valborg

är det bara jag som inte är ute och festar eller hänger med folk nu på valborg? jag orkar bara inte, så jädrans mycket skönare att bara krypa ner i sängen och sova ifred, hehe. jag ska iallafall sussa nu, sov sött allihopa!


vid havet

Hejhej!
samlade tillräckligt med mod för att våga gå ut på bryggan själv, jag har ju bryggskräck. det börjar blir lättare nu faktiskt, hehe. det känns så skönt att komma ner hit till havet själv och bara rensa tankarna, och på samma gång tar jag ju lite kort också. men jadu, finns inte så mycket att skriva om... har tänkt på Fredrik flera gånger idag, saknar honom så mycket. ska iofs kanske träffa honom imorgon, men vi får la se om han fortfarande kan. hör av mig senare, puss!


fy skäms på mig själv, hehe...

Hejhej!
ligger just nu i sängen och kollar på "älskling, du har blivit en tjockis!" och bara latar mig, haha. funderar på att lägga ner kameran i kameraväskan och pallra mig ner till havet lite senare för att ta lite fina kort när det ändå är så fint väder utomhus idag, kan ju inte ligga här och dega hela dagen. men jag hör la av mig lite senare, puss!


tjockis...

hejhej!
har precis lagt in en kladdkaka i ugnen, hehe. blev lite sugen på något sött så det fick bli så, jag är en liten tjockis ibland ja. har inte så mycket att skriva men dagen spenderar jag nog inte med någon, ska bara ta det lugnt och mysa framför tvn. men jag hör av mig senare, puss!


- teenager posts

 

 


hejdå Lund...

sitter på tåget mot Ängelholm nu, åker sedan buss från Ängelholm till Laholm (?) och därifrån tåg hem till Kungsbacka. vi åker såhär krångligt eftersom att det är banarbete, så aa. men hör av mig senare, puss!


- på Malmö station

väntar på tåget till Lund just nu, har börjat få ont i magen igen så vi får la se hur denna dagen kommer sluta... hör av mig senare, puss!


now everything make sense...

godmorgon!
denna morgonen har vart ett helvete, fick mensen som inte skulle kommit förens om typ två veckor så jag hade ingenting med mig men josefin räddade min dag som köpte tamponger. lite öppen? jajemän, känner det på mig, hehe. orkar dock inte bry mig om det just nu, nästan alla tjejer har mens? inget konstigt för fan, haha. anyway, om tio minuter ska vi mötas i lobbyn och sen går vi till Malmö station där vi tar tåget till Lund central. så ska vi till en kyrka och sen på högmässa och efter det tror jag att vi åker hem men jag är inte säker, vi kommer iallafall hem vid sextiden om jag minns rätt. nu har jag dock inte så mycket mer att skriva men jag hör av mig senare under dagen kan jag lova er, puss!


i'm back!

är tillbaks i Sverige nu så ni vet men hör av mig senare och skriver lite om dagen sen också, puss!


dåligt med uppdatering under dagen...

åker till Köpenhamn under dagen så kommer inte kunna höra av mig något förens ikväll när jag kommer hem, puss!


trött.

sitter just nu och snackar med fredrik i mobilen, ska snart försöka sova tror jag. men jag hör av mig imorgon så mycket jag kan och har tid till, puss och godnatt!


tågbyte...

har precis bytt tåg och åkte precis förbi ödåkra, vet dock inte vart det ligger så har ingen aning om vart jag är just nu men jag tror att jag är i Skåne iallafall, hehe. hör av mig senare, puss!


on our way...

hejhej!
sitter på tåget nu, fick stå upp dom första 10/15 minuterna. men nu sitter jag äntligen ner som sagt, hehe. finns inte så mycket att skriva men jag hör av mig, puss!


IUT

Hejhej!
har IUT just nu, kollar dock på någon tråkig film om kristendomen. senare blir det matte och sen idrott. hör av mig senare, puss!


RUBRIK SAKNAS

godmorgon!
sitter just nu i bilen påväg till skolan, trött osv. vid lunchen går jag och Simon i klassen från skolan och äter någonstans i närheten för att inte bara så hungriga på tåget, ska ju på konfaläger som jag har berättat i tidigare inlägg. kommer sakna min Fredrik så mycket, och om han läser detta så ska han veta att jag älskar honom. men jadu, har inte så mycket mer att skriva nu men jag hör av mig senare, puss!


- känslor, usch.

hejhej
idag var det vanlig skoldag, slutade tio över två tror jag. åkte hem med bussen direkt efter och lite senare kom Fredrik, när mamma också hade kommit hem så gjorde vi pizza. Fredrik åkte hem för typ två timmar sen och efter det så har jag bara legat i min säng och tagit det lugnt, skönt som fan. imorgon blir det vanlig skoldag igen och när jag slutar ska jag och Julia snabbt träffa Fredrik innan hans lektion börjar så jag bara kan säga hejdå till honom eftersom att jag åker på konfaläger i övermorgon vid halv två och kanske inte hinner träffa honom innan dess. sen går jag och Julia till bim och efter det hämtar mamma mig och kör mig till konfan, suck. kommer vara utan fredrik i typ fem/sex dagar vilket känns för mycket för mig, hehe. idag har jag också fått reda på att jag kommer vara utan Fredrik i tre hela veckor på sommarlovet då han ska resa runt i Europa, kommer fan inte klara mig, hehe. men jadu, nu finns det inte så mycket att skriva mer så jag säger godnatt. hoppas ni sover gott inatt och får en bra morgondag, puss!


världens finaste


good morning...

hejhej!
sitter just nu helt ensam i min korridor i skolan, ingen från klassen har kommit än men det är inte så konstigt eftersom att jag alltid är så tidig... suck. men jadu, efter skolan idag ska jag vara kvar i skolan en stund med Olof och sen kommer Fredrik och då åker vi hem till honom med bussen, sen hämtar mamma mig någon gång ikväll. men jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva nu men jag hör möjligtvis av mig senare under dagen om jag orkar, puss!


- GODNATT


tyvärr.

orkar inte blogga något idag så ni vet, puss...


here we go

godmorgon!
sitter just nu i min säng och har precis ätit upp frukosten, åker till skolan om tio minuter eller något tror jag. har fortfarande ont i ryggen och nacken men det är bättre än igår iallafall, dock har magen bara blivit värre *sadface*. men jadu, nu har jag inte så mycket mer att skriva men jag hör av mig, puss!


oh shit.

Hejhej!
ligger just nu i min säng med magont, ryggont och nackont vilket inte är någe vidare roligt eller skönt alls. inatt sov som sagt i ett tidigare inlägg jag, min Fredrik, Fanny och hennes Fredrik över hos mig och vi har haft en riktigt mysig och rolig helg. mindre kul är däremot att jag hällde vatten på Fredrik med Fannys vattenflaska och därför tryckte Fredrik ner mitt huvud i handfaten och satte på vattenkraften så mitt hår var ju inte torrt någonstans efter det... men jadu, har också en dålig nyhet idag och den är att vi har haft inbrott, (ursäkta mitt språk, i förväg) sådana jävla fittor, jag blir så rasande. ååååh, alltså fuck them. blev så fruktansvärd vansinnig när jag fick reda på det, har bara lust att strypa idioterna som bröt sig in, fittor. men ja, nu får vi jobbigt nog glömma det innan jag skriver värsta novellen om hur dålig denna jävla världen är ibland, hehe. har inte så mycket mer att skriva nu, men imorgon blir det vanlig skola och vi får la se hur det går för mig på idrotten med min satans rygg och nacke. nacken har pajat igen, verkligen inge vidare, blir så lack. jaja, det var allt för mig i detta inlägget och för resten av kvällen för nu ska jag nog försöka sova. men vi hörs möjligtvis imorgon om jag inte är upptagen, jag har ju ett privatliv också liksom, hehe. sov så gott allihopa, puss!

jag och min älskling på bild, livet är lagom bra när jag har dig här. ❤


oh, so now i'm good enough?


lata...

godmorgon!
nu är klockan ungefär tjugo i sju och jag ligger här i min säng och kokar. jag, min Fredrik, Fanny och hennes Fredrik sov hos mig inatt och jag är så varm så jag vet inte vad jag ska ta mig till, hehe. men jag har inte så mycket att skriva men jag hör av mig senare, puss!

 


- teenager posts

 

 


true.

photo by me.

 


good morning...

Hejhej!
sitter här i min säng och äter frukost, åker till skolan om tjugo minuter/en halvtimme typ. finns inte så mycket att skriva om nu men jag hör av mig senare, puss!


das auto

hejhej!
konstig rubrik, jag vet, men det var det första som kom upp i mitt huvud... dafuq? hehe. iallafall, idag var det skola såklart, hade spanskaprov på första lektionen. hade inte pluggat ett skit för det första jag gjorde när jag fick måldokumentet var att skrynkla ihop det och lägga det i skåpet, hehe. det gick konstigt nog hyfsat bra ändå, haha. hade också engelskaläxa som jag inte hade pluggat på men fick alla rätt ändå, dafuq igen...? haha. efter skolan gick jag och Julia till bim och efter det var det dags för ännu en konfaträff för mig och Julia skulle på fotbollsträning. sen hämtade brorsan mig i Vallda efter konfan och körde hem mig, och sen dess har jag bara vart här hemma och tagit det lugnt. imorgon är det också vanlig skola som jag skrev i ett tidigare inlägg och efter skolan åker jag hem med bussen och bara tar det lugnt, lite senare kommer fredrik hem till mig och sover över. men jadu, det var nog allt för mig just nu. men ha det gött så hörs vi senare eller imorgon, puss!


- the teenbook

 

 


saying good night to you all.

hejhej!
tänkte bara säga godnatt eftersom att detta är det sista inlägget jag gör ikväll, mer uppdatering kommer istället imorgon. men jag hoppas att ni alla sover gott inatt, puss och sov gott!


- the teenbook

 

 


this week.

hejhej!
tänkte skriva lite om vad som hänt och vad som kommer hända denna veckan i detta inlägget. okej, i måndag var jag i skolan och efter det var jag med Fredrik en stund. efter det åkte jag buss hem och åt för att senare kolla på film och sen sov jag från 19.00 till 22.15, sen snackade jag med Fredrik i någon timme och efter det somnade jag. i tisdags (igår alltså) var det vanlig skola, sen var jag med Fredrik som sen åkte hem vid sex/sjutiden och då la jag mig i sängen och bara tog det lugnt och snackade med Fredrik en stund för att senare på kvällen sova. idag var det också vanlig skola och efter det var jag först med Olof en stund, sen Jessica och olof och sen kom Fredrik en snabbis också. jag och jessica missade sista bussen som gick från skolan så jag blev helt pissed off, därför fick vi gå till stationen och åka bussen hem därifrån. när jag kom hem kollade jag på big brothers avsnitt från igår och åt plättar, sen kom mamma hem och lagade mat och nu ligger jag här i min säng, mätt och glad, och skriver. imorgon blir det skola, sen bim klockan 15.00 till 16.45, sen konfa klockan 17.00 till 19.00 och sen blir det att åka hem och ta det lugnt. på fredag blir det självklart också skola och sen ska jag troligtvis vara med Fredrik, Olof och Jessica. i helgen har jag inte planerat något så då får vi se vad som händer, hehe. men det var allt för mig just nu, vi hörs!

jag och mina goa klasskompisar hälsar så gott, haha!


- just girly things

 

 


teenage girlquotes.

 

 


RUBRIK SAKNAS

 

 


- little reasons to smile

 

 


- teenposts

 

 


i love when...

 

 


when boys...

 

 


- before i die

 

 


the boys who...

 

 


det här kommer låta jättekonstigt...

...men jag ska ha en "tumblr-vecka", jag kommer alltså lägga ut ganska många inlägg med bilder från till exempel "teenager posts" eller "theboyswho". jag tycker verkligen om deras budskap, lät som en gammal präst eller något nu men ja ni förstår nog vad jag menar, hehe. jag kommer självklart skriva vanliga "dagliga inlägg" också, så ni inte missförstod mig. men vi hörs, puss!


the boys who...

 

 


17de april 2012

idag har jag haft denna bloggen i exakt åtta månader, har aldrig kunnat hålla en blogg en sån "lång" tid förut. mina andra bloggar som jag har haft har la hållt i kanske två/tre månader, hehe. men sen bestämde jag mig för att verkligen ta tag i bloggandet och ha kvar den här länge, och jag har ju lyckats hyfsat bra ändå, eller vad tycker ni? haha. men ja, det var bara det jag ville säga. ha det gött!

 


- disneyquotes

 

 


"ohana betyder familj..."

 

 


- the teenbook

 

 


took a nap.

hejhej!
ligger just nu i sängen med ett glas juice och tar det lugnt, klockan sju la jag mig i sängen och försökte sova en stund och sen vaknade jag för en kvart sen igen av att mamma väckte mig, hehe. men jadu, jag har inte så mycket att skriva idag men lite senare kommer några "teenbook-bilder" bara så ni vet. men det var nog allt för mig just nu, puss!


when you have a special background like me for example, then you'll stay strong much easier.

 

 


RUBRIK SAKNAS

 

 


- love is supposed to be taken seriously but if you don't, then you can leave.

 

 


old times.


- teenager posts!

 

 


cute couple.

tänkte bara gratta min bästa vän Julia, jag älskar dig.

 


RUBRIK SAKNAS

(RUBRIK SAKNAS = "orkar-inte-skriva-någon-rubrik", hehe)
inatt sover Julia och Maja över hos mig, det var nästan ett år sen vi tre gjorde något tillsammans! men vi kommer ha det bäst, självklart. på lördag sover möjligtvis Jessica, Olof och Fredrik över hos mig, mys. men det var allt jag hade att säga, puss!


äckelpiss.

förlåt för rubriken, men mår verkligen skit just nu. har den mest smärtande och jobbiga menavärken som aldrig kan försvinna, men jag ska inte klaga på livet nu, nej. veckan har vart helt okej, väldigt bra faktiskt. inatt sov fredrik hos mig som sagt i ett tidigare inlägg, hade jättemysigt. men orkar verkligen inte skriva mer nu för jag ska ta och försöka sova så jag slipper denna oerhört jobbiga värken. vi hörs, puss och godnatt!


otroligt dålig uppdatering...

Hejhej!
ber verkligen om ursäkt för den oerhört dåliga uppdateringen, har verkligen inte orkat någonting. jag har vart så trött och inte heller mått så bra vissa dagar. men jag har inget särskilt att skriva nu, påsken firades med släkten och min bästa vän Julia, samt en stund med Oskar och pontus. just nu är jag med Fredrik som sover hos mig inatt, vi kollar på björnbröder, hehe. men jag hör av mig så fort jag får tid, puss!


vi bjuder på oss själva...!


- teenager posts

 


- om jag var murstenarna och du var sementen, då skulle muren aldrig rasa.

 

 

 


...

Hejhej!
kom precis hem från skolan, mår inge vidare så brorsan fick hämta upp mig. har inget särskilt att skriva men tänkte bara höra av mig, ha det gött, puss!


- i loved you, i love you, i always will.

jag trodde att jag skulle klara av det här, men där hade jag fel. det blev bara för mycket nu och vi får inte tag på dig, det svider inom mig för jag vet att du är någonstans där ute och lider med smärtan i kroppen. hur kunde det här hända egentligen? allt gick så bra, du kom hem efter ett år och sedan föddes jag, du var bra i mina första åtta år på jorden men sen sjönk du ihop igen. du blev allt värre och till slut förlorade du din familj och kvinnan du hade fyra barn med ersatte dig med en annan, en annan som jag först avskydde. det gör jag inte längre, men han har inte ersatt platsen i mitt hjärta som du alltid har haft, ännu har och alltid kommer ha kvar. jag saknar dig verkligen, och jag vill ditt allra bästa, jag vill att du ska bli frisk igen. vad som än händer så finns du i mina tankar, hela tiden. jag försöker vara glad även om du mår dåligt för det vet jag att jag har rätt till, men jag kan bara inte.

jag vill tacka mina närmsta vänner för att dom alltid finns där för mig, ni vet att jag har det svårt nu och jag är så tacksam för att ni alltid stöttar mig, ni får mig att fortfarande stå på fötter. jag tackar er; Fanny, Julia, Fredrik, Caroline och Olof. Ni ska veta att jag älskar er så oerhört mycket, tack.


dagens look.


RSS 2.0