woop woop

Hejhej! 
jag skrev ett inlägg förut men det försvann typ. men jag har legat i soffan sen klockan halv två typ och har hemsk mensvärk, kommer ligga i soffan hela dagen tror jag. och våran tv är lagad så det är därför jag kommer spendera resten av dagen där, hehe. orkar inte skriva något vettigt, så vi hörs. puss!

godnatt

går och lägger mig i sängen med äcklig mensvärk nu och försöker sova, har skitont i ryggen också. usch... vi får la se om jag orkar leva imorgon eller om jag bara ligger i sängen hela dagen. men vi hörs, puss och godnatt!

tjobre

Hejhej! 
sitter just nu i min säng och äter ben&jerry, hehe. Alma åkte hem vid ett idag, har haft goa dagar med henne. men ja, igår var jag, Alma och Pär på bio och såg "LOL". FYFAN VAD BRA DEN VAR! den bästa filmen jag sett alltså, och miley cyrus är en grym skådespelerska! älskar henne alltså. jaja, nog om filmen. om en stund ska jag vara med Albin tror jag, får se hur länge vi är med varandra. imorgon har jag inget planerat så vi får la se vad som händer. men ni får ha det bra så hörs vi när vi hörs, hehe. puss!

my opinion #3 - kärlek

kärlek handlar inte bara om två personer som är kära, det är så mycket mer. kärlek finns bla i familjen och hos dina vänner, i en sport du älskar eller kanske i en hobby du har. men självklart i ett förhållande också. att älska någon eller något, det låter så bra. men är det verkligen alltid så bra? nej, jag skulle inte tro det. vi kan ta missbruk/beroende som exempel, att älska något så mycket att det blir en sjukdom. som alkoholism, man älskar alkoholen såpass mycket att man kan förlora vänner, familj osv. man mister förståndet och alkoholen tar över ens liv, det är hemskt. ni som inte känner mig så väl tänker säkert "vad fan vet hon om det?", jo det ska jag berätta för er. jag har levt i en familj med missbruk enda sen jag föddes, missbruket blev dock värre när jag var åtta/nio år. så jag vet hur det är, jag tar ju inte upp något som jag inte vet något om. men kärlek kan också vara något vackert som sagt, vilket det oftast är. som jag, jag älskar min familj och mina vänner. och jag älskar också min pojkvän såklart, en kille jag inte vill leva utan. en kille jag älskar med verkligen hela mitt hjärta. men kärlek, det behöver inte alltid vara vackert, gulligt, glatt och underbart. i kärlek finns det alltid lite bråk, stora eller små. man kan bråka hur mycket som helst men man älskar ändå personen/personerna hur mycket som helst. jag själv, jag skulle aldrig kunna leva utan kärlek. nej, aldrig. 

my opinion #2 - inte vettigt någonstans

varför ska folk sminka sig egentligen? så jävla onödigt. stör mig SÄRSKILT på de tjejer som sminkar sig så att dom ser värre ut än vad dom gjorde utan. menar inte att man var ful innan, det kanske lät så? menade det iallafall inte på det sättet, hehe. concealer och täckstift kan jag förstå att man använder för att dölja finnar eller plitor osv men att ha mascara, ögonskugga, rouge (stavas det så...?) osv är bara så sjukt onödigt. MAN BEHÖVER INTE SMINKA SIG. jag sminkar mig inte själv, sparar därför tid på morgonen! haha. och små f12or som inte ens vet hur man sminkar sig, herregud... dom kletar bara på mascara på ögonfransarna, jättemycket foundatin eller puder och ögonskugga som ser ut som om man har fått en jävla blåtira. herregud säger jag bara, det är så fjantigt hela alltet. ni är fina som ni är tjejer! 
 
och ja just det... tjejer som säger att dom är tjocka och fula men lägger ut bilder på sig själva konstant eller lägger ut bilder på sig själva i bikini och liknande. när ni gör det ökar ni bara risken av att få antingen elaka kommentarer eller killar som tar kontakt med er för att träffa er, knulla er och sen dra. simple as that. 
 
det där var MIN ÅSIKT, så ha det gött.

my opinion #1 - "alla killar är likadana"

alltså fy, jag stör mig verkligen på tjejerna i vår värld. man blir dumpad/sårad av EN kille och helt plötsligt "är alla killar likadana", alltså nej?! är folket fullkomligt bortblåsta eller vadå? INGEN kille är lik den andra. dom flesta har lärt känna skitstövlar som man ångrar att man mötte, men vad lärde vi oss av det? jo, det kan ni ta er en riktig jävla tankeställare på och tänka ut. jag själv? ja du, jag har lärt känna skitstövlar, lögnare, riktiga idioter som man en tid kallade för "sin bästa vän". det slänger vi i papperskorgen direkt ja! folk förändras inte, det kallas utveckling. man tar det som samma sak men egentligen är det två helt olika saker. man börjar umgås med nya människor, alltså utvecklas man. för man kan la för fan inte vara kvar på femårsstadiet när man femton? nej precis. och tillbaks till det här med "alla killar är likadana"; det är så fruktansvärt FEL. jag kan ta mig själv som exempel, jag har stött på många korkade killar och lögnare under mina år och jag har inte ens fyllt femton?! men självklart, jag har också stött på folk som står vid min sida än idag. till exempel har vi Julia, en av mina allra bästa vänner som jag lärde känna när jag gick på dagis. sen har vi ju också Fredrik som jag har känt i kanske ett år? men ändå, jag har känt Julia i ungefär tolv/tretton år medans jag har känt Fredrik i ungefär ett enda år. men dom betyder exakt lika mycket för mig, jag går inte en dag utan att tänka på någon av dom. dom betyder lika mycket för mig som sagt, men på olika sätt såklart. jag älskar Fredrik jättemycket, för han är min pojkvän. och jag älskar Julia jättemycket, för hon är min allra bästa vän. förstår ni vad jag menar? vi får hoppas det för jag tänker inte förklara om på nytt, haha. alla killar är inte likadana, verkligen inte. när jag ser att någon har skrivit så, jag blir bara så trött. medans jag sitter där och tänker "synd för dom, jag har iallafall min kille och han är perfekt för mig". oroa er inte, alla finner sin stora kärlek, någon gång i livet.

hej och hå

godmorgon!
vaknade för kanske en timme sen eller något, vaknade av att Pär (min handikappade storebror för er som inte visste det) satt i sitt rum vägg i vägg med mitt och gapar. han flyttade in i rummet bredvid mig för drygt en vecka sen tror jag? och fy vad dåligt jag sover på morgnarna, han har sin tv mot den väggen som är samma vägg som den till mitt rum och volymen han alltid har på sin tv är ju inte så låg direkt. han har alltså jättehög volym plus att han sitter och högmumlar till filmjävlarna han kollar på, jag blir förbannad. men iallafall, jag gick alltså in till pärs rum och sa att han skulle sänka OCH hålla käften så att jag kunde få sova! dock blev jag bara pigg av att gå upp så jag gick ner till mamma i köket, men alma fortsatte sova i mitt rum. kom då upp till mitt rum för typ tio minuter sen och har äntligen lagt mig i min goa säng igen, gud så skönt.

just det! igår skulle ju jag, Alma, Maja och Fanny till Liseberg. ja alltså, vi åkte ju dit... men det var sån jävla kö! så Fanny och Maja stack, väldigt vänligt! (-.-) men jag och Alma ringde mamma som sedan kom och hämtade oss igen. så vi åkte hem, ringde Albin och var med honom en stund. sen tog jag och Alma bussen in till kba station och gick till Chang Kang för att äta kinamat, gött som satan var det! efter det tog vi onsalabussen hem igen och gick till Albin. vi kom hem typ halv elva igår eller något och då chillade vi bara på mitt rum och sen somnade vi la vid ett/halv två. helt okej blev den dagen faktiskt, även om vi missade liseberg. idag vet jag dock inte vad vi ska göra, kanske åker till bergakungen ikväll och kollar någon bra film.

och på eftermiddagen idag ringer fredrik, åh vad jag saknar hans röst... eller, jag saknar ju hela honom såklart! och det har bara gått en vecka än så länge, blä. jaja, jag hör av mig, puss!

- nytt i garderoben

t-shirt från BIKBOK - 149:-
jeans från Ginatricot - 399:-
linne från Ginatricot - 149:-
shorts från Ginatricot - 149:-
bh från Ginatricot - 99:-
body butter från Ginatricot - 18:-

azum

sitter just nu hemma hos mormor och kollar på tv, men ska åka till stationen nu och hämta Alma. hör sv mig senare, puss!

klantig lillasyster

godmorgon!
sitter just nu i bilen med extramamma, extrapappa och Fanny påväg till varbergs sjukhus, Fanny har förmodligen brutit överarmen och ska därför röntgas idag. så klantig som hon är, haha. vet inte riktigt hur länge vi blir kvar i varberg men när jag kommer hem ska mamma beställa kinamat, gött! och imorgon spenderas hela förmiddagen med mamma och på eftermiddagen kommer Alma, längtar verkligen!

hoppas verkligen att Fredrik har det bra vart han nu än är, haha. pratade med honom senast i onsdags kväll, saknar honom verkligen! vill bara att han ska komma hem nu, men det är ju typ tre veckor kvar... åååh, blä.

jaja, jag har inget mer att skriva just nu men jag hör la av mig senare om jag orkar, annars hör jag nog av mig imorgon. men vi hörs när vi hörs, puss!

- forever alone

hejhej!
sitter här på mitt rum och äter jordgubbar, mums! min storebror har fest här hemma så det är fullt ös som nog aldrig kommer ta slut, jag kommer nog aldrig kunna somna inatt, haha. men jadu, imorgon (eller det blir ju idag efter att klockan är över tolv men ni fattar vad jag menar, hehe) ska jag träffa Albin tror jag, sikken go kille alltså! men ja, helt ensam hela helgen... TRÅKIGT! får la ta och träffa lite folk osv så att helgen går fortare för nu vill jag faktiskt ha måndag! på måndag ska ju jag och mamma på möte i Göteborg och efter det har hon en överraskning till mig som jag är jättenyfiken på. och på måndag eftermiddag kommer ju alma från Skåne hit, kul som satan! men jag orkar faktiskt inte skriva mer nu så vi hörs, puss!

sommardagar med goingar


if you only exist in my dreams, don't wake me up


GLAD MIDSOMMAR!

tänkte bara önska alla en grym och glad midsommar! har inget annat att skriva just nu så vi hörs, puss!

äntligen hemma!

Hejhej!
vaknade vid halv elva idag, städade rummet när jag hade piggnat till helt och efter det åt jag frukost. sen städade jag lite till och efter det åkte jag med mamma till klovsten och slängde massa skräp, efter det åkte vi förbi donken och köpte milkshake och glass. kom precis hem nu och ska plantera lite blommor med mamma som jag sen hade tänkt fota och efter det ska jag träffa Fanny när hon kommer hem, bada lite i poolen kanske så sjukt varmt som det är idag och efter det ska jag nog fota Fanny lite också. hör nog av mig senare för nu ska jag hjälpa mamma, puss!

hungrig

kollar just nu på film och ska snart äta. är svintrött så ska nog ta en tupplur sen, hehe. hör av mig, puss!

hos mormor

hejhej!
har precis vart på möte med mamma och tog en sväng upp till mormor. vi ska snart åka till jysk för att köpa en rullgardin till mitt rum, sen ska vi till kungsmässan och köpa en ny morgonrock till pappa, byxor till mamma och kanske en tröja till mig. sen lite senare i eftermiddag åker vi upp till pappa och hälsar på och efter det ska jag nog bara ta det lugnt!

på måndag kommer min bästa vän Alma från Skåne till mig och stannar tills torsdag, så på tisdag eller onsdag hade vi tänkt åka till Liseberg och vi ska försöka dra med oss Maja och Julia också! kommer bli otroligt roligt att få träffa alma igen, saknar henne något enormt!

och just det, jag har ju haft det lite dåligt i familj den senaste tiden men nu ska vi komma på fötter igen! mamma har fått ett riktigt jobb med bra lön, så från och med augusti ska jag få mitt eget barnbidrag varje månad så att jag kan köpa egna kläder och så ska jag nog fylla på mitt nomination-armband. kommer bli jätteskönt verkligen, har ju inga nya kläder verkligen. men jag och mamma ska åka nu så ni får ha det så bra. hör möjligtvis av mig senare eller imorgon, puss!

FRÅGESTUND ÖVER...öl

orkar inte ha frågestund längre så svarar på frågorna nu... däremot om ni har fler frågor så är det bara att skriva en kommentar på detta inlägget. men ja, här kommer mina svar!

Från: Clara
Fråga: Vilken är den största/värsta olyckan du har vart med om?
Svar: Har vart med om flera olyckor... men dom värsta var nog dom två gångerna jag var nära på att drunkna. eller när jag snubblade på dagis och fick en pinne upp i gommen så att det blev ett hål och blodet bara rann, usch... och så den senaste olyckan var när jag fick en golfklubba slagen i tinningen, skulle egentligen sytt men jag vägrade så envis som jag är. hehe...

Från: Anonym :D
Fråga: Var du någon annan blogg än denna? och vad heter den isåfall?
Svar: ja det har jag faktiskt fast jag använder den som en dagbok typ. vill däremot inte säga vad den heter, tyvärr.

Från: Isabelle
Fråga: här kommer några frågor till dig !

1. vad har du för kamera?
2. vem sov du över med sist?
3. är du oskuld?
4. vad är din största fobi?

Svar:
1. en nikon 3100
2. Julia och Maja :)
3. haha, nej det är jag inte
4. mörker, mörker och mörker...

Från: Johanna
Fråga:
1. Är du fortfarande tsm med fredrik?
2. om ni är det isf hur länge har ni vart det?
3. vem/vilka ser du upp till?
4. vad lyssnar du på för musik?
5. hur ofta pratar du med din pappa?
6. vad vill du jobba med?
7. hur träffades du och fredrik?
8. vad fick dig att bli kär i honom?
Svar:
1. ja, det är jag ❤
2. lite mer än två månader
3. min mamma
4. massa olika, det beror på vilket humör jag är på...
5. nästan aldrig, men ska kanske träffa honom på måndag :)
6. fotografi av olika slag!
7. genom min vän Olof, stort jävla tack till honom!
8. går inte att beskriva! han gör mig alltid glad och han är verkligen en av dom viktigaste i mitt liv. tror faktiskt inte att jag kommer älska någon annan så som jag älskar honom.

Från: musik-älskaren (?)
Fråga: hur mår din pappa nu? kram.
Svar: inte särskilt bra, han har precis vart magsjuk...

Från: Johanna
Fråga: kan du berätta lite om fredrik? :)
Svar: haha jadu, vad ska man berätta? han är 15 år, fyller 16 i december. bor i Vallda, har en storasyster och två två storebröder (halvbröder), och en mamma och pappa såklart. han är rolig, min snygging, perfekt personlighet, och lite klantig också, haha ;) helt underbar helt enkelt, älskar honom verkligen och är så glad över att vara hans flickvän.

Från: Anonym
Fråga: kan du skriva en lista med 10 av dina favoritlåtar? :D
Svar: haha, orkar inte skriva dom 10 bästa låtarna så länkar min spotifylista istället :)
http://open.spotify.com/user/1128541965/playlist/4J0GdMW09cecPfEmHVl9jA

det var alla frågor och alla mina svar på det! hoppas ni blev nöjda med svaren :) ha det bra sålänge så hörs vi imorgon, puss!

vad i helvete?!

Hejhej!
nu är min fråga; vad fan har dom gjort med blogg.se?! den är ju hemsk... FAN. vill ha den gamla tillbaka NU. och iphones blogg.se-app funkar inte nu heller, satan. okej förlåt för mitt språk men jag blir verkligen irriterad på denna skiten, usch. iallafall, ska starta om mobilen och se om blogg.se-appen funkar efter det, annars kommer jag blir mer förbannad än vad jag tyvärr redan är. hör av mig senare, puss!

usch

godmorgon!
ska snart sätta mig i bilen och åka till tandläkarn för att dra ut en tand, usch. hatar tandläkarn, blä. finns inte så mycket att skriva om idag men ikväll sover Maja och Julia hos mig och vi kommer ha det finnemang! men nu ska jag dra, puss!


tjohej

kom precis hem till mammas sambo i fjärås, sitter och kollar på film med gott godis. orkar inte skriva så mycket i detta inlägget... men jadu, ska kanske vara med Elin sen. och just det... på onsdag (tror jag) åker fredrik på bilresa i Europa och han kommer hem efter typ tre/fyra veckor, kommer blir hemskt att vara utan honom så länge, usch... kommer sakna honom som satan, men får bara hoppas på att tiden går fort och att han kommer ha det bra. men jaja, jag hör av mig, puss!


on the bus

godmorgon...
sitter just nu på bussen påväg hem från Nicke, sov hos honom inatt. vi kollade
på två skräckfilmer som jag fått av min storebror, dom hette "house on the haunted hill" och "gothika". den första var verkligen hemsk, usch vad läskig den var, helt sick! den andra var också jävligt läskig men jämfört med den första så var den andra inte alls läskig så ni kan nog förstå hur äckligt läskig den var... glömde dock filmerna hos Nicke men jag får la tillbaks dom någon gång igen, hehe. iallafall, har bara 20% batteri kvar på mobilen nu så jag får skriva snabbt nu, hade ju tänkt berätta lite om denna veckan. så ja... i onsdags sov Fredrik, Henke och Caroline hos mig, underbar dag var det verkligen! sen på eftermiddagen åkte Caroline hem och lite senare stack Henke också. Fredrik sov hos mig en natt till (förrgår till igår) och vi kollade mest på film och vara hade det gött. vi spelade lite fotboll också i trädgården men han var så mycket bättre än mig så jag ville inte spela mer så dålig förlorare som jag är, hehe. men ja, igår vid tvåtiden åkte Fredrik för att klippa sig och då städade jag mitt rum och möblerande om lite. sen åt jag mat, mamma gjorde tacos! sen åkte jag till Nicke vid åttatiden och så sov jag då där efter två äckliga skräckfilmer. och nu sitter jag då här på bussen och är nog hemma om tjugo minuter eller något. just det! jag har fått en granne... brorsan har flyttat in i rummet bredvid mig, det är hemskt men vi får la se hur länge jag står ut. men jaja, jag hör av mig lite senare för jag är snart hemma. ha det gött sålänge, puss!


tomorrow

glömde av att skriva ett inlägg om denna förut, men jag gör det imorgon. det var bara det jag skulle säga, så puss och godnatt!


- svar på kommentar

fick en kommentar där någon frågade vad jag använde för objektiv till min kamera när jag tog bilderna i inlägget "testbilder", och mitt svar på den frågan är att jag använde mitt standardobjektiv på 18-55mm.


FRÅGESTUND YAO!

Hejhej!
har verkligen vart gräsligt dålig på att uppdatera mig, så jag ber verkligen om ursäkt för det! men ja, efter den dåliga uppdateringen nu då bestämde jag mig för att köra igång en frågestund för att få igång bloggandet nu igen. ni kan fråga vad som helst, verkligen vad som helst och jag lovar att svara ärligt på alla mina frågor. detaljer och liknande om min pappa kommer jag dock vara försiktigt med att svara på, annars är jag helt öppen med allt annat. får se hur länge jag håller frågestunden vid liv beroende på hur mycket frågor jag får osv, men jag hör av mig när frågestunden är över såklart. men jadu, jag skriver lite om den senaste veckan i ett nytt inlägg om en stund. men vi hörs då som sagt, puss!


filmtime efter städning


testbilder


shit

hejhej!
vaknade för typ fem minuter sen och ska på "födelsedagskalas" hos min brorsa om en kvart, är hur trött som helst. har sämst humör just nu pga att mamma väckte mig och så var hon sur för att jag sagt att jag ville ha en korv med bröd men det minns jag inte för jag sov?! mamma har inte lärt sig att man inte ska prata med mig när jag sover/halvsover, suck. måste göra iordning mig nu så ni får ha det gött, puss!


fredag

godmorgon!
borstade precis tänderna och ska snart åka till skolan, FREDAG! idag slutar jag halv elva så efter skolan åker jag hem en snabbis och sen åker jag till kungsmässan för jag och mamma ska handla lite things. finns inte så mycket att skriva, men jag hör av mig. ha en bra fredag, puss!


dålig uppdatering

som sagt i rubriken, dålig uppdatering. ganska hemsk faktiskt, så förlåt. har vart upptagen med plugg och massa annat, men om en vecka är det sommarlov och då ska jag ha det riktigt gött! vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, men jag tror faktiskt att jag ska försöka sova. så ni får ha det bra och sova gött inatt, puss!


i wish i could record all of our memories so i could watch them later, over and over again.


Loves student


 


de bästa drömmarna är de som man får uppleva i verkligheten.

jag kan ärligt säga att jag inte har mått såhär bra på en lång tid, och det är tack vare en underbar kille. han betyder så mycket för mig och jag blir gråtfärdig bara av att tänka på hur lycklig jag är över att vara hans flickvän, min lycka går inte att beskriva med ord. det betyder så mycket att bara få ligga i hans armar, känna hans lukt och känna hans värme. och jag älskar den känslan när jag vaknar upp på morgonen bredvid honom, när jag ser honom sova eller få den där underbara "godmorgon älskling"-kyssen. jag älskar honom, och det hoppas jag att han vet. ❤


matte

sitter i klassrummet just nu och ska snart ha matte, sen blir det slöjd. finns inget att skriva typ, hörs sen!


RUBRIK SAKNAS

dags att sova, skola imorgon ju. godnatt och sov gott!


-


RSS 2.0