frågorna, jag tänkte till lite där vettu, haha! Men jag hoppas att ni blir nöjda med era svar och om ni undrar något om mina svar så är det bara att skriva en liten kommentar om det. Puss!



- störtskön.


ZZzzz.....

Nu är det dags för mig att sova, har haft en jättemysig och rolig kväll med Filip, Kevin, Fanny och Lovisa. Imorgon vet jag inte vad som händer, det får vi se då. Men ni får ha det så bra och sov gott nu, puss och godnatt!


- kärlek.


- LÄNKBYTE!

Hejhej!
Nu var det dags för ett länkbyte och idag valde jag Bella, en otroligt söt tjej som verkar störtskön och jätteschyst, skulle däremot vilja lära känna henne bättre. Jag läser hennes blogg och jag älskar den, hon skriver om sin vardag och lite annat blandat. Klicka här för att komma till hennes blogg, hoppas ni tycker om den lika mycket som jag gör, om inte mer såklart. Puss & kram!

Jag är allvarligt avundsjuk på hennes utseende, gud vad söt hon är!
|
|
V



Dagens facelook, håhå.



19de april...

HELVETE!
Den 19de april så läggs fotosidan Picnik.com ner, förjävla tråkigt alltså. Jag har använt den sidan mer än tusen gånger när jag ska redigera mina foton lite, jag har också gjort snygga headers där ju. Åh, gud vad tråkigt att den läggs ner, det var en grymt bra sida! FAN.



Några få vinterbilder ♥

USCH, jag hatar vanligtvis vinter, snön hatar jag mest av allt.
Det enda positiva med vinter är att man kan få väldigt fina kort.

FRÅGESTUND!

Då var det dags för en ny frågestund! Hur enkelt som helst, det är bara att skriva din fråga eller ditt "påstående" i en kommentar på detta inlägget så svarar jag på allt i ett speciellt inlägg om drygt en vecka. Fråga mycket nu så jag har något att göra, haha. Ha det bra så hörs vi, puss!

 

_________________________________________________________________________________________________

 

Frågestunden är avslutad, svaren på alla frågor hittar du här!


On the bus...

Hejhej!
Sitter just nu på bussen påväg hem, huvudvärken blir bara värre och tar aldrig slut så jag kände att jag inte orkade med mer av denna dagen. Tar mig nog en matbit när jag kommer hem och sen ska jag bara vila ut. Men jadu, jag hör av mig senare under dagen, puss!


FY FAN.

Hejhej!
Jobbigt i skolan idag, var så himla trött så att jag nästan somnade på lektionen... Herregud alltså, och jag är inte helt frisk än heller, oops... Men jadu, efter skolan blev det bättre iallafall för då var jag med axel, han spelade i typ två timmar, den osociala pojken, haha... Men efteråt myste vi en lång stund innan mamma skulle hämta mig. När jag kom hem senare på kvällen så åt jag och efter det så gjorde jag inte så mycket, spenderade alltså resten av kvällen framför datorn, hihi. Men nu orkar jag inte skriva mer för nu ska jag sova, imorgon är det skola igen, suck. Men ja, vi hörs nog imorgon, puss och godnatt!


Morfar - Min berättelse.

Nu tänkte jag berätta med bra detaljer om morfars död som självklart var väldigt jobbig för hela familjen och hela släkten såklart, med nära vänner.

Ja, okej. Min morfar har i en tid haft cancer, men jag är inte säker på om han lämnade livet pga cancern eller pga att han var gammal. Men iallafall, till berättandet nu. Det var en Onsdag, jag var sjuk och stannade hemma från skolan. Mamma ringde mig någon gång på förmiddagen och sa att hon skulle komma hem senare pga att min moster hade ringt, hon var väldigt orolig och berättade att morfar hade åkt upp till sjukhuset igen, han var verkligen dålig nu. Mamma hade som sagt åkt upp till sjukhuset och framåt kvällen körde Per Martin upp mig till sjukhuset där ungefär halva släkten redan var och kollade till morfar. När jag hade suttit där en stund och hållt inne tårarna så kände jag att jag behövde släppa ut allt, jag började gråta, vilket är ganska självklart iof. Den kvällen var sista gången jag fick träffa morfar levande. Vid elvatiden på kvällen åkte jag, mamma och Per Martin hem igen, jag behövde sova, allt gråtande hade gjort mig väldigt trött. Nästa dag mådde jag fortfarande ganska dåligt så mamma sa att jag fick stanna hemma från skolan igen. Den morgonen var som vanligt, och dagen tillbringade jag med att bara ta det lugnt. Mamma hade tagit ledigt från jobbet den dagen för att åka upp till morfar och vara där hos honom. Senare den dagen, på eftermiddagen, då fick jag ett samtal av mamma. Jag hörde att hon var ledsen när jag svarade, hennes röst var ganska skakig men tillslut fick hon fram att morfar hade lämnat oss. Han hade precis somnat in. På kvällen åkte jag, mamma, Per Martin och Pär in till sjukhuset för att ta farväl av morfar, mina ögon var fyllda av tårar, jag förstod först inte att det var på riktigt, jag ville inte förstå det heller. Efter att vi tagit farväl av honom så åkte vi hem till mormor där ganska många i släkten var, vi fikade lite och pratade om morfar men kom senare in på andra saker som gjorde oss lite gladare. Redan då, när vi satt där och pratade, då såg jag på morfars fåtölj, den som han alltid satt i, jag saknade att se honom sitta där, det var lite som en pusselbit som fattades. Ja, det var min berättelse om hur allt hände. Jag önskar fortfarande att morfar en dag ska sitta i den fåtöljen igen, som om allt det här bara har vart en lång mardröm. Jag minns när jag var liten, när morfar alltid blåste mig i halsen så att det kittlades, det kommer han aldrig kunna göra längre, bara i mina drömmar. Och han kommer alltid finnas i mina tankar, i mitt liv, i mina drömmar och framför allt i mitt hjärta. Jag älskar dig morfar, du var en riktig ängel och det kommer du alltid vara. Jag hoppas att du har ett vakande öga över mig. Du finns fortfarande här, du syns bara inte, men du är närmare än vad det egentligen känns som ibland. Jag älskar dig, moffa.

Sleep tight my friend...

Dags för mig att sova. Tillbringar morgondagen i skolan trots att jag fortfarande är snuvig och huvudvärken tar kål på mig. Efter skolan tillbringar jag kvällen med min älskade Axel som jag saknar så otroligt mycket. Men jag hör troligtvis av mig imorgon, puss och godnatt!


Skjut mig...

Hejhej!
Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket, men jag är ju sjuk och har tillbringat hela gårdagen och hela denna dagen med att ligga i sängen, sova och kolla på film... Mår verkligen inte bra, fryser och dör av värme på samma gång, jättekonstigt. Men jadu, jag ska se till att bli frisk så snart som möjligt! Men jag ska inte skriva mer nu för jag måste äta något, om jag ens orkar gå upp ur sängen... Men jag hör av mig så fort jag blivit frisk och orkar skriva igen. Ha det bra sålänge, puss!


Nytt i garderoben!


Morning!

Hejhej!
Nu ligger jag här i Per Martins säng, han har en värmedyna i sin säng så jag la mig i den för att jag har ont i ryggen och jag har också blivit sjuk, vilket är riktigt segt... Men jag orkar faktiskt inte skriva så mycket nu men jag hör kanske av mig senare, puss!


Thaimat!


Sov gott...

Då var det dags för mig att sova, godnatt vänner!


oops...

Hejhej!
Tänkte först be om ursäkt (igen) för att jag är så dålig på att uppdatera mig, hähä. Ska försöka bli bättre på det, jag lovar! Men iallafall, nu sitter jag på fyren (biblioteket) och fikar med pappa. Men jag skriver mer senare, puss!


Föööörlåt...

Hejhej!
Förlåt för att jag har vart då dålig på att uppdatera mig, har haft fullt upp. Men iallafall, idag har det vart skola som vanligt och efter det var jag med Martin, senare träffade vi Amanda och Ebba. Men ja, jag hör nog av mig senare om inte imorgon, puss!


Snabb fika på kungsmässan...

Hejhej!
Nu ska jag och Fanny åka in till kungsmässan en stund, vi tar en liten fika och sen går vi kanske runt och kollar lite. Hör av mig senare, puss!


Mums!

Hejhej!
Just nu sitter jag och äter mat, haha. Ska snart dra iväg till Fanny och mysa lite. Vi får la se om jag skriver något mer inlägg ikväll. Men nu får jag inte skriva mer för mamma blir sur, hähä... Men ni får ha det gött sålänge, puss!


Min söta.


Förlåt...

Godmorgon!
Jag glömde skriva ett inlägg igår efter skolan som jag sa att jag skulle göra så jag ber om ursäkt för det, hade fullt upp och hann tyvärr inte skriva. Men iallafall, just nu sitter jag här på min rum och äter frukost, åker till skolan om kanske tjugo minuter/ en halvtimme. Men ja, jag lovar att jag skriver mer senare under dagen så vi hörs, puss!


Morning people...

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och borstat tänderna och nu väntar jag bara på att alla andra ska bli klara så att vi kan åka. Skrev om denna ointressanta dagen i mitt förra inlägg så jag tänker inte göra det här, haha. Men jadu, det finns inte så mycket mer att skriva nu men jag hör av mig lite senare under dagen. Ha det gött sålänge, puss!


Tjoflöft...!

Grymt bra rubrik....... NEJ.
Men iallafall, just nu sitter jag här på mitt rum och dränker öronen med störtskön musik. Fanny gick hem för drygt en timme sedan och sen dess har jag bara haft allmänt tråkigt, haha... Men jadu, imorgon är det skola, men vanligt schema tyvärr, hähä. Iallafall, efter skolan ska jag nog bara hem och vid femtiden åker jag till konfamötet. På fredag ska jag vara i skolan som vanligt också och efteråt hänger jag med axel hem och sover där. I helgen kommer jag nog inte göra något särskilt, troligtvis kommer jag bara lata mig, haha. Men just det! Nästa torsdag ska jag få träffa pappa eftersom att han ska ner till Kungsbacka och då passar vi på att ta en fika och prata lite osv. Men ja, nu har jag inte så mycket mer att skriva och detta blir nog det sista inlägget för idag/ikväll så jag säger godnatt nu, haha. Ha det så bra så skriver jag imorgon bitti, puss!


Linnéas!

Hejhej!
Sitter här på Linnéas och äter texmex-macka med Fanny, tar nog bussen hem senare osv. Men jag hör av mig senare, puss!


Sleep tight everyone!

Nu ska jag försöka sova, kommer nog inte gå så bra eftersom att jag sov i typ två timmar förut (från åtta till tio) och jag är ju inte så jättetrött nu pga det. Men ja, imorgon är det skola precis som det var, schemabrytande dagar. Men jadu, jag skriver mer imorgon bitti, sov gott!


Den tiden man saknar som mest...


Caroline, my babe.


Smarholmen med lillskiten!


Godmorgon...!

Hejhej!
Har precis ätit frukost och väntar nu på att brorsan också ska bli klar så att vi kam åka. Detta blev inte direkt ett långt inlägg men jag skriver mer senare istället. Ni får ha det så bra sålänge, puss!


oops...

Herregud, klockan är typ tjugo över ett och det är skola imorgon, bra där... Måste verkligen försöka sova nu, jag skriver mer imorgon istället. Godnatt och sov gott, puss!


Jag älskar dig pappsen.


BILDBOMB - gamla bilder, åhå.


Godmorgon...

Hejhej!
Sprang precis över till fanny och vi sitter här och myser och tar det lugnt. Vi ska la äta frukost snart, så ja... Men jag skriver mer senare tror jag, puss!


Förlåt för den...

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, har bara vart så trött och inte orkar skriva. Men nu hade jag faktiskt tänkt att sova så jag skriver ju såklart imorgon istället. Godnatt!


Gästbloggande...

Tänkte bara säga att det var min lille vän Fritjof gästbloggade lite för en stund... Haha!


Frittebooi

Cha cha frittebooi här:)<3
Idag har man chillat i Stockholm men nu ska man festa på Stureplan:)


Godmorgon...

Vaknade för typ fem minuter sen, ska klä på mig nu och sen vet jag inte vad jag ska göra. Alma har handbollsmatch idag men jag kanske ska stanna hemma för jag har väldigt ont i magen. Men jaja, jag skriver la ett inlägg till lite senare. Ha det gött sålänge, puss!


BEFORE I DIE...


Sleepy...

Nu ska jag nog försöka sova, är verkligen trött och utmattad. Men imorgon ska jag och Alma träffa Fritjof, har saknat honom så otroligt mycket! Men ja, vi hörs imorgon, godnatt!


Första dagen avklarad, haha.

Nu ska jag nog försöka sova, är ganska trött eftersom att jag somnade vid tre igår natt. Men vi hörs imorgon, godnatt!


Myskväll!

Shaa!
Har precis ätit thaimat och ska nu kolla på "Eclipse" med Alma. Har haft en mysig dag än så länge och vi har bara slappat idag. Men nu ska vi kolla på filmen med godis och chips. Jag skriver mer imorgon så ni får ha det gött sålänge, puss!


Uttråkad...

Hejhej!
Nu sitter jag på tåget, har åkt ungefär hälften av hela resan. Har rätt så tråkigt och NRJ hackar. Men jadu, jag skriver la ett inlägg när jag har kommit ner till Lund. Ha det gött sålänge, puss!


Café Karma med lillsyrran.

Drog in till stan med Fanny en snabbis och åt lite gott, nachotallrik och en chokladkaka. Nu är vi hemma hos Fanny och hon packar för hon ska sova hos mig ikväll. Men jag hör av mig senare, puss!


Försenat inlägg...

Hejhej!
Jag gjorde ett inlägg igår när jag och Caroline var på Adeles men det gick inte att ladda upp då, suck... Men ja, jag kom nyss ut ur duschen. Jag sov hos Caroline inatt om jag inte redan sagt det kanske...? Men jag har kommit hem nu iallafall och ska börja packa lite smått för tåget till Lund går vid elvatiden imorgon och då skriver jag säkert ett till inlägg när jag sitter på tåget om det inte blir sådär konstigt som set blev på Adeles. Men jaja, jag hör av mig senare, puss!


Här kommer ett kort...

Här kommer ett kort inlägg till er, hähä. Hmm, vad ska jag säga? Jo alltså, jag vaknade vid halv tolv idag och då försökte jag få Caroline att också vakna genom att jag bombade henne med sms men kom sen på att jag kunde ringa och väcka henne vilket funkade! Men iallafall, jag pratade med Caroline för typ 40 minuter sen och hon skulle bar duscha, göra iordning sig, äta frukost osv, efter det skulle hon ringa mig och då går jag till henne sen och vi åker ner till stationen med bussen för att senare gå till Adeles gatukök och äta. Men jag hör av mig igen när jag och Caroline är på Adeles och äter. Ha det gött sålänge, puss!


20 fakta om mig!

1. Jag har skilda föräldrar.
2. Jag har glasögon (bilden).
3. Min morfar dog för två månader sen.
4. Jag älskar pringles med sourcream-smak.
5. Jag är 14 år.
6. Jag har en hund och fyra katter.
7. Just nu kollar jag på Toy Story 3, haha.
8. Jag har tre storebröder.
9. Jag har kemikalier i mjälten.
10. Jag har nästan slutat växa och jag är bara 153,5 än så länge.
11. Jag har otroligt tråkigt just nu.
12. Jag funderar på att lägga ut en stor bildbomb snart.
13. Jag är ganska trött just nu.
14. Jag åker till Skåne om några dagar, grymt!
15. Jag ska flytta till fjärås om ett halvår/år.
16. Jag har bryggskräck.
17. Spindlar är det absolut äckligaste djuret som finns tycker jag.
18. Jag saknar min älskling Axel.
19. Jag hoppas på att 2012 ska bli mycket bättre än vad 2011 var.
20. Och sista av allt... Jag älskar min familj så otroligt mycket.


Jag är ledsen för...

Jag är ledsen för att jag har vart så grymt dålig på att uppdatera mig, ber verkligen om ursäkt för det. Men iallafall, tänkte ge er några bilder från gårdagen som jag spenderade med Fanny och Elsa, vi hade en jättemysig nyår! Men ja, här kommer bilderna!


RSS 2.0