'strike a pose, bitch'

konstig rubrik, i know.
anyway, sitter just nu i mammas säng och kollar på film, år trött och har lite ont i magen men det går snart över säkert. ikväll sover fredrik hos mig, något annat har jag inte planerat så vi får la se vad som händer. men nu har jag inget mer att skriva faktiskt men jag ska försöka skriva mer under dagen, puss!


RUBRIK SAKNAS

hejhej!
slutade skolan klockan ett idag, då gick jag och olivia till kungsmässan där jag köpte en bh och ett par byxor (kommer bilder), sen gick jag tillbaka till skolan och olivia gick hem. när jag kom till skolan så gick jag upp till Fredriks korridor där Olof var, så var jag med dom i typ fem/tio minuter när fredrik hade slutat och efter det snackade jag med Viktoria en stund men fick sen skynda mig till stationen för att hinna med bussen. sen klippte jag mig (kommer också bild) *sadface* och nu har jag precis ätit och ska snart åka in till ica maxi och köpa godis, 29:-/kg, yeah! men jadu, nu ska jag inte skriva mer men jag hör av mig, puss!

på bilden på mitt hår så ser man inte så stor skillnad men det är det verkligen!


busy...

Hejhej!
jag är ledsen för att jag har vart så dålig på att uppdatera mig den senaste tiden men det har vart så mycket i skolan och så har jag verkligen inte haft tid... men jag ska försöka ta tag i bloggandet igen så fort jag får mer tid! men jag ska sova nu så jag skriver imorgon bitti om jag hinner, puss och godnatt!

här får ni en bild på mig och Fredrik som avslut, bara för att jag saknar pöjken som vart sjuk hela veckan!

 



tuesday...

godmorgon!
sitter just nu i sängen och har precis ätit frukost, ska snart åka till skolan. idag blir det en helt vanlig skoldag vad jag vet, och det ska bli fint väder idag sägs det. men jadu, det finns inte så mycket att skriva och jag ska ändå åka till skolan nu. men jag hör av mig, puss!


- teenager posts!

 

 


morgonens frukost, love it!


summerweather ♥


- bitch please.


Svar på kommentar!

Hejhej!
För ett tag sen så fick jag en kommentar där det stod att jag skulle lägga upp en bild på mig och Axel och då kom jag att tänka på det... Så Jessica (du som skrev kommentaren), det verkade lite som att du trodde att vi fortfarande är tillsammans? Det är vi iallafall inte, det tog slut för drygt en månad sen, och jag har ändå ingen bild på mig och honom. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer för det var nog allt jag hade att säga i detta inlägget. Men vi hörs, puss och kram!

RUBRIK SAKNAS

Hejhej!
Dåligt uppdatering nu igen, sorry... Men iallafall, idag var det vanlig skola, äntligen fredag! Efter skolan var jag och Carolina med Fredrik och Olof, men vid fyra-tiden åkte jag och Carolina hel till henne och bytte om för att hon skulle rida. Och nu sitter vi då i bilen påväg hem från stallet och ska åka hem till mig om någon timme ungefär. Ikväll sover Carolina, Nicke och Oskar hos mig, kommer nog bli riktigt kul! Men nu har jag inte så mycket mer att säga så jag avslutar med att som vanligt säga att jag hör av mig, puss!


RUBRIK SAKNAS

Förlåt för dålig uppdatering, har vart otroligt trött och upptagen. Imorgon blir det skola, sen bim och sen konfaträff. Finns inte så mycket att skriva, igår var jag med Fredrik, hade redigt roligt och jättemysigt, puss på dig Fredrik! Haha, gud vad trött jag är nu, och förvirrad. Men nä, nu ska jag inte skriva mer men jag hör av mig, ha det gött!


Monday, fml.

Godmorgon!
Ny vecka, nya minnen, nytt "hela skiten"! Idag blir det vanlig skoldag, inget märkvärdigt och efter skolan idag så åker jag nog bara hem och tar det lugnt. Imorgon ska jag troligtvis träffa Fredrik, om det inte kommer förhinder. Sen har jag inte planerat något mer för veckan så jag får ta det som det kommer. Men nu ska borsta tänderna så ni får ha en grym dag (trots att det är måndag, hehe...), puss!


Mycket igång...

Hejhej!
Har precis städat rummet och nu lyssna jag på musik, har vart med Calle, Charlie, Elsa och Fanny enda sen imorse och nu är jag utmattad! Sitter här i min säng med myskläder och väntar på att Fanny ska komma, vi ska ta det lugnt och kolla på film, mysigt! Förresten, jag glömde berätta att jag har haft en riktigt underbar helg med först Fredrik, Caroline och Olof och sen med Elsa, Fanny, Calle och Charlie! Och just det, tänkte bara säga att idag fick jag en riktig chock, säkert många fler också. Min fina klasskompis som jag känt sen till och med dagis och i snart 9 år har vi gått i samma klass, han förlorade sin mamma inatt och jag vill bara att han ska veta att jag tänker på honom, stackarn. Vet inte vad jag ska säga mer om det, men hans mamma var en riktigt fin person! Men iallafall, nu har jag inget mer att skriva men jag hör av mig, puss!

Bara för att jag och Fredrik är så söta, hehehe.....

 


g'morning

Hejhej!
Vaknade vid nio idag men somnade om några gånger igen. Elsa sov som sagt i ett tidigare inlägg över här inatt, vi har haft riktigt roligt och jag har också sovit hur bra som helst inatt! Har inte så mycket att skriva nu men jag och Elsa ska ändå gå ner till köket och äta frukost, men jag hör av mig, puss!


Förlåt!

Hejhej!
Jag vet att jag lovade att skriva ett inlägg igår när jag kom hem men så glömde jag av det för jag hade fullt upp med att vara med min friendsoooos! Men jag orkar ärligt talat inte skrivs något nu heller egentligen men det gör jag ändå för att jag är så snäll, hehe. Just nu är jag med Olof och Fredrik men ikväll ska Elsa sova här, vet inte vilken tid hon kommer men det blir senare iallafall. Hör av mig senare, PEACE OUT!


I'm so sorry!

Är hos Caroline just nu och orkar inte skriva något "riktigt" inlägg nu men jag lovar att jag skriver när jag kommer hem, puss!


PUST...

Good morning!
Sitter i sängen och ska snart gå till Fanny, åker med henne till skolan idag. Finns inte så mycket att skriva om denna dagen men först är det skola, sen bim och efter det så ska jag åks in till Göteborg med konfan och kolla på en fyra timmar lång teater, så jag är hemma vi halv tolv/tolv inatt... Och imorgon är det ju skola, undra hur jag kommer klara det...? Haha, men jaja, nu ska jag sticka till Fanny så ha det bra, puss!


Wednesday...

Godmorgon!
Sitter just nu i sängen (as usual... hehe) och lyssnar på musik, har precis pluggat lite också. Är ganska pigg idag faktiskt, men kommer la tröttna till under dagen, haha. Idag ska vi sjunga upp för musikläraren och det kommer ju gå sådär, så hes som jag är. Jag hoppas bannemej att han förstår att jag inte kan sjunga nu liksom? Men jadu, i slutet av dagen har jag också engelskaprov, tror faktiskt att det kommer gå bra. Men nu har jag inte så mycket mer att skriva faktiskt, men jag hör av mig, puss!


sleepy...

hejhej!
sitter just nu i sängen och snackar med goa fredrik, social som vanligt! har pluggat engelska i ungdefär två timmar och är helt slut nu, trött som in i satan... men jadu, har inte så mycket att skriva men imorgon blir det engelskaprov osv. men nu ska jag inte skriva mer för denna dagen så jag säger godnatt nu, puss och kram!


Good morning!

Hallå!
Sitter här i min säng och väntar på att vi ska åka, var ganska snabb med att gå upp idag. Men iallafall, idag blir det skola, sen hem och ta det lugnt och plugga. Finns inte så mycket mer att skriva, dagen har ju precis börjat kan man säga. Men jag hör av mig, puss!


LÄS!


Sorry...

Förlåt för dålig uppdatering idag, har vart ganska upptagen... Men jadu, fick inte tillbaks matteprovet idag för läraren var sjuk, ååh. Har inte så mycket att skriva just nu förutom att livet är jävligt krångligt ibland, åh. Men jag orkar inte skriva nåt mer nu, puss och godnatt!


Monday morning...

Hellu, godmorgon!
Sitter just nu i min säng, har precis borstat tänderna och ska snart åka till skolan. Var lite seg på att komma upp från sängen idag men jag hann iallafall med allt som jag skulle göra, så det var ju en bonus, hehe. Men jadu, dagen har ju precis börjat så det finns inte så mycket att skriva, men jag hoppas på att få tillbaka mitt matteprov idag! Och så måste jag ju plugga engelska idag, suck. Men nu ska jag ta på skorna osv för att åka, jag hör av mig, puss!

Bjuder på en gammal bild...


Tired as shit...

Hejhej!
Ligger just nu i sängen och webbar med Fredrik på Facebook, har verkligen inget att göra. Jag är otroligt trött men jag kan inte sova, åååh... Men jadu, jag har inte så mycket mer att skriva nu men jag hör av mig imorgon istället. Puss och godnatt, vi hörs!


Nytt videoinlägg!

Nytt videoinlägg var det här, hehe! Kom däremot precis på att jag fick in lite konstig dialekt, blandning av min vanliga halländska/göteborgska och lundensiska, shit... Gud vad fult, men jaja!

Trött som bara satan...

Hejhej!
Ligger just nu i min säng och myser, är ganska trött så jag ska ta och sätta på min spellista med endast lugna låtar och försöka sova lite innan Caroline kommer hit. Men jadu, igår och idag har vart två underbara dagar! Igår, vid ungefär klockan tio på morgonen så kom Maja hem till mig, jag värmde lite té direkt för att få fixat min röst som har vart förjävlig. Till exempel i förrgår när jag sov hos Fanny, då hade jag jättemörk och kraxig röst och till slut fick jag sluta prata för jag ville ju inte tappa rösten. Igår var rösten lika fruktansvärd fast på ett annat sätt, jag lät som om jag verkligen var i målbrottet, herregud vad sjukt jag lät... Men jadu, idag är halsen bättre iallafall men jag är fortfarande hes och jag kommer säkert bli det ikväll igen, åh. Just det! Igår vid sextiden kom Nicke också, så både Maja och Nicke sov hos mig, alltså sov Nicke över istället för Julia för Julia behövde plugga osv. Men ja, det var mysiga dagar som sagt, igår på kvällen kollade vi på skräckfilm, herregud... Det var tur att jag hade dom där hos mig, annars hade jag nog dött under filmens gång, hehe. Imorse åkte maja hem vid tio och då var jag med bara Nicke som sedan åkte hem för kanske två/tre timmar sen. En sista sak bara, jag gjorde ett videoinlägg i förrgår men det gick inte att ladda upp, så fuck it!!! Haha nejmen, jag sket i det, men jag ska försöka göra ett nytt videoinlägg snart, kanske ikväll, vi får la se. Men jaja, nu ska jag som sagt ta en liten tupplur, innan Caroline kommer. Men vi hörs, puss!

Fick tyvärr ingen bild på Maja, men här är bilder på mig och Nicke iallafall. KÄRLEK TILL MIN SVAMPBOB-TRÖJA!! Nejmen... PEACE OUT!


- herregud, jag älskar dig william, hehe!


Ny nagelmålning...


min "barndomsvän"...

Tänkte berätta lite om Otto, en underbar papegoja som vi köpte ungefär när jag föddes tror jag, vi hade honom i fem år och sen sålde vi honom. Trots att jag inte minns så mycket av honom, men jag minns att han var en riktigt pratglad fågel, han var som en bästa kompis och som sagt så älskade han verkligen att prata. Varje dag när familjen kom hem så hörde vi alltid Otto säga "hej Otto" eftersom att vi alltid sa det till honom och självklart så härmades han alltid. Finns inte så jättemycket att säga eftersom att jag var från ett till fem år under den tiden när vi hade honom, men jag saknar honom verkligen från djupet av mitt hjärta! Jag vet inte om han fortfarande lever, men det hoppas jag verkligen att han gör. Våran fina Otto, jag älskar dig!


Myser!

Hejhej!
Ligger just nu i sängen och kollar på film, tar det bara lugnt. Inatt ska jag kanske sova hos Fanny och imorgon ska Maja och Julia sova hos mig, vi tre ska ha en underbar tjejkväll alltså! Men jadu, Om en timme eller två så åker mamma och lämnar Pär hos min moster och sen köper hon mat till mig, idag blir det donken, hehe! Men jag hör av mig senare för jag orkar inte skriva mer nu. Men vi hörs, puss!


Nytt nagellack, woop woop!


RUBRIK SAKNAS

Hejhej!
Satte mig precis i bilen, har vart på Willys med mamma. Hon hämtade mig på skolan för ungefär en timme sen när jag hade lunchrast, hade så fruktansvärt ont i halsen imorgon (vilket jag fortfarande har) så jag bestämde mig för att åka till skolan, göra matteprovet (som gick väldigt bra faktiskt! *happyface*) och sen åka hem. Men ja, nu ska vi åka förbi banken en snabbis och sen åker vi upp till mormor och fikar med munkar, yao yao. Men jag hör av mig, puss!


sista inlägget för ikväll, LOVAR NU...

(för dom som bryr sig...)
Målade om naglarna idag när jag kom hem. Smått glitter-mörkblått nagellack (från depend) som grund och sedan ett vanligt genomskinligt glitternagellack över (från... ingen aning). Kvalitén på bilden är usel men mitt rum är kolsvart just nu så jag var tvungen att ta med mobilkamera och med blixten så blev det ganska ful kvalité som sagt, men jaja. Puss och godnatt för tredje gången nu, oops...


En sista fråga bara, hehe...

Okej, kände mig bara tvungen att fråga en sak nu innan jag ska sova, hehe... Vad tycker ni att jag ska skriva om/göra här på bloggen? Kanske en ny frågestund? Eller fler videoinlägg? Ni bestämmer! Just det, jag funderar också stort på att skaffa en ny design och header, vad tycker ni om det? Jag skulle verkligen uppskatta att ni skriver en liten kommentar om vad ni tycker för jag får hjärnsläpp, verkligen tankebrist... Men ja, nu ska jag verkligen försöka sova, sov gott!


Nu förtjänar jag...

Nu förtjänar jag bannemej en god natts sömn efter allt pluggande, pust. Och just det... IMORGON ÄR DET FÖR FAN FREDAG! Och förresten, jag säger det nu när jag ändå kommer ihåg det... Jag lovar att jag ska försöka sluta med allt deppande, jag ska försöka. Det är fanimej inte lätt på någon sätt alls, men jag lovar att jag iallafall ska försöka. Jag borde kunna klara mig på egen hand, eftersom att jag inte har någon som verkar finnas för mig längre, men jag försöker buddies! Men nu ska jag nog försöka sova, FÖRSÖKA... Men herregud vad mycket "försöka" jag skrivit i detta inlägget, guuud. Okej, slut på pladdrandet, puss och kram och sov gott. PEACE OUT!


plugg...

Hejhej!
Kom hem från skolan för drygt en timme sen och satte på big brother direkt. Nu blir det att råplugga till morgondagens matteprov, suck... Men jag hör av mig, puss!


imorgon = torsdag, skola, plugg...

ska nog ta och sova nu, det är ju skola för mig imorgon. jag är verkligen inte trött, precis som jag sa i det näst senaste inlägget. men jag får försöka sova ändå, hehe. men jadu, jag hör av mig imorgon, puss och godnatt!


- gamla foton/minnen ♥


smidigt värre...

Hejhej!
Vaknade för en halvtimme sen, har sovit från klockan fem/sex till halv nio. Och så korkad som jag är så kommer jag ju inte kunna sova inatt bara för att jag redan har sovit, SMART! Åh, imorgon är det skola och vi ska ha engelskaprov (imorgon) och matteprov (på fredag) som jag inte har kunnat plugga till pga att jag har vart sjuk och inte haft mina skolböcker, HELVETE. Men jadu, just nu webbar jag med Fredrik i Facebook-chatten, hoppas på att han kan pigga upp mig så att jag inte sover mer... Men jag hör av mig antingen senare ikväll eller imorgon, puss!


- nails...

hade rätt tråkigt på min studiedag, plus att jag är sjuk. så jag målade mina egna naglar (finns inte på bild) och så målade jag några lösnaglar. nageln till höger på bilden ser kladdig och ful ut på toppen, jag vet, men det gör den inte i verkligheten, hehe. dålig kvalité på bilderna, jaja...


nu säger jag godnatt!

gammal bild på mig och Caroline, puss och godnatt!


- Losing you is like losing happines


Frukost...


dagens outfit - slappt...


åh fy.

Hejhej!
Mår fortfarande dåligt, tummen ner för halsfluss. Ligger i sängen och lyssnar på musik... Brukar inte ni få höra det ganska ofta? Jo, det brukar ni, men så lat och musikförälskad som jag är så har ni la vant er nu? Iallafall, om en timme eller två kommer mamma hem på lunch och då får jag la äta något jag med. Har inte orkat gå upp ur sängen idag, bara en eller två gånger när jag har behövt gå på toa, hehe. Ja ni, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, hade la tänkt att kanske sätta på en film som jag har sett ungefär 10 gånger under denna månaden som det bara har gått sex dagar på, hallå eller...? Men jaja, jag hör av mig senare, puss!


sjuk och uttråkad = nagelmålning, hehe...


- i need you.

jag läser våra gamla sms, alla gamla konversationer. jag kollar på filmklipp som du är med i, och jag ler för mig själv. jag blev krossade, mitt leende brast totalt. jag ville bara vakna upp ut mardrömmen men så lätt var det inte, för det var ingen mardröm, bara ren verklighet. mina känslor hade aldrig vart så starka, jag bröt ihop. jag kände mig så ensam, utan dig vid min sida. jag ville inte insé att det faktiskt var över, jag vill bara ha tillbaka dig. jag älskar dig, och jag kommer minnas dig i åratal. jag kommer bara sakna dig mer och mer, jag spricker.


halsfluss...

Hejhej!
Ligger här i min säng och lyssnar på musik, jag mår verkligen förjävligt och jag har halsfluss som ni nog förstod i rubriken. Åker kanske upp till sjukhuset med mamma senare under dagen för att få penecilin (stavning). Men jadu, jag hör av mig, puss!


mår förjävligt...

Jag orkar egentligen inte blogga nu, men jag gör det ändå. Jag vaknade för kanske tio minuter sen och klockan är ju lite över två, åh. Jag mår fruktansvärt dåligt verkligen, drack precis en Alvedon brus så vi får se om det hjälper vilket jag tvivlar på. Mamma sa att jag skulle sätta på en film så det var precis vad jag gjorde, vi får väl se om min trötthet kan överrösta smärtan i huvudet osv. Men ja, jag hör av mig. Puss!


helvete...

Åh fy, jag har fruktansvärt ont i huvet, halsen, magen och nacken. Jag orkar verkligen inte med någonting just nu, jag ska verkligen försöka sova nu, men det kommer nog gå sådär. Jaja, det är värt ett försök, puss och godnatt!


halsont, knarka strepsils...


dagens facelook, woop woop!



Svar på kommentar!

Jag fick kommentaren "Hur tror du ditt liv skulle sätt ut utan fanny? Och sov inte fanny, alexander & nicke över?" och här är mitt svar; jadu, om jag aldrig hade träffat fanny så skulle det nog var normalt för jag hade ju inte vetat att hon funnits isåfall. men om vi helt plötsligt splittrats eller liknande så skulle allt blivit annorlunda, för jag och fanny har sådana otroliga minnen tillsammans, och jag skulle aldrig klara mig utan henne eller hennes otroligt underbara familj. fanny är min allra närmaste vän, och dom flesta vet ju att hon är som en riktig syster för mig. och ja, dom sov över, julia sov också över med dom tre. jag skulle egentligen sovit över med dom men som sagt i ett tidigare inlägg så gick jag hem pga mitt dåliga och deppiga humör osv.

mitt och fannys "systerskaps-halsband" (som jag fick i födelsedagspresent av henne) på bild, hon har ett likadant fast det står självklart "lillasyster" på hennes.

HISS OCH DISS!

dagens HISS ger jag till depends vita nagelbandskräm, själv köpte jag det på Ica Maxi för kanske ett halvår/år sen men jag har aldrig testat det förut, men när jag skulle måla naglarna idag så hittade jag det i nagellackslådan och bestämde mig för att testa det, grymt bra resultat efter krämen. Inga flagor på nagelbanden och bara helt slätt! Nagelbandskrämen ser ut precis som ett vanlig dependnagellack fast det står "cuticle cream" på den lilla flaskan eller vad man ska kalla det (har hjärnsläpp just nu...), den finns som sagt på Ica Maxi men den går säkert att hitta på kicks, lindex eller liknande också. Jag rekommenderar den stort!

-

dagens DISS ger jag till lindex lösnagellim, jättedåligt är det och naglarna lossnar bara hela tiden. Kicks har mycket bättre till exempel. Finns inte så mycket att skriva om det, men jag föredrar kicks lösnagellim framför lindex.


Min helg...

Har ingenting att göra just nu så jag tänkte skriva lite om min helg.
I fredags var jag i skolan, helt okej. Sista lektionen var faktiskt riktigt chill, vi fick godis och så satt vi bara och pratade om saker som ledde till andra saker så det var ingen riktig lektion, haha. Efter skolan gick jag till donken med Elin och Olivia, efter det gick jag tillbaka till skolan där jag träffade Nicke. Vi gick till hemmakväll och köpte fyra filmer. Sen gick vi tillbaka mot skolan och mötte Julia och Fanny, men Julia gick snabbt hem eftersom att hon skulle ha fotbollsträning. Då gick jag, Nicke och Fanny mot kollaområdet för att möta Alexander och Kevin och efter det gick dom två till stationen och jag, Fanny och Nicke gick till espresso house på kungsmässan. Lång dag, puuh, orkar jag fortsätta? Jadå! Efter att vi vart på espresso house så gick vi också till stationen och åkte hem, senare på kvällen kom Alexander, Filip och Kevin och ännu lite senare kom julia. Jag skulle som sagt i ett tidigare inlägg sova över hos Fanny då med dom andra men jag gick istället hem klockan elva för att jag mådde ganska dåligt och jag behövde verkligen sova ut så det var lika bra att jag gick hem. Iallafall, i lördags (igår) vaknade jag kvart i fyra på natten men sen somnade jag om igen och vaknade igen klockan halv åtta ungefär, fick inte sovit så mycket ändå... Men ja, när jag hade vaknat ordentligt så åt jag frukost och efter det lyssnade jag på musik och städade rummet m.m, japp... Någon gång förmiddagen så ringde Fanny och Julia och så jag gick över till dom men Julia åkte efter kanske en halvtimme. Då var det bara jag och Fanny och vi kollade på Elsas värld på tv3play och tog det bara lugnt. Senare på kvällen tog vi ett varmt bad och efter det kom Alexander, Kevin och Michelle. Jag skulle egentligen sovit över ensam med Fanny men sen skulle tydligen dom tre också sova över hos Fanny så jag gick hem vid klockan tio för jag orkade inte ha så många runt mig och jag hade så ont i magen vilket jag fortfarande har. Men jadu, idag då... Idag vaknade jag vid klockan nio tror jag, men jag låg kvar i sängen i någon timme till. Sen åt jag frukost och kollade på film och sen satte jag på skön musik och fotade några timmar. Och nu sitter jag då här i min säng och skriver, ska snart fortsätta kolla på film och ja, jag har inte planerat något för dagen så vi får la se vad som händer. Men ja, det var allt om min helg, lång och lite smått krånglig men ändå supermysig och rolig. Jaja, jag hör av mig, puss!


- rekommendation; nagelbandskräm.


suck.

Det blir ingen övernattning hos Fanny inatt heller, går hem vid tio-tiden. Men ja, sitter just nu på Fannys rum och lyssnar på skön musik. Men vi hörs, puss!


träningsvärk, tummen ner...

Ligger här i sängen och kollar på "Elsas värld" med Fanny, har träningsvärk i magen och det gör ont som in i satan. Skulle egentligen sovit över med Fanny, Alexander, Nicke och Julia igår men jag mådde inte särskilt bra och behövde verkligen sova så jag gick hem vid 23.00. Men ikväll ska jag sova hos Fanny iallafall, bara hon och jag. Vi ska nog ta ett bad lite senare och bara ta det lugnt, och ikväll blir det att kolla på melodifestivalen. Men jadu, jag har inte så mycket mer att skriva just nu men jag hör av mig, puss!


- bitch please, give me some space.


- jag kan ju självklart leva utan dig, men fan heller att jag någonsin igen kommer vilja det, du finns alltid i mina tankar, verkligen alltid.


- when the wind is blowing away -


RSS 2.0