Ont i magen, snurrig och uttråkad.

Tjenare tjenare.

Sitter här på mitt rum vid datorn och skriver, har absolut inget och göra, tummen ner. Men ahdu, imorgon ska jag till skolan igen om jag inte mår värre. Jag tror att jag har fått magkatarr, usch. Men iallafall, imorgon har vi bild, love, hihi. Och jag slutar 14.20 imorgon vilket är rätt skönt, jag har fått ett rätt så gött schema ändå, på måndagar slutar jag 15.45 och på tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar slutar jag 14.20, sjukt gött! Men jaja, efter skolan ska jag inte göra något tror jag, ska nog bara åka hem och vila. På fredag är det sista skoldagen innan helgen, mys. Denna veckan har gått rätt så fort tycker jag faktiskt. Iallafall, efter skolan på fredag tror jag att jag ska träffa min kompis Ted och efter det ska jag nog inte göra så mycket mer, typ... sova... haha. Men ja, det finns inget intressant att skriva så jag skriver inte mer i detta inlägget nu. Men jag skriver självklart ett/flera inlägg imorgon. Men ja, nu får alla ha det så gött och sova gott inatt (när/om ni nu ska göra det, haha) så hörs vi imorgon, puss!



Dag 14: Vad hade jag på mig idag.

En vanlig slappklädsel, bara en tröja (och självklart trosor, strumpor och bh, haha).



YES!

Tjenare!

Jag kommer kunna börja blogga nu igen för jag fick låna ett annat internet (eller hur man nu säger, haha.), gött alltså! Men iallafall, idag stannade jag hemma från skolan pga min mage. Jag har inte bara ont i magen, jag har också börjat känna mig småsnurrig, inte bra. Men alltså, jag tror nog att jag åker till skolan imorgon, vill inte missa för mycket + att det är bild imorgon och jag älskar bild, hihi. Men ja, det finns inte så mycket att skriva just nu förutom att jag bara tänkte berätta att jag under dagen kommer göra en ny header som kommer upp om knappt en timme. Jaja, ni får ha det så bra sålänge, puss.


Det fick bli en smått konstig bild på mig och Caroline, haha. ♥

bläää.

Hejhej! Tänkte bara berätta att jag inte kommer kunna göra så många inlägg pga att mitt Internet inte funkar :(

Dag 13: Låtar jag kan lyssna på om och om igen.

Thomas Stenström – Detsamma
Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder
Ulrik Munther – Born This Way
Ulrik Munther – Life
Ulrik Munther – Boys Don't Cry
Ulrik Munther – Sticks And Stones
Ulrik Munther – Fake It
Ulrik Munther – Alburn Road
Rihanna – Take A Bow - Main
Shontelle – Impossible - Main
Miley Cyrus – Stay
Timbuktu – Resten av ditt liv
Kapten Röd – Saknade Vänner
Kapten Röd – Ju Mer Dom Spottar
Mange Schmidt – Känslan kommer tillbaks
Veronica Maggio – Satan i gatan
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Veronica Maggio – Inga kläder
Veronica Maggio – Sju sorger
Veronica Maggio – Alla mina låtar
Molly Sandén – Så vill stjärnorna
Thomas Stenström – Detsamma
Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder
Ulrik Munther – Born This Way
Ulrik Munther – Life
Ulrik Munther – Boys Don't Cry
Ulrik Munther – Sticks And Stones
Ulrik Munther – Fake It
Ulrik Munther – Alburn Road
Rihanna – Take A Bow - Main
Shontelle – Impossible - Main
Miley Cyrus – Stay
Timbuktu – Resten av ditt liv
Kapten Röd – Saknade Vänner
Kapten Röd – Ju Mer Dom Spottar
Mange Schmidt – Känslan kommer tillbaks
Veronica Maggio – Satan i gatan
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Veronica Maggio – Inga kläder
Veronica Maggio – Sju sorger
Veronica Maggio – Alla mina låtar

Godmorgon.

Hejhej!

Nu ska jag dra mig iväg mot Fanny, blir körd till skolan av hennes mamma idag, skönt att slippa åka buss. Men iallafall, just nu sitter jag och skakar för jag har svinont i magen och Nemi (min hund) skrämde mig precis och jag blev så rädd så jag verkligen hoppade upp från stolen och nästan ramlade av, haha. Men jaja, jag kanske åker hem efter halva skoldagen, får se hur jag mår. Men ja, det för allt för detta inlägget, hoppas alla får en bra dag!



Det var då det. ♥


Tjingeling, jag är en... hmm... människa... hmm... säger vi...

Rolig rubrik, ja, vi säger så...

Tjenare.
Sitter just nu på mitt rum och chillar framför datorn, ska snart äta hamburgare, mums. Men iallafall, jag känner mig rätt social som sitter instängd på mitt rum framför datorn med skithög musik och smsar, haha, eller så är jag inte så social ändå. Men iallafall, kan inte skriva mer nu för mamma ringde precis och sa att det var mat. Och ja, mamma ringer från telefonen där nere till telefonen här uppe på mitt rum för att hon inte orkar ställa dig och skrika i trappan, haha. Men ja, efter maten lägger jag ut några nya bilder jag hittat från när jag var liten. Ha det gött sålänge, puss.



Dag 12: En person som alltid kommer finnas i mina tankar.

En person som alltid kommer finnas i mina tankar, hmm...
Tänkte skriva om två personer istället, okej?
Ja, alltså, det är så Julia och Maja, dom är mina absolut bästa vänner. Julia har jag känt enda sen dagis och Maja har jag känt enda sen jag gick i ettan. Men alltså, Maja och Julia är väldigt speciella för mig, dom är guld värda. Dom finns alltid vid min sida när det behövs och jag kan alltid lita på dom. Dom är nästan som systrar för mig förutom att vi tre bråkar aldrig. När vi är med varandra, då är vi ju tre stycken och då brukar oftast någon bli utelämnad, men när det vi tre så blir ingen av oss det, aldrig. Maja och Julia, om ni läser detta (vilket jag hoppas att ni gör), då vill jag bara säga att utan er så skulle jag inte klara mig, detta kommer rakt från hjärtat, vartenda ord är sant. Jag älskar er otroligt mycket, ni är så obeskrivligt underbara. ♥


Resten av bilderna.


Hemma.

Tjenare.

Nu är jag hemma igen, har haft en grym gårdag, natt osv. Men iallafall, nu sitter jag nere i köket med datorn eftersom att internet inte når upp till mitt rum helt pltösligt vilket det alltid har gjort innan, konstigt alltså. Men alltså, imorgon är det skola (yey.......) och jag slutar kvart i fyra, blä. Har iallafall tagit massa bilder dessa två dagarna hos Ebba men dom flesta ligger på Ebbas systemkamera så jag lägger upp dom bilderna som jag har på min kamera nu och så lägger jag ut dom andra bilderna från Ebbas kamera senare där hon skickat över dom till mig. Men ja, det finns inte så mycket mer att skriva just nu, men vi hörs ikväll/imorgon, puss.








Söta Amanda!

Mästerkocken har vart i farten igen!

Haha, rolig rubrik, jag vet........

Hejhej!
Sitter just nu hemma hos Ebba med Ebba och Amanda, Antonia åkte precis hem. Vi har haft en jätterolig och mysig gårdag/kväll/natt och denna dagen kommer bli ännu bättre såklart, man har ju alltid kul med Ebba och Amanda, haha. Men alltså, vi har precis bakat cupcakes som blev extremt lyckade, men det är ju jag som har vart med och gjort så det är väl självklart att dom blev lyckade, right? ;) Haha, jag har bra självförtroende osv... Men jaja, det finns inte så mycket mer att skriva nu men jag skriver ett inlägg när jag kommer hem igen, ha det gött, puss!


Det fick bli en bild från när jag var med Ebba sist, söt......


Här kommer några fler bilder från förra gången:


ååh, det tar sådan tid att ladda upp bilder så jag skiter it nu, haha.

Jävla skitväder rent ut sagt.

Tjena Tjena.

Kom precis hem från Fanny som jag sprang till klockan halv åtta imorse pga att det oskade, regnade, och blixtrade utav bara sjutton här hemma och jag är ju helt ensam hemma så det kändes inte jättesäkert, hela huset skakade, ååh fyfan, det var så äckligt. Men iallafall, nu är allt bra och det regnar bara lite nu. Jag ska snart ta och äta lite lunch innan jag ska dra mig iväg till bussen som går ner till stationen och där ifrån går jag till Ebba som jag ska sova hos idag. Men ja, det finns inte så mycket mer att skriva just nu. Men jaja, jag kanske hinner skriva något inlägg idag hos Ebba men vi får se. Jaja, ha det gött, puss och kram.

Här kommer två webcam-bilder på mig också.



Don't let the love be poisoned.


Sista inlägget för ikväll.

Sitter här helt ensam i hela huset, det känns lite småläskigt eftersom att jag hade vädligt mycket mardrömmar när jag var liten och jag blev alltid skrämd av mina bröder som liten och rädslan har alltid hållt fast, hähä. Men iallafall, jag har precis vart ute en stund på gatan och pratat med Fanny, haha. Men ja, nu är jag ju inomhus igen som ni nog fattar. Jag sitter här vid datorn samtidigt som jag smsar och målar lite. Men ja, det var inget mer jag hade tänkt skriva nu förutom att jag tänkte berätta för er att jag inte komma skriva så många inlägg imorgon, kanske två eller tre bara eftersom att jag ska sova över hos Ebba och då hade jag ju inte tänkt sitta vid datorn hela tiden, haha. Men ja, det var allt för ikväll, puss.

Här får ni två halvdåliga webcam-bilder på mig också ;)



Waterpictures.


Dag 11: Mina syskon!

Okej, då var det dags att skriva lite om mina syskon.
Ja okej, jag har då tre storebröder och en extrasyster som verkligen är som en riktig syster för mig. Jag kan börja med min extrasyster då. Ja, min extrasyster heter Fanny, hon är ett år yngre än mig (hon är född år 1998), jag kan prata med henne om exakt allt och då menar jag verkligen allt. Men ja, just nu ligger hon på sjukhus för hon har fått problem med sin blindtarm igen tror jag, hon kanske ska opereras, men det lutar att hon inte ska det, men vi vet inte än. Men ja, hon är en helt underbar men jobbig och ibland irriterande syster. Okej, mina bröder... Ja, som jag sa så har jag tre storebröder, dom är 26, 25 och 22 år och heter Tim (26), Robin (25) och Pär (22). Pär har downsyndrom vilket betyder att i hans fall så pratar han väldigt "mumligt". När han inte får som han vill så stannar hela han. Det får mig att tänka på när jag, Pär, mamma och min moster Nina skulle åka till Turkiet och han stoppade hela gången i planet för att han ville sitta längst ut vid fönstret vilket han inte fick eftersom att jag skulle göra det. Han vägrade sätta sig i stolen så ja, det blev stopp i hela gången i kanske en kvart... Till slut fick mamma och Nina trycka ner honom i stolen och då kunde alla komma förbi sen, haha, det var ett minne som jag aldrig kommer glömma. Jaja, Tim och Robin då, dom har inget handikapp som Pär iallafall (förutom att Tim har glasögon men det är ett sådant litet handikapp så det gills inte, haha), Tim bor i en lägenhet nere i stan och Robin bor i ett hus i Fjärås med sin flickvän Jolene. Tim och Robin retar mig väldigt ofta, så fort dom får chansen. Men ändå, det är ju det syskon gör, haha. Men ja, jag kommer inte på något mer att skriva om mina syskon nu. Jaja, ha det gött.


Dag 10: Det här hade jag på mig idag.

Jeans - Ica Maxi (haha)
Tröja - H&M

Dag 9: Min favoritstad.

Lund ♥
Det fick bli en bild på min söta vän från Lund.

Skolfoto = tummen ner.

Nu drar jag mig iväg till skolan och skolfotot tas ju idag, blä.
Men ja, det var allt för detta inlägget, haha. Ha det gött!

Godnatt.

Nu ska jag hasa mig till sängs och spela på mitt DS en stund, sen ska jag nog ta och sova, ska upp 06.00 imorgon bitti så det är bäst att jag somnar i tid. Puss och godnatt.



Dag 8: Något jag älskar från min garderob.

Hmm, något jag älskar från mig garderob...

Jo! Jag älskar min onepiece, den är så skön att gå runt i på dagarna när man bara är hemma och slappar. Finns inte så mycket att säga om den, det är liksom ett klädesplagg, haha... Men ja, här kommer en bild på den:

Godmorgon.

Tjenare!

Morgonen började med att mamma börja tjafsa med mig och nu har hon förstört min dag, tack. Men aa, jag har inget att säga om denna dagen faktiskt, men alltså, första lektionen är... äe, det vet jag faktiskt inte. Men skit samma, pallar inte att skriva mer just nu, ha det.



Fotbollsträning var det här.

Hallå där.

Nu får jag la ta och berätta lite om min dag då. Ja, idag har jag vart i skolan precis som alla andra tisdagar. På morgonen var det hemkunskap och vi bakade smulpaj men jag kunde ju inte äta den pga mitt sockerförbud, fan. Men iallafall, på lunchen gick jag, Carro och Olivia till donken och åt där eftersom att skolmaten smakade skit vilket den egentligen gör nästan varje dag... Men ja, skit i det nu. Jag slutade 14.20 och tog bussen hem med Fanny, vi drog hem till henne men vi fyra åkte hon ner till med sin mamma och nu sitter jag här vid datorn och ska snart ner och äta middag, för att senare åka ner till Kungsbacka och träffa Maja när Pär ändå ska ha fotbollsträning. Men ja, det var inget mer att skriva om nu men jag skriver kanske ett inlägg senare eller så skriver jag imorgon såklart. Puss.



Dag 7: Min bästa vän.

Ja okej, min bästa vän...

Min bästa vän är faktiskt min pappa, han är inte som alla andras pappor, han är verkligen min bästa vän. Jag älskar honom inte bara som en pappa, mer som en oerhört älskad vän som jag aldrig kommer lämna. Han finns alltid vid min sida vad som än händer och vi har samma dåliga humor. Jag älskar min pappa så obeskrivligt mycket och även om jag inte har bott hos honom på tre/fyra månader (p.g.a privat info) så vet jag ändå att han alltid finns vid luren när jag vill prata med honom. Jag börjar gråta när jag skriver detta p.g.a min och pappas realtion är väldigt känslig för mig att prata om. Jag saknar min pappa otroligt mycket och jag ska snart få träffa honom igen... Det hoppas jag
iallafall. Men ja, min pappa är alltså min bästa vän, så är det med det.

Här kommer också några bilder på mig och pappa.





Morron'

Tjenare!

Hinner inte skriva något långt inlägg nu för jag måste sticka till bussen snart. Men jag skriver när jag kommer hem från skolan och så ska jag ju skriva om "Dag 7" också, ha det.



Dag 6: Min dag.

Tjenixen.

Kom precis hem från syrran där hon, jag och Carro tog ett dopp i den varma poolen, riktigt gött! Men iallafall, nu sitter jag och äter en banan medans jag skriver här. Mitt sockerförbud började ju idag så från och med idag tills på måndag om två veckor så får jag inte äta något alls med socker i, ååh. Men ja, jag har inte så mycket mer att skriva om dagen. Så... ni får ha det bra, så hörs vi senare ikväll eller imorgon. Puss.


Det fick bli en dålig webcam-bild på en "just-badad-och-trött-tjej".

Godmorgon.

Nu ska jag dra mig iväg mot bussen, ha det!


Gammal bild.

Trött tjej, ja, så är det faktiskt.

"Det ända som kan väcka mig på morgonen är tanken på att somna om igen."

Nu ska jag nog hasa mig till sängs och sova, det är ju skola imorgon och skolfotot tas också imorgon om jag inte minns fel. Puss och godnatt.



Dag 5: Något jag brukar göra på måndagar.

Haha, jadu, på måndagar brukar jag gå i skolan om det inte är lov eller något liknande. Jag brukar väl också vara med kompisar ibland osv. Ja, det var det, haha. Ha det gött.


Det fick bli en "skiss-bild" på min skola för dom som bryr sig om hur den ser ut, haha.

Supergo helg.

Hejhej.

Jag kom precis hem från Carro och nu sitter jag här på mitt rum vid datorn och äter kinamat, mums. Jag har haft en jätterolig helg med Carro. Vi var ju i Mölndal idag eftersom att Carro skulle spela fotbollsmatch där, det blev 3-0 och dom förlorade tyvärr. Men jaja, nu/ikväll ska jag inte görs något särskilt, ska ju bara skriva om "Dag 5" och sen vet jag inte något mer om denna dagen. Men ja, jag ska inte skriva mer i detta inlägget nu men jag skriver ju ett/flera inlägg senare under dagen/kvällen, ha det.



Shower-time.

Nu ska jag ta mig en varm dusch och senare ska jag ringa Carro som åkte hem för en kvart sen på ett ungefär, ha det göttans.



Dag 4: Det här är jag beroende av.

Okej, vad är jag beroende av...?
Jo, jag är beroende av min mobil, min dator men mest av allt kameror och att ta kort! Jag går ingenstans utan min mobil och min dator sitter jag vid minst två gånger om dagen. Kameror och fotografi är det bästa jag vet och jag ska förmodligen få en systemkamera (Canon EOS1100D) i Oktober, längtar oerhört mycket. Men ja, det är vad jag är rätt så beroende, vi hörs.





! RUBRIK !

Tjenixen!

Rubriken blev lite konstig, jag vet, haha. Men iallafall, nu sitter jag här vid datorn och skriver medans Carro spelar på mitt DS, sociala är vi, haha. Skit samma. Imorse vaknade jag och Carro av att mamma kom in och väckte mig men Carro vaknade också då, lättväckt tjej, haha. Iallafall, mamma väckte mig för att jag var tvungen att gå upp och sjunga för Pär (bror) eftersom att han fyller år idag och han vägrade att gå upp om inte jag också sjöng för honom, jobbiga unge, haha... Men ja, har inte så mycket att skriva mer men jag skriver ett/flera inlägg senare under dagen, vi hörs sålänge!


Det fick bli en bild på Klara, Julia och mig.

Dag 3: Vad är kärlek?

Okej, då var det dags att skriva om "Dag 3".

Ja, alltså, kärlek för mig är något oerhört betydelsefullt. Mina vänner och mina familj (riktiga familjen + extrafamiljen) är min stora kärlek för jag vet att jag alltid kan lita på dom och jag vet också att dom står vid min sida när jag mår dåligt och bara vill komma härifrån och tack vare alla dessa fina vänner och familjer så känner jag aldrig längre att jag bara vill komma härifrån, jag skulle inte lämna dom för allt i världen, jag älskar er otroligt mycket och jag står vid eran sida vad som än händer, ni vet att ni kan lita på mig när jag säger att jag lovar det. Ni är obeskrivliga, helt underbara, jag älskar er enormt.



Slutet på veckan är kärlek.

Bra rubrik, I know...

Anyway, kom precis hem från skolan och är med Johannes nu, senare ikväll drar jag mig iväg till Carro och sedan drar vi tillbaks till mig och sover här. Har inget särskilt att skriva just nu förutom att jag ska äta smulpaj, möööms. Men vi hörs,  ha det.


Det fick bli en rätt så gammal bild, bryr mig inte just nu.

Snabb bild på smulpajen från igår.


Morgonpigg(?), verkligen inte.

Hallå där.

Nu sitter jag här på mitt rum och äter frukost, nomnom. Iallafall, tjugo i åtta sticker jag iväg till Caroline så går vi till bussen tillsammans eftersom hon inte vet vilka bussar hon ska ta än. Men ja, det för nog allt för stunden men jag skriver mer när jag kommer hem. Ha det gött.



Godnatt.

Nu ska jag hasa mig till sängs och spela DS en stund, klockan ringer halv sju imorgon så bäst att vända tillbaks på dygnet nu, ha det.



mästerkocken såklart.

Gottade till kvällen med en go smulpaj som jag gjorde för en kvart sen, supergod men smulig, fast det ska ju smulpajer vara, så det blev perfekt tycker jag faktiskt, haha. Iallafall, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Starstruck för tredje gången idag, haha. Men ja, jag skriver förmodligen ett inlägg imorgon innan jag drar iväg mot skolan, vi hörs.

Btw, datorn segar för tillfället så kan inte få upp någon bild på pajen men jag lägger förmodligen ut bild på pajen imorgon eller någe.


Trött tjej var det här.

Hallå Hallå.

Caroline åkte precis hem och nu sitter jag med ett glas Ginger Ale och gottar mig. Ska nog ta och spela en stund på mitt DS och senare blir det la en film eller något, får se vad som händer. Men ja, nu ska jag kolla på det nya avsnittet av flyg 29 saknas, sen blir det spelande på DS:et, ha det!


Hem ljuva hem.

Tjenare.

Kom precis hem från skolan, det har vart en rätt lugn dag utan lektioner och det blir inga lektioner imorgon heller men på måndag börjar det såkallade allvaret, haha. Iallafall, om en stund ska jag dra mig iväg till Caroline, en ny tjej i klassen som bor i samma område som jag, lite lustigt eftersom jag aldrig träffat/stött på henne under sommarlovet. Men ja, har inget mer och skriva nu förutom att jag sitter och vräker i mig chips, mums. Men nu skriver jag inget mer i detta inlägget men skriver kanske något/några inlägg senare under dagen, vi hörs!


Det fick bli en bild från när jag var på semester i Finland.

school.

Nu drar jag mig iväg till bussen, yey...
Men ni får ha det gött sålänge, vi hörs!

Dag 2: Såhär vill jag dö.

Okej, hur vill jag dö...(?)
Jo, jag vill inte dö tragiskt, jag vill inte gå igenom massa lidande så jag skulle föredra att bli sjuten eller nerputtad framför tåget istället för att vara sjuk. Inte för min egen skull så jag slipper lida utan för min familj, släkt och mina vänner så dom slipper se mig må dåligt och lida. Jovisst, folk tycker säkert att jag är konstig nu men detta är mina åsikter och ja, det är bara att acceptera dom. Ja, det är så jag vill dö eller inte för att jag vill dö men alla dör ju någon gång.


Lagom pigg.

Godmorgon!

Klockan ringde klockan sex men det var egentligen ingen idé eftersom jag inte kunnat sova på hela natten, jag har bara halvsovit eftersom att Fanny har legat och gnällt som en hund hela natten, jobbiga unge. Just det! Jag skrev aldrig igår att Fanny sov hos mig inatt eftersom det kom rätt hastigt, hennes storebror hade vart ute med deras nya bil och kört så hade ena hjulet lossnat när han körde på motorvägen så Fannys föräldrar fick åka ner och fixa det och Fanny vill inte sova ensam hemma så hon fick komma till mig istället. Men iallafall, just nu är jag rätt pigg men vid ett/två kommer jag vara så trött så att jag nästan skulle kunna somna i klassrummet, haha. Men ja, det var nog allt för idag, eller för just nu iallafall. Jag skriver ett eller flera inlägg senare under dagen, vi hörs sålänge!

En morgontrött bild på mig.
Och en dålig bild på dagens "outfit".
Svart linne - Ginatricot.
Brun olle - Ginatricot.
Gråa Byxtights - KappAhl.


en god natts sömn skulle vara skönt.

nu ska jag slänga i mig tre ostsmörgåsar och ett glas äpplejuice, sen lägger jag mig i sängen med mobilen en stund innan jag ska sova. nighty!

gammal bild från när jag hade raklugg.

Uttråkad tjej.

Tjenare.

Jag har gjort många inlägg idag, jag vet. Men jag har bara haft så oerhört tråkigt, det finns inget att göra här hemma. Men iallafall, jag kan la skriva om dagen och morgondagen då. Idag har jag inte gjort någe alls, jag vaknade halv tolv av att min pojkvän Johannes ringde mig men jag somnade om igen och sen vaknade jag halv två vilket inte är särskilt bra eftersom att skola börjar imorgon. Jag bestämde ju mig förra veckan att ju skulle vända tillbaks på dygnet innan skolan börjar och det har ju gått väldigt bra... eller inte. Iallafall, när jag vaknade satte jag mig vid datorn och tänkte kolla på film men den filmen som jag började ladda ner i förrgår var inte färdigladdad än, den är klar imorgon tror jag, segt. Jag struntade iallafall i filmen och kollade istället min facebook och bilddagbok, sen gick jag ner och snackade en stund med mamma som har blivit sjuk tyvärr. Sen gjorde jag frukost, kokade ett ägg och rostade två smörgåsar. Ja, alltså, som ni märker så var denna dagen inte särskilt intressant så jag pallar inte att skriva mer om denna dagen, över till morgondagen istället. Imorgon börjar skolan som ni vet, jag får gå upp klockan sex så jag hinner platta håret för just nu ser det ut som rena rishögen. Min buss går fem över åtta så jag får börja gå till bussen tio/fem i åtta. Där emellan har jag gått om tid att platta håret, äta frukost, göra i ordning mig och sitta en stund vid datorn, haha. Jag vet inte när skolan slutar imorgon, det har jag inte en aning om, men skolbussarna går enda till fyra så det är nog lugnt. Men ja, nu har jag inte så mycket mer att skriva men jag kanske skriver ett inlägg innan jag drar till skolan imorgon eller så skriver jag senare på dagen, vi hörs.

Det får bli en rätt trött bild på mig, men ja.

Tidsfördriv, ja, så är det.



15 sanningar
om mig själv.


1. Jag älskar att fota och ska förmodligen få en systemkamera i Oktober.
2. På måndag börjar mitt sockerförbud som slutar efter två veckor.
3. Jag fick nyss reda på att min bästa vän ska byta klass vilket är riktigt tråkigt.
4. Jag hatar kryp, usch och blä.
5. Jag vaknar oftast på morgonen av att jag har sparkat ner mitt täcke på golvet.
6. Jag blir nästan aldrig trött förens ett/halv två på natten.
7.
Min pappa är den bästa vännen jag har. 
8. Jag älskar musik och mina känslor är oftast uttryckta i texter ur låtar.
9. Jag har glasögon men jag använder dom inte vilket är rätt ansvarslöst, jag vet.
10. Jag följer inte direkt någon annans blogg men kollar runt lite då och då.
11. Skolan börjar imorgon och jag längtar faktiskt rätt mycket.
12. Mina bästa ämnen i skolan är matte och engelska.
13. Jag bråkar ofta med min mamma men aldrig med min pappa.
14. Jag älskar verkligen godis men inte för mycket på en gång, då mår jag illa.
15. Jag har en hund och fyra katter.

Yeah, Flower Power.


Dag 1: Presentera mig själv.

Okej, då ska jag presentera mig själv...

Jag heter alltså Thalena Forsander, en tjej på 14 år, jag bor i Kungsbacka, en go stad som ligger tre mil söder om Göteborg. Jag har bott i Kungsbacka enda sedan jag föddes, jag har bott på samma gata i samma hus hela livet. Jag har tre bröder och självklart min mamma och pappa. Jag har också en extrafamilj som jag känt enda sedan jag var ett år. Jag har växt upp med Fanny (min extrasyster, 13 år.) och vi har alltid gått på samma skola förutom när jag började i sexan och hon gick i femman för jag började på mellanstadiet i sexan men skolorna ligger bara någon kilometer ifrån varandra så det var ju ingen fara direkt. Vi gick däremot inte på samma dagis men vi lekte med varandra nästan varje dag när vi var små. Ja, det var lite information om mig då. Om ni vill veta mer så är det bara att skriva en kommentar till detta inlägget.

Puss och kram.

NY BLOGG !

Hejhej.

Bestämde mig för att starta en ny blogg eftersom jag inte tog min förra blogg på allvar. Jag älskar att blogga, det gör jag, men det blev så tråkigt med min förra blogg så jag kunde lika väl starta en ny! Iallafall, dom första femton dagarna tänkte jag skriva om en sak varje dag, såhär ser listan ut:

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - såhär vill jag dö
Dag 3 - Vad är kärlek.
Dag 4 – det här är jag beroende av
Dag 5 – Något jag brukar göra på måndagar
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Min favoritstad
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – En person som alltid kommer finnas i mina tankar.
Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 - såhär vill jag dö
Dag 3 - Vad är kärlek.
Dag 4 – det här är jag beroende av
Dag 5 – Något jag brukar göra på måndagar
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob.
Dag 9 – Min favoritstad
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – En person som alltid kommer finnas i mina tankar.
Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Min högsta dröm.

Ja, så ser det ut. "Dag 1" kommer jag skriva om i nästa inlägg.
Har inget mer att skriva nu men jag skriver mer senare, vi hörs!

Dagens bild på mig:

RSS 2.0