mongobarn


ännu en gång...

...så ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det är sommarlov och då glömmer jag av att skriva, men jag ska försöka bättra. bilder kommer ni säkerligen få gott om men skrivandet kommer kanske vara lite glest fram tills skolan börjar då jag kommer vara mer aktiv på bloggen och troligtvis göra en ny design och header. men iallafall, idag har jag vart med Fredrik och lite med Fanny, och imorgon kommer Julia hit till mig och sover över. det finns inte så mycket att skriva just nu men lite senare ikväll kommer några bilder att läggas ut här på bloggen som togs idag, men först ska dom laddas över från kameran till datorn. men vi hörs när vi hörs, puss!


åh vad jag älskar mitt liv!

rubriken är otroligt ironisk. men aa, just nu sitter jag, Stephanie och Filip i en liten gummibåt mitt ute på havet och försöker komma in till land. orkar inte skriva något särskilt för jag är på världens sämsta humör just nu. men vi hörs, puss.


fuck this shit

godmorgon... när jag vaknade på morgonen idag kändes det som att jag låg på något hårt så jag kollade vad det var och gissa vad? jag hade legat på min mobil hela natten pga att jag pratade med Fredrik på kvällen/natten och sen somnade jag troligtvis, så smart är jag ja, hehe. men iallafall, Fredrik sover över hos mig idag men vet inte riktigt när han kommer. och vi kanske åker in till Kungsbacka en stund och bara tar det lugnt, orkar inte göra något speciellt idag egentligen eftersom att jag är så trött. men ja, vet inte vad det finns att skriva mer men jag hade tänkt att lägga mig i soffan och kolla på tv en stund nu och bara lata mig, men jag hör av mig senare under dagen eller kanske imorgon. puss! oldpic... | | V


nu tänker jag skämma ut mig, tjohej!

 

"i wish cancer has cancer and died."

Hejhej! vaknade vid elva idag men gick upp vid kvart över tolv ungefär, satte på musik på hög volym och började göra iordning mig. plattade håret och satte upp det, sen gick jag ner till köket och tog en av mammas naturdiet-smoothie's för att bara hinna äta något snabbt. min buss går om ungefär en halvtimme, ska ju till Fredrik idag. nu till en sorglig sak... min gammelmorbror gick bort igår pga skelettcancer, har inte haft så bra kontakt med honom under dom typ fem senaste åren men när jag var mindre brukade jag, mormor och morfar alltid hälsa på honom. tycker så synd om framför allt mormor, eftersom det inte ens gick ett år emellan morfars och gammelmorbrors bortgång. usch vad jag hatar cancer, morfar hade ju prostatacancer och blodcancer också tror jag och gammelmorbror hade ju skelettcancer. riktigt tråkigt verkligen. men nog om ledsamheter nu, orkar ändå inte skriva något mer nu. men jag hör av mig när jag kan, puss!


brist på fantasi...

förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har ju vart med Fredrik dom senaste dagarna och han blir så putt när jag sitter med mobilen, haha. iallafall, Fredrik har sovit över här hos mig dom två senaste nätterna men inatt sover jag med mamma. per martin är i Ryssland och pär är på ett helghem så jag och mamma är ensamma, därför lovade jag att sova med mamma i henne stora mysiga säng så att ingen av känner sig ensam, hehe. men imorgon åker jag till Fredrik någon gång på förmiddagen och så sover jag där den natten, sen på lördag fyller Fredriks syrra år (om jag minns rätt) och då blev jag självklart bjuden så poppis som jag är! haha nejmen, jag blev såkallat "bjuden" dit då så på eftermiddagen/kvällen åker jag hem igen och sover hemma. orkar inte skriva mer nu för jag ska sova, så puss och godnatt!


godnatt... typ.

hälsar godnatt från mig och Fredrik, puss och sov gott!


dagens planer

Hejhej! vaknade typ tolv/halv ett idag, gick då upp och städade mitt rum osv. nu väntar jag på att Fredrik ska komma vilket han nog gör snart. ikväll tar mamma hem donken och ikväll blir det nog bara att ta det lugnt... hör av mig när jag orkar, puss! drar till med en oseriös och ful bild, PEACE OUT.


RUBRIK SAKNAS

hallå hallå! ligger här i min säng och skriver just nu, det är varmt son satan i mitt rum. orkar dock inte öppna fönstret mer så lat som jag är, hehe... men iallafall, imorgon sover Fredrik hos mig som jag tror att jag skrev i mitt förra inlägg...? jag älskar verkligen att vara med honom, att sova bredvid honom och vakna upp bredvid honom på morgonen. han är det bästa som har hänt mig på riktigt länge, verkligen. men jaja, funderar på att försöka sova nu även om jag inte är särskilt trött. men jag måste försöka vända tillbaks på dygnet lite för annars kommer det säkert sluta med att jag somnar en eller två timmar innan jag ska upp på morgonen när skolan börjar, blä. men jag orkar inte skriva mer nu så vi hörs la imorgon, puss och godnatt!


ZZzzz...

Hejhej! vaknade typ halv tre idag, hehe... somnar så himla sent på natten nu för tiden så jag sover länge på morgonen också. har verkligen vänt på dygnet vilket inte är så bra, får ta och rätta till det alltså. men iallafall, idag ska jag inte göra någonting typ... ska nog bara kolla på pll och ta det lugnt, och imorgon åker mina finska släktingar hem. Fredrik sover möjligtvis över hos mig imorgon och så kanske vi går på bio någon dag i veckan, vill helst se "cockpit" då för den verkar så grymt bra och komisk. men jag har inget mer att skriva så vi hörs, puss!


hemma hos extrafamiljen

hallå hallå! sitter i vardagsrummet med Anna-Lena och Fille och kollar på någon Bond-film, hehe. sover här inatt så jag kan få sova ut på morgonen utan att några barn skriver och låter på morgonen, är helt utkörd. skriver troligtvis inte något mer inlägg ikväll/inatt, vi får la se. men godnatt, puss!


mat, mat, mat!

Hejhej! sitter i bilen påväg hem från brorsan just nu som fyller år idag och har haft "kalas". ska åka till siam och köpa kinamat/thaimat och sen åker vi vidare upp till mormor och äter där, efter det kör mamma hem mig och så sover jag hemma inatt. imorgon ska jag, Julia och Maja träffas och troligtvis sova över och efter det har jag inte planerat något speciellt, sover möjligtvis över med Fredrik någon/några nätter i veckan. på onsdag fyller mamma år och då blir det "släktkalas" hemma, osv osv. men nu har jag inget mer att skriva så vi hörs, puss!


trött

Hejhej! Carolina sover över hos mig inatt, har vart med henne och Albin hela kvällen typ. orkar inte engagera mig så mycket just nu med skrivande för jag är så trött, men jag ska försöka komma ihåg att skriva imorgon istället med lite mer engagemang eller vad det nu heter. men vi hörs imorgon, godnatt!


lazy day

Hejhej! ligger just nu i sängen och kollar på pll (pretty little liars), har verkligen fastnat för den serien! hemskt bra alltså, rekommenderar stort att se den. men iallafall, i förrgår och igår sov jag hos Caroline, har haft jättegoa dagar med henne. ikväll ska jag träffa Albin en stund tror jag och efter det ska jag bara chilla, sover hemma inatt. imorgon ska jag äntligen träffa Fredrik, det är sjukt hur mycket jag saknar honom vilket ni nog redan har läst tillräckligt om? hehe. jag vet att jag sa att han skulle komma hem lördag natt, men han kom hem igår kväll. och just det... jag och Fredrik har vart tillsammans i exakt tre månader igår. det är obeskrivligt hur mycket han betyder för mig och hur mycket jag behöver honom för att gå igenom det jag gör nu. jag älskar dig Fredrik, och jag vill aldrig leva utan dig. ❤ finns inget mer att skriva just nu, men jag hör av mig så snart som möjligt. så vi hörs när vi hörs, puss!


härlig helg osv

hejhej! ligger just nu i sängen och chillar, börjar bli lite småtrött nu faktiskt. men i detta inlägget ska jag skriva en hel del, så aa. jag är lite borta när det gäller dagar och datum eftersom att det är sommarlov och då håller jag inte koll på sånt men jag ska försöka komma ihåg så gott jag kan. men iallafall, idag är söndag! en bra början? haha... eller aa, klockan är ju halv två på natten så det är ju egentligen måndag, men skit samma. jag berättar som om det är söndag nu. i fredags sov jag och Julia över hos Maja vilket var jättemysigt och roligt, jag somnade vid halv fem på natten (/morgonen...?) och vaknade till helt vid tolv/ett tror jag. vid tvåtiden åkte jag hem och städade en massa, hemskt tråkigt. men jaja, på lördag kväll (igår) sov jag över med Fanny och Nicke vilket också var jättemysigt och roligt. vi har solat och badat hela dagen idag så jag har allt fått färg! men vid fyra/fem (tror jag?) åkte Fanny och Nicke in till Kungsbacka medans jag stannade kvar här hemma hos Fanny och satt och pratade med Anna-Lena (min "extramamma") en stund. men efter det gjorde jag iordning mig och tog mig vanliga kläder för att sen gå hem till mig, sen dess har jag vart här på mitt rum hela kvällen och bara tagit det lugnt. imorgon ska jag vara med Caroline och Albin och på kvällen sover jag över hos Caroline troligtvis. men jadu, det var min helg det! och på lördag natt kommer Fredrik hem, pratade lite med honom idag. saknar hon så fruktansvärt mycket, men det är knappt en vecka kvar tills han kommer hem så jag får faktiskt försöka hålla mig tills dess. usch, det är hemskt utan honom. blä. men jaja, det var allt för detta inlägget. nu ska jag nog försöka sova tror jag, blir bara tröttare och tröttare nu. men vi hörs la imorgon så ni får ha det så gott sålänge och sova så gott inatt. godnatt, puss!


ÄNTLIGEN!

blogg.se-appen funkar igen, överlycklig! orkar dock inte blogga något just nu men gör det lite senare och då blir det mycket att skriva om. så vi hörs sen, puss!


trött

hejhej!
ligger just nu på nedervåningen hos maja, tar det bara lugnt. har precis kollat på filmen "new years eve" som var väldigt bra, fast inte så bra som jag trodde att den skulle vara tyvärr.

om typ en vecka kommer Fredrik hem! känns som att jag skriver om honom i varje inlägg? haha, men jag saknar ju honom så mycket! jag längtar verkligen tills han kommer hem och tills jag får träffa honom och bara kunna krama om honom, ååh fan vad saknad är jobbigt, blä. han kommer säkert vara en riktig neger när han kommer hem så det är la bäst att jobba lite på brännande innan han kommer hem, har redan påbörjat den såkallade "processen", haha. önska mig lycka till?! haha...

jaja, jag har inget mer att skriva om vad jag kommer på så jag avslutar la detta inlägget med att önska alla en god natt (även om klockan är typ tre på natten, hehe) så hörs vi la snart igen. puss och sov gott!

how to love a woman.

“You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there.” - Bob Marley

i'm sorry, again

har verkligen inte haft någon lust eller ork till att blogga något dom senaste dagarna för det blir så krångligt när blogg.se-appen fortfarande inte fungerar. blir så förbannad och irriterad på det alltså, åh blä. men iallafall, idag har jag vart med Julia och Albin men jag och Julia kom hem för typ en halvtimme sen och ligger nu i min säng och chillar.

just det. när jag ändå är igång men spelandet kan jag ju berätta för er att jag var så duktig så jag fick en spricka på baksidan av min mobil idag, jag slog mobilen i en bänk tre gånger och ja då, tredje gången gilt och baksidan sprack! haha...

men jadu, jag orkar nog inte skriva så mycket mer nu men om en vecka kommer Fredrik hem, längtar! men jaja, vi hörs när vi hörs. puss!

- hair extensions


förlåt

hejhej!
orkade inte blogga någonting igår så jag ber om ursäkt för det. men var med Albin och Fanny igår kväll, hade riktigt kul. kommer nog inte göra så mycket idag, slappa mest tror jag.

jag hoppas verkligen att Fredrik hör av sig idag, han trodde att han skulle få wi-fi på hotellet han ska till idag eller något sånt. saknar honom så jävla mycket nu alltså, vill att han ska komma hem. men jag hoppas ju att han har det bra också, självklart. usch vad jag saknar hans röst. men jaja, jag orkar inte skriva mer så vi hörs, puss!

RSS 2.0